Acho_ch 0 #1 Публикувано 26 Януари, 2009 Колеги, кажете си мнението за проекта ми - двигател B18C4 в купе Сивик 5та генерация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #2 Отговорено 26 Януари, 2009 Ае давайте му отпуска на колегата .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AlexDJ 7 #3 Отговорено 26 Януари, 2009 (Редактирано) Колеги, кажете си мнението за проекта ми - двигател B18C4 в купе Сивик 5та генерация.Мисля че са савместими.. И с този проект колата става уникална .. Скапа почти непродаваема ..Обаче щя сия караш с кеф и ако ти си смениш мотора пфф кефа е пълен .. !!!Ще литне тва копенце с тоя мотор Идеята е супер стига да имаш финансовата вазможност и желанието аз сащо предпочитам да сменя мотора от колкото колата ! Редактирано 26 Януари, 2009 от AlexDJ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Acho_ch 0 #4 Отговорено 26 Януари, 2009 Колеги, кажете си мнението за проекта ми - двигател B18C4 в купе Сивик 5та генерация.Мисля че са савместими.. И с този проект колата става уникална .. Скапа почти непродаваема ..Обаче щя сия караш с кеф и ако ти си смениш мотора пфф кефа е пълен .. !!!Ще литне тва копенце с тоя мотор Идеята е супер стига да имаш финансовата вазможност и желанието аз сащо предпочитам да сменя мотора от колкото колата !Мотора е купен, купето - също, остава само пускането на мотора в коша.Аз сам ще си правя всичко, имам опит и ако някой има някакви идеи, предложения или препоръки ще му бъда благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lesov 0 #5 Отговорено 26 Януари, 2009 Мотора е купен, купето - също Какво имаш предвид под купето също ? !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRING 45 #6 Отговорено 27 Януари, 2009 Проекта е супер, но за да стане всичко добре си провери всички детайли по суапа. Разминавания можеш да имаш при тампоните и стойките на двигателя, хидравликата, лостовете за скорости и инсталацията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Acho_ch 0 #7 Отговорено 27 Януари, 2009 Мотора е купен, купето - също Какво имаш предвид под купето също ? Колега Лесов, здравей.По въпроса ти за купето разбирай, че колата днес пристигна с двигател D13B2.Утре двигателят ще бъде свален и другия ще се настани на неговото място с очакваните разминавания.Да се надяваме, че ще бъдат по-малко.Колата е читава - 95та година.Поздрави от Аврам . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #8 Отговорено 27 Януари, 2009 че колата днес пристигна с двигател D13B2...тва е по кофтия вариант ако се разтърсиш във Форума ще разбереш защо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lesov 0 #9 Отговорено 27 Януари, 2009 Успех ти пожелавам колега ще чакам развитие по прокта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #10 Отговорено 27 Януари, 2009 Колегата GeFi ме вози в неговата 5-та хеч с В18С4 и мога да ти кажа че комбинацията е уникална.Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стефан Пасков 3 #11 Отговорено 15 Февруари, 2009 чак сега ти виждам темата честито авраме много безавариини километри/дано/защото няма по хубаво от доволен клиент успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joro_www_joro 0 #12 Отговорено 15 Февруари, 2009 Мина половин месец и не си казал какво се получи.Имаше ли големи проблеми?Стана ли всичко и какво не стана? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #13 Отговорено 15 Февруари, 2009 Да наистина даите развитие по темата, че ми стана много интересно. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове