Jump to content
mal4o57

проблем с оборотите

Recommended Posts

Здравеите хондаджии,наскоро и аз се присаединих кам вашето семейство с хонда кончерто.Двигател д15б2.Имам проблем с бавните обороти.подържа ги високи.И студена и топла.Забелязах,че уреда за температурата отчита много рядко.Но когато показва, оборотите са в нормата.Каде се намира датчика за температурата на двигателя?Някой може ли до ми помогне?Предварително Ви благодаря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

термостат ? :huh:

:dry: Има много теми

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има ли връзка термостата с уреда?За температурата да ама за отчитането.........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има да.Когато е задържал и не е затворил големия кръг,температурата е ниска-двигателя работи на високи обороти/смукач/ ,а уреда не може да отчета ниската температура. Ако в някакъв момент успее да позагрее -оборотите падат ,а уреда на таблото показва вече нещо.Така че-сменяй термостат!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А самия датчик който търсиш за уреда, се намира на главата под делкото. От него излиза един кабел. Този датчик е само за уреда! До него по памет мисля че има още един датчик с два кабела, та той предава сигналите към компютъра за смукача. Послушай колегите. Ако колата ти загрява бавно трябва да смениш термостата. Не е скъп. Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря Ви много.Ще сменя термостата.За датчика разбрах но моя е само 1 с 2 кабела. 1 е за уреда а другия за компа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес смених термостата и всичко си дойде на мястото.Благодаря за помоща.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...