Jump to content
martjo

една интересна турска хонда

Recommended Posts

http://www.erdemoto.com/index.php в менюто "Basinda - Er Dem" има клипчета в дясно 4 екрана. Лошото е, че не вдявам на турски нищо. Мисля че става въпрос за Hi tech Honda CRX ;) Какво правят комшиите...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бате не се занимавай с тия ;) Нищо повече няма да кажа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А как се казваше филма с тази кола кадето и свети това от пред (бягащата светлина ) по точно искам да гледам пародията :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съвсем случайно го открих като пуснах да търси хонда в чико google :rolleyes: и ми хареса как изглежда колата, оттам се метнах в сайта и ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А как се казваше филма с тази кола кадето и свети това от пред (бягащата светлина ) по точно искам да гледам пародията :)

КИТ колата компютър с Дейвид Хаселхоф ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бате не се занимавай с тия :drunk: Нищо повече няма да кажа

Що бе, само в България ли могат да се правят Хонди! Имаш ли идея в Турция, какви коли има и фенове. Или ние тука сме богопомазани и само ние и братския американски народ могат да карат Хонда.Цялата ни работа такава, само мислим и смятаме какво можем да правим и до там .... И писта за Ф1 щяхме да имаме в Сливен ли, къде ли. Редактирано от Matheo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А как се казваше филма с тази кола кадето и свети това от пред (бягащата светлина ) по точно искам да гледам пародията :P

Филма се казваше Knight Rider Старите серий са със Дейвид Хасълхов а има и нови серии със един Мустанг намират се в замунда :PСорри за офф

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...