stan4o 26 #1 Публикувано 17 Декември, 2008 (Редактирано) От рибарската тема си имаме общ скайп чат, който е за рибарите хондаджии. Напоследък обаче е хладничко и не се ходи за риба та оффтопика започна да преобладава там.За това правя един публичен скайп чат който иска да заповяда. Забранени теми за обсъждане Риболов (защото има вече такъв чат) и Автомобили (аман вече от тия коли).ето и ЛинкаЗабравих да кажа... представяйте се ако името ви не съвпада с ника във форума. Редактирано 17 Декември, 2008 от stan4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #2 Отговорено 17 Декември, 2008 Май трябва и да съм под Windows, защото под Linux нещо не ми се получава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #3 Отговорено 17 Декември, 2008 Май трябва и да съм под Windows, защото под Linux нещо не ми се получава Е ,то има и за линукса "скипе". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #4 Отговорено 17 Декември, 2008 Има ама не ще... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #5 Отговорено 17 Декември, 2008 Ако имаш скайп на някой му накарай да те аддне, ако не добави ме stan4oo и аз ще те добавя.преди имаше някво ограничение ако не си писал възраст или нещо такова не можеш да влизаш в публични чатове че да не се развращават децата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nike2 1 #6 Отговорено 17 Декември, 2008 (Редактирано) Feature no longer availableWe’re sorry but Public Chats are no longer available. :)Skype: nike__89 Редактирано 17 Декември, 2008 от Nike2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #7 Отговорено 17 Декември, 2008 там е нещо страшно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #8 Отговорено 19 Декември, 2008 От рибарската тема си имаме общ скайп чат, който е за рибарите хондаджии. Напоследък обаче е хладничко и не се ходи за риба та оффтопика започна да преобладава там.За това правя един публичен скайп чат който иска да заповяда. Забранени теми за обсъждане Риболов (защото има вече такъв чат) и Автомобили (аман вече от тия коли).ето и ЛинкаЗабравих да кажа... представяйте се ако името ви не съвпада с ника във форума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #9 Отговорено 19 Декември, 2008 нещо го нема домакина бе.... кво праиме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #10 Отговорено 19 Декември, 2008 нещо го нема домакина бе.... кво праиме карай другите сме там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #11 Отговорено 19 Декември, 2008 нещо го нема домакина бе.... кво праиме карай другите сме там а мене кой ше ме вкара в бозата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #12 Отговорено 19 Декември, 2008 нещо го нема домакина бе.... кво праиме карай другите сме там а мене кой ше ме вкара в бозата дай скайп и те турваме веднага Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #13 Отговорено 19 Декември, 2008 dragi4a2103 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #14 Отговорено 19 Декември, 2008 uBaHoB моля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #15 Отговорено 21 Декември, 2008 аз съм jordan_typer мухахахаа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MakaveliTheDon 0 #16 Отговорено 21 Декември, 2008 gmele1запалено рибарче... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #17 Отговорено 22 Декември, 2008 давам пак линковете чрез които може директно влезете в чатовете. Необходимо е да имате пуснат скайп.Рибарите Хондаджии - ВлезХонда Офф-чат - Влез Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #18 Отговорено 22 Декември, 2008 давам пак линковете чрез които може директно влезете в чатовете. Необходимо е да имате пуснат скайп.Рибарите Хондаджии - ВлезХонда Офф-чат - Влез Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #19 Отговорено 11 Януари, 2009 давам пак линковете чрез които може директно влезете в чатовете. Необходимо е да имате пуснат скайп.Рибарите Хондаджии - ВлезХонда Офф-чат - Влез Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #20 Отговорено 12 Януари, 2009 снощи се пръснах от смях, много е забавно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #21 Отговорено 15 Януари, 2009 давам пак линковете чрез които може директно влезете в чатовете. Необходимо е да имате пуснат скайп.Рибарите Хондаджии - ВлезХонда Офф-чат - Влез Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #22 Отговорено 21 Януари, 2009 давам пак линковете чрез които може директно влезете в чатовете. Необходимо е да имате пуснат скайп.Рибарите Хондаджии - ВлезХонда Офф-чат - Влез Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #23 Отговорено 21 Февруари, 2009 давам пак линковете чрез които може директно влезете в чатовете. Необходимо е да имате пуснат скайп.Рибарите Хондаджии - ВлезХонда Офф-чат - Влез Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #24 Отговорено 21 Февруари, 2009 Видяхте ли в нисанския форум какъв чат има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #25 Отговорено 21 Февруари, 2009 Еее, вкарайте ме и мен в бозата. Аз ползвам версията на скайп за линукс и при него не става с директния линк. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #26 Отговорено 22 Февруари, 2009 Видяхте ли в нисанския форум какъв чат имадоуточни се малко я кажи какав е тоя чат дай по подробна информация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #27 Отговорено 22 Февруари, 2009 http://nissanbg.com/forum/chat.php?sid=ab2...d3da6d81b38d1b4На заглавната страница има чат , това е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове