Didko 45 #1 Публикувано 16 Януари, 2009 Roilev: ходихме на 5ти януари до бултрако с един приятел да си вземе новия сивик, седанче 1.8 автоматик ... и като ми влезе и на мен мухата в главата, че искам нова кола, за малко да си пусна лизинг, ама жената ме спря и един колега ми пише, че във форума се продавал D16A9 сивик, а аз му бях казал, че мисля да сменям двигателя на моя сивик - и от там се почна, гледах няколко сивика, доста В16ки, и в крайна сметка вчера си взех ... CRX Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #2 Отговорено 16 Януари, 2009 Ц.ц.ц.ц...аве тия дребни невзрачни бангий наречени CRX или за по-кратко Х ... голема болест се оказаха ... адашчееее ... ко стана ве ?!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #3 Отговорено 16 Януари, 2009 M-r Roilev...welcome back... ...направих вуду магия и ей те пак в отбора.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #4 Отговорено 16 Януари, 2009 Аве момче, кво напрай ве.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaX PoweR 0 #5 Отговорено 16 Януари, 2009 Браво колега взел си правилния избор :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #6 Отговорено 16 Януари, 2009 M-r Roilev...welcome back... ...направих вуду магия и ей те пак в отбора....'пак избухнах'мерси да мине през козметичката, и ще има снимки и ревю ... дидко ме издаде по нощница още както е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #7 Отговорено 16 Януари, 2009 (Редактирано) Еййй и как веднага си подмени профила , от форума ли купи нещо? Подсушни цвят поне Да не е черно и лилаво ....опс Честито ! Редактирано 16 Януари, 2009 от tazzz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #8 Отговорено 16 Януари, 2009 Ааа и Хроноса не е по-малка порта Честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hronos 20 #9 Отговорено 16 Януари, 2009 Що бе какво съм казал, мълча си като гроб.Иво да ти е честит новият ти Шмиргел, даже го покарах малко за да си припомня, как беше??? "Много друса и Много върви" Това са му екстрите за модела. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crx™ 29 #10 Отговорено 16 Януари, 2009 още веднъж честито Иво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #11 Отговорено 16 Януари, 2009 Айде пак в "Старата школа",честито още веднъж и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #12 Отговорено 17 Януари, 2009 Честито, Иво! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDPOWER 4 #13 Отговорено 17 Януари, 2009 И от мен честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #14 Отговорено 17 Януари, 2009 Адаш,честито и от мен.Да те раздва безкрайно много .Чакам снимките с нетърпение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #15 Отговорено 17 Януари, 2009 "Много друса и Много върви" Това са му екстрите за модела. Честито и от мен колега ... както вече казаха - уелкъм бек в клуба на класицизма. Ииии да го снимаш тоя Х час по-скоро ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #16 Отговорено 18 Януари, 2009 честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #17 Отговорено 18 Януари, 2009 M-r Roilev...welcome back... ...направих вуду магия и ей те пак в отбора....'пак избухнах'мерси да мине през козметичката, и ще има снимки и ревю ... дидко ме издаде по нощница още както еХайде добре дошъл отново в клуба на Х-арите :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aksel 0 #18 Отговорено 18 Януари, 2009 Честито и от мен колега макар че седанчето афтоматик е по добрият избор според мен... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #19 Отговорено 18 Януари, 2009 Честито и от мен колега макар че седанчето афтоматик е по добрият избор според мен...Гледам за всичко имаш мнение , нещо ще продаваш ли Иво , честито Да си го караш със здраве и да не ти се пречкат батковци с д жипове, ще се радвам да се завърнеш и във виртуалното пространство Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #20 Отговорено 18 Януари, 2009 еее честито и от мен чакам фото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Demon 4 #21 Отговорено 19 Януари, 2009 (Редактирано) Браво Иво! Абе спомням си аз от един разговор, как се беше надъхал. Спомних си същите настроения у теб и когато гледахме навремето с теб и Стас Сивика ми в Prospeed и говореше, че искаш да вземеш предишния си CRX Веднага си казах: "Magnuma е изгорял сега е само въпрос на време!"Честито колега и да си го караш с много кеф и безаварийно Както сам каза "Старата любов, ръжда не хваща" Редактирано 19 Януари, 2009 от Demon Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #22 Отговорено 19 Януари, 2009 Мнооого ми е хубаво като видя в случая човек който е карал ЦРХ преди 100 години и след 100 години се връща пак на същия модел , това си е мания , любов и живата реалност за качествата на колата . Честито Брато , добре дошъл отново и много безаварийни и икономични километри ти желая Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #23 Отговорено 19 Януари, 2009 айде и тук да честитя още веднъж, радва ме брат че отново скочи в Х-а, само умната вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #24 Отговорено 31 Май, 2009 малко по малко стягам рексчето, вече поне има вид за пред хора: опс сега гледам, че не съм измил добре мушиците от предния капак - ама в домашни условия толоз Още малко доработки, и ще стане супер рексче. Но не бързам, това ми е 'летния проект' Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #25 Отговорено 31 Май, 2009 Мдааам,като един побъркан рексоман ми потекаха лигите... .Браво Иво,много свети машината,нека и много радост да ти носи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rebel 4 #26 Отговорено 1 Юни, 2009 Браво Иво, 'убавец (пу-пу, да не му е уроки...) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V-tec 1 #27 Отговорено 1 Юни, 2009 Честита да ти е Иво хората са казали: Старата любов...... ))със здраве да си я караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mandylion 2 #28 Отговорено 1 Юни, 2009 Малка, красива, черна прелест! Честито!П.П. Няма ли да правим CRX среща някой красив ден? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове