PHOTOCH 0 #1 Публикувано 8 Декември, 2008 Летни 14-ки TOYO, KLEBER, Wredstein.Кои да избера?Цените са горе долу еднакви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sturshel 0 #2 Отговорено 8 Декември, 2008 от изброените TOYO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #3 Отговорено 8 Декември, 2008 За зимата, които и да сложиш няма значение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan74 3 #4 Отговорено 8 Декември, 2008 До сега бях с тези- http://toyotires.bg/tire.php?id=8нямал съм проблеми, може би леко се пързалят на леко влажен асфалт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pit 1 #5 Отговорено 8 Декември, 2008 (Редактирано) тея винаги се хлъзгат докато не загреят , но на мокро и в дъжд са много добри2 години карах с такива Редактирано 8 Декември, 2008 от pit Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PHOTOCH 0 #6 Отговорено 8 Декември, 2008 Wredestein преди 10 години карах зимни на стара Лада.Страхотни гуми бяха.Но сега съм на тема летни.Скоро не съм се интересувал за новости в гумите.TOYO е с асиметрична шарка, което нищо не ми говори-предимства, недостатъци?Искам сигурна и надеждна гума без да се влияя от мода. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Жоро 77 #7 Отговорено 8 Декември, 2008 http://www.1010tires.com/tire.asp?tiremode...;tirebrand=Toyo Тва е много добра гума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PHOTOCH 0 #8 Отговорено 8 Декември, 2008 http://www.1010tires.com/tire.asp?tiremode...;tirebrand=Toyo Тва е много добра гумаНай-се плаша от all season гуми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 209 #9 Отговорено 9 Декември, 2008 смисъла да купиш сега летни гуми и да стареят 6 месеца?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #10 Отговорено 9 Декември, 2008 Най-се плаша от all season гумии аз бях така докато не прочетох последния брой на аутобилд много подробно.там всесезонните гуми ги искарват доста добър вариант.....но аз пак никога няма да карам с всесезонни защото почти нищо не печелиш.Дали ще си купиш веднъж гуми и че ги изпържиш за 1 години, или пък ще си купиш два чифта(зимни и летни) и ще караш 2 години от финансова гледна точка е се тая.само дето трябва да ги сменяш... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 209 #11 Отговорено 9 Декември, 2008 изобщо не ги изкарват добър вариант!На практика във всяка "дисциплина" има зимна гума която е по-добраА на сух асфалт летните са МНОГО по-добри. 4-5м разлика в спирането 100-0 е доста Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #12 Отговорено 9 Декември, 2008 4 или 5 метра е адски много при спиране от 60 км/ч до 0 км/ч последните 50 сантиметра са фатални за пешеходеца, да не говорим за 5 метра или за спиране 100 км/ч до 0км/ч. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
patrick 0 #13 Отговорено 9 Декември, 2008 Летни 14-ки TOYO, KLEBER, Wredstein.Кои да избера?Цените са горе долу еднакви.Разбира се, че Toyo. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове