crx_pld 0 #1 Публикувано 30 Януари, 2009 http://www.autoblog.com/2006/01/05/honda-c...-from-students/може да е интересно за някои хора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #2 Отговорено 30 Януари, 2009 Дано не е никой от тези прототипи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CkopnuoH 0 #3 Отговорено 3 Февруари, 2009 какви пътища трябва да имаме за такава кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DazzleDream 0 #4 Отговорено 3 Февруари, 2009 и на мен неми харесват.. може би има нещо леекинко в последната, но генерално не ме впечатлиха с нищо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #5 Отговорено 4 Февруари, 2009 Последната е интетресна , другите коли от бъдещето хич не ме блазнат..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
naka 0 #6 Отговорено 4 Февруари, 2009 какви пътища трябва да имаме за такава кола на такива коли не им трябват пътища колелата сигурно се прибират и вратите стават на крила Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #7 Отговорено 4 Февруари, 2009 Вижте сега колеги. НЕ може така. Какво е това "С нищо не ме впечатлиха"? Разбирам да се справите вие по добре, тогава съм съгласен. Не може така да не се уважава труда на хората и тяхната креативност. Съгласен съм че не са за нашите пътища, но все пак покажете малко уважение!Веднага мога да ви направя една асоциация с някой известен художник, например Пабло Пикасо. Ако гледате картините му в изложбена зала, ще си кажете, че с нищо не ви впечатляват. Ако обаче имате една такава в къщи, и ако ви дойдат приятели на гости, веднага ще се похвалите и ще кажете, че картината е невероятна.Същото е и с тези 2 прототипа, гледате ги и си казвате..., но ако ги притежавате едва ли ще мислите по същия начин.Уважавам правото на лично мнение разбира се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sfu 3 #8 Отговорено 4 Февруари, 2009 Втория вариант имам чувството, че е най-вероятно робот от трансформърс. Предния джам е уникалнен. Иначе последния вариант и на мен ми хареса. Макар да е с доста футуристичен за настоящето дизайн, пак изглежда добре. Първия също има приемливи форми, макар че в първия момент като го погледнах с 1-то око и почти припознах Батмобила в него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Asenski 1 #9 Отговорено 4 Февруари, 2009 :D Може би най-много ми допадат първата и последната (най-вече последната)!! Не за друго ами защото си падам по по-заоблени и чисти форми като цяло . П.П. За мен може би никога няма да има по-красива,по-изяшна,по-добре направена кола от S2000 (99-02) ТОВА Е МОЕ ЛИЧНО МНЕНИЕ СЪС ЗДРАВЕ КОЛЕГИ :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #10 Отговорено 4 Февруари, 2009 Ted K 10:26PM (1/05/2006)first one looks pimp.quit your bitchin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове