policaja 16 #1 Публикувано 18 Януари, 2009 ЖИВИ И ЗДРАВИ КОЛЕГИ,ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА РЪГАТЕ \ХОНДИТЕ\ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #2 Отговорено 18 Януари, 2009 честити имен ден на всички насковци. НАЗДРАВЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #3 Отговорено 18 Януари, 2009 Ааа. да сте ни живи и здрави и от здраве да не се оттървете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanasbe 99 #4 Отговорено 19 Януари, 2009 (Редактирано) маи само аз съм Атанас тук мерси много колеги днес е тежък ден Редактирано 19 Януари, 2009 от atanasbe Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 178 #5 Отговорено 19 Януари, 2009 маи само аз съм Атанас тук мерси много колеги днес е тежък ден не си само ти Атанас има и други но от сериозната работа на маса няма кои да гледа в компа благодаря за пожеланията на колегите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове