Didko 45 #41 Отговорено 26 Май, 2009 AC/DC във Виена - БЕЗЦЕННО!Пичове, бях на най-якия концерт в живота си! Благодаря на Ангъс и компания, както и на вас, естествено!Коментарът ми за събитието: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #42 Отговорено 28 Май, 2009 (Редактирано) Е никои ли няма да пусе видео, нещо! Аз не съм ходил, ама колежката ходи и донесе едно видео от самото начало на концерта. Ако някои иска да го качи да пише, че мен не ми се занимава.П.С. Не че в youtubе не е пълно. Редактирано 28 Май, 2009 от ZaRRicK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #43 Отговорено 28 Май, 2009 Купона бе страхотен,купона беше невероятен! Бе кви ги приказвам ,направо изпаднах в шок след старта! А тука е останалото което снимах-AC/DC Виена 24.05.2009 Ще ме извините за качеството. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stanislava 8 #44 Отговорено 30 Май, 2009 Каквото и да се опитам да кажа за концерта, все ще е малко. Минаха 5 дни, а мен все още ме държи заряда на ACDC. Няма такава емоция, всичко беше толкова истинско и силно. Искам пак... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове