Jump to content
Krelion

Тест на качеството 2008!

Recommended Posts

Както всяка година, така и тази ТЮФ изкарват тазгодишната статистика за качество на автомобилите! Направете си сами изводите.Сканирал съм страницата директно от новия брой на Ауто-Билд!Има статистикатата от няколко години насам.......защо ли ние глупаците караме японски коли?

 

Публикувано изображение

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да добавя, че и на мен ми хареса статията, за тези които по една или друга причина са изпуснали, и в частност за Хонда какво са написали немците:1. Анкета на собствениците :8.8 точки за качество. По отношение на имиджа в очите на собствениците Хонда е на нивото на премиум производителите / и как да не е!/ Поради ниската си предразположеност към ремонти Хонда получава най - високи оценки!2. Продължителен тест :Макар че не всички обичат да чуват това - моделите на Хонда очевидно носят гените на типичната японска надежност!3. Пощенска кутия :Броят на оплакванията леко се е повишил, въпреки това в пощенската ни кутия Хонда е ПОБЕДИТЕЛ по отношение на качеството. Броят на оплакванията е с 3/4 по-нисък от броя на регистрираните автомобили!4. Оценка : Браво Хонда! Вашите автомобили са солидни, а клиентите Ви - Щастливи. Марката има потенциал да се изкачи до върха на стълбицата!И това е в Немско списание, където фактите са по - силни от всичко!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята количка е на 15 години. Изтърпяла е всичко, на което е възможно да бъде подложен един автомобил (включително и верижна катастрофа, в която бях най-нае*ан- в средата). И все още мога да разчитам на нея, дори и в студа. Мога само да си представям какво е да си купиш нова японска кола, но съм сигурен, че този, който го направи, няма да съжалява.P.S. Някой изненадан от класирането на франсетата :rolleyes: ?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Коментара към статията ми хареса .

Сблъсках се с точно такъв случей при предишната ми кола Ситроен - С3 . Купих я нова. Та първите С3-ки , абсолютно всички имаха проблеми с рейката - тракаха, при някои повече при други по-малко. 1 година ме размотаваха по сервизи - Варна -София. Не искаха да ми я сменят с оправданието, че "и да я сменим пак ще трака" или " от Франция казват : имате дупки- трака при нас няма дупки и не трака". Някой клиенти даже се опитаха да съдят Аутомотор , но с никъкъв успех. Като ми изтече гаранцията - познайте какво ми казаха - "аиде дай 3000лв. щом толкова те притеснява да я сменим тая рейка". Направо бях бесен. :rolleyes:

В същото врме майка ми караше Toyota Yaris . Викнаха я от сервиза в Варна да отиде задължително в рамките на 1 седмица. Бях потресен когато разбрах причината - смяна на някакви тръбички на спирачките . В Финландия при минус 30 и горница няколко бройки дали минимален дефект. За какво говорим.

Сега съм с нова Хонда на 1000км. Надявам се да получа най-вече , качество и надежност за парите си. Иначе пак можеше да избера некои френкси аиде да не казвам кво, или германец(Opel,Ford-не дай боже или VW) на доста по ниска цена в същия клас. Надявам се да не бада разочерован. Времето ще покаже....

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като стана въпрос за статийки ,преди 1-2 седмици видях тази в безплатния вестник "19 минути" :rolleyes:

Публикувано изображение

Редактирано от Aleksandyr

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ние сме глупавички и си караме японски автомобили :D .Италянците правят спагети , Французите правят м...ти а Японците правят коли :D:P .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми.. какво да ви кажа... в такива статистики виждам смисъл да влача лига по колата си, както и по Японските производители като цяло!!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...Мога само да си представям какво е да си купиш нова японска кола, но съм сигурен, че този, който го направи, няма да съжалява....

Представата ти е много вярна и точна :) За 4 години редовна смяна на консумативи, съвестно стопанисване и резултата е налице - на всеки преглед софтуера показва идеални резултати. :) П.С.: Предната бе Хонда, сега е Хонда, моторетка и тя, живот и здраве следващата кола е ясно от кое семейство ще е.За жената няма да споменавам :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...