xzibi7 0 #1 Публикувано 19 Януари, 2009 1 приятел ме зариби по джанти-не, че ще си купувам, но искам да огледам какво има за хонда с 4х100, черни, олекотени и със борд примерно, но в повечето сайтове няма с борд или не пише цена, а и не са олекотени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #2 Отговорено 19 Януари, 2009 ааааааааааа а чичо ГУГЪЛа кво каза викаш? има бая http://www.google.bg/search?sourceid=navcl...%bd%d1%82%d0%b8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xzibi7 0 #3 Отговорено 19 Януари, 2009 ааааааааааа а чичо ГУГЪЛа кво каза викаш? има бая http://www.google.bg/search?sourceid=navcl...%bd%d1%82%d0%b8точно от там ги търся и като отворя се няма това което търся... колата ми е като твоята и гледах темата ти в тунинг.бг накрая има джанти и ми стана интересно, но незнам точно от кой сайт ги гледаш? искам сайт със ЦЕНИ+БОРД+ЧЕРНИ+-ОЛЕКОТЕНИ 4х100 - такъв не намерих Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BuTleROV 0 #4 Отговорено 19 Януари, 2009 www.margel.info е сайта за теб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xzibi7 0 #5 Отговорено 19 Януари, 2009 този сайт съм го гледал милион пъти.В повечето случеи пише "НЯМА В НАЛИЧНОСТ", а и аз незная как или неможе да търся със борд и олекотени ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #6 Отговорено 19 Януари, 2009 този сайт съм го гледал милион пъти.В повечето случеи пише "НЯМА В НАЛИЧНОСТ", а и аз незная как или неможе да търся със борд и олекотени ?Колега и ,аз така като тебе се чудех и днеска влязох на Чумака (M-cartuning) в магазанa харесах си едни и питах за цената ,а на тебе ако не ти се разхожда до Търново иди до Дряново -там е склада фирмата която ги внася. За твое сравнение това е джанатата http://www.m-cartuning.com/drawin%20racing/66.php и струва 160 лв за бройка ....Надвам се да съм помогнал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xzibi7 0 #7 Отговорено 19 Януари, 2009 мерси за инфото за разположението на складовете(макар, че няма да купувам за в бъдеще да си знам) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Ванчев 1 #8 Отговорено 20 Януари, 2009 www.tirerack.com Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hri100p3n43v 3 #9 Отговорено 20 Януари, 2009 (Редактирано) Малко off topic и от мен, но симулатора си го бива и ще е егоистично да не го споделя с вас. http://www.elektrony.cz Редактирано 20 Януари, 2009 от hri100p3n43v Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xzibi7 0 #10 Отговорено 20 Януари, 2009 www.tirerack.comей това е много яко как направо има да видиш как стоят на колата, вместо да си играеш с фотошопа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #11 Отговорено 20 Януари, 2009 Ако искаш широки джанти джанти с голям борд , примерно 9J -широчина , няма такъв вариант да намериш олекотени, Широките джанти 9J с голям борд тежат с мин 30% повече от останалите нормални джанти.Аз карам само с такива джанти, широки 9J всичките си коли и от опит знам че са доста по тежки от останалите нормални джанти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xzibi7 0 #12 Отговорено 21 Януари, 2009 това е много тъпо, защото колата придобива съвсем друг вид, но за сметка на това се спъва интересно ми е с колко точно обаче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mam 0 #13 Отговорено 2 Февруари, 2009 Колега,пробвай в www.mobile.bg ,малки обяви-продава:джанти.От време на време може да намериш това,което търсиш и то на добра цена! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xzibi7 0 #14 Отговорено 7 Февруари, 2009 добра идея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #15 Отговорено 23 Февруари, 2009 Купи си оригинални Хондови е моят съвет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaLcHo^HoNdAtA 0 #16 Отговорено 23 Февруари, 2009 Напълно съм съгласен с kembo! Най-добре си купи оригинални джанти на Хонда и тва е. Все пак по-хубаво от оригиналното няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове