jamo 93 #1 Публикувано 22 Декември, 2008 Понеже си мислех, че са до 31 януари както винаги, но уви... Искам да напомня на колегите, за да няма учудени и глобени Весели празници на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #2 Отговорено 22 Декември, 2008 новите за 2009 вече се продават , валидни до другият 31 дек. на цена от 67 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #3 Отговорено 22 Декември, 2008 Добре че напомняш,аз нямам добрия навик да си следя нещата.Минетките ще оправят пътищата,вервайте братя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Otto Kluge 10 #4 Отговорено 22 Декември, 2008 Мда, аз трябва да купя няколко годишни То нито да имаш, нито да нямаш Поне цената е приемлива. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 206 #5 Отговорено 22 Декември, 2008 догодина не ги ли премахнаха бре? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #6 Отговорено 22 Декември, 2008 Да не забравите да махнете стари лепенки по стъклото че "господа офицерите" земат по 10 лв на изтекла винетка,преглед и застраховка. Весели празници на всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PHOTOCH 0 #7 Отговорено 26 Декември, 2008 Колеги, знайте, че и във всяка поща се продават винетки.Аз си купих още на 2,12,2008 и съм спокоен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
riquelme 0 #8 Отговорено 26 Декември, 2008 Аз ще си взема разбира се винетка и винаги съм си взелам годишна!Но дане забравяме сравнение с преди 3-5 год пътищата сега малко по добре не ли така? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #9 Отговорено 27 Декември, 2008 Няма да наказвам никого за отклоняване от темата , остри реплики и всичко друго което е в разрез с правилата ! ... защото са празници .. но не искам да се повтаря или поне не със същите участници ! за сметка на това ще изтрия всяко мнение което според мен даже с една буква се разминава от темата ! Весели празници ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове