Jump to content
trop4o

помпи за съединител

Recommended Posts

Колеги помагаите отчаян съм! Придежател съм на Акорд 2.0ТДИ 105кс 1997г. , която отказа да вклчва скорости. Оказа се че помпата на съединителя неможе да направи пълния си ход защото изпуска по малко течнос в последствие майстора ме оведоми че и първата помпа на съединителя не създава достатъчно налягане за втората. Обиколих всички магазини в Ст. Загора неискат и да чуят даже. Званях по приятели снабдители и се оказа че такива помпи не внасят в българия първата помпа на педала я имали но я продали и не се знае кога ще има пак и дали въобще ще внесат. Само в представителството на Хонда не съм питал но там ще ми кажат сигурно цна дето ще е по добре да продам колицата на вторични :worthy:. Моля ви даите някакво предложение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при мен са две помпи а в сайта дават само една защо е така :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Звънни в nipparts и japanparts има ги в сервизи и магазини един сърч

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Продават се и ремонтни комплекти за помпите,може и такъв да ти свърши работа колега

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при мен са две помпи а в сайта дават само една защо е така :)

Те при всички коли с хидравлични съединители са 2-не само при теб.....Поддържат на склад само долната помпа, защото винаги тя ся прецаква.....Иначе имат и рем. комплекти , но ако нямаш теч от горната, не я закачай.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://147.123.155.42/japandb/Foto/ASHCY-402_1.jpgтова ти трябва, в евро 07 е свършила и на мен ми трябваше такава, продават се ремонтни комплекти обаче са с поръчка от чужбина до 10 дена пристигат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://147.123.155.42/japandb/Foto/ASHCY-402_1.jpgтова ти трябва, в евро 07 е свършила и на мен ми трябваше такава, продават се ремонтни комплекти обаче са с поръчка от чужбина до 10 дена пристигат

къде могада си поръчам ремонтния комплект

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на Restless намерих горната помпа в Nippart и то на добра цена 71лв. Остана ми да мисля за долната.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...