Jump to content
sakyt4o

колеги странно скарцане отпред

Recommended Posts

колеги странно скарцани имам когато колата се движи по неравен пътпът с бабунки като отвора капака и я натисна силно пак скарца немога да открия от каде е самнява ме или амортисюра или пружината от там се чуваможе и да е втулканякой ако има решение или мнение да помага че е отвратителноВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега заведи я на канал и един да натиска, а ти слушай от каде ще дойде шума.Има прекалено много места от които може да идва, така че.... :)

Редактирано от rollin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо общо с шарнир.Най вероятно имаш втулки за смяна по носачите :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз имах такова скърцане и се оказа че 3-4 см от пружината се е счупила заварих я и се оправи :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като си купувах седана, при Омбре ми казаха че предните шарнири са за смяна.Ама застраховки това-онова, отложих.След 3 месеца се случи да кача 5 възрастни за кратко пътуване - и се появи неприятно скърцане отпред вдясно при неравности, което веднъж появило се се запази дори и при нормалния товар от 2+2 :worthy:, или дори сам, също ако натиснех колата - много неприятен звук.Отидох пак при Омбре - освен предните шарнири се смени и преден десен носач...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и аз ще ходя при Омбре скоро нещо ми трака цяллата предница ( да те питам солено ли излиза този носач)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги с една спренцовка вкарах масло в долнич шарнир и се оправи скарцанетосега не скарцагреста беше се твърдилаблагодаря за отговорите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен е по скоро тропане ????? и е от 2те страни на колелата ???? (все едно има някакви хлабини )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

шарнир или носач :lol: при мен и 2те работи са за смяна и така си тропа при най леката неравност :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...