emsis 0 #1 Публикувано 30 Ноември, 2008 Здравейте Фенове! Много ми е приятно, съвсем скоро се сдобих със Сивик Д13-ка (благодарение на Didko, съжалявам, че не ти я доведох днес на месечната, но на следващата ще ти я доведа да си я видиш ) мога гордо да обявя, че и аз влизам в Обществото (което следя с интерес от доста време)!! Та сега, както в една истинска Секта ме интересуват въпроси от сорта на: - Кога и на кого да си предоставя недвижимото и движимо имущество? - С ипотека мога ли да мина? - Мога ли да членувам без убивам или подлагам на мъчения членове от семейството и приятели за това, че карат други марки коли (демек хора, преминали към Тъмната Страна)? - Трябва ли да паля свещ всяка вечер и да произнасям молитва от типа на „Да се свети името ти (но не и маслото ти), царството ти да да пребъде както на пътя, така и в сервиза, прости ни дълговете, в които влязохме за да се сдобием с Нея, не ни въвеждай в искушения за да не прекалим с тунинга, и ни избави от злото на Голфаджиите и Спама в Светая Форум, АМИН!”? и т.н... Не сериозно, много съм си доволна от колицата и колкото и да не ми се иска да го призная, май вече започвам наистина да ставам Фен... (Didko като решиш да продаваш Акорда аз съм насреща ) Много хубав форум, поздрави на всички фенове!! ПП: Ето и снимка, някои от вас вече я знаят, но аз все пак да се отчета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #2 Отговорено 30 Ноември, 2008 Честита да ти е придобивката да си я караш със здраве и много безаварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #3 Отговорено 30 Ноември, 2008 честито,всеки нов фен е добре дошъл,много безавариини километри,и нека дупките бягат от теб! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hEka 11 #4 Отговорено 30 Ноември, 2008 (Редактирано) хихик интересно първо впечатление от първи пост... дала ти хонда добро и на тебе... добре дошла в светлата страна, ако в началото не ти е толкуз светла ше я осветлим с ксенонче ....безавариини и умната Редактирано 30 Ноември, 2008 от hEka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Persefona 7 #5 Отговорено 30 Ноември, 2008 (Редактирано) Емиии честито и от мен, вече официално! Много безаварийни, по-малко посещения в Ombre сервиза и много поздрави на Светлата Страна от Тъмните Сили Редактирано 30 Ноември, 2008 от Persefona Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #6 Отговорено 30 Ноември, 2008 Май ще трябва и да те помажем Добре дошъл в КЛУБЪТ колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emsis 0 #7 Отговорено 30 Ноември, 2008 (Редактирано) Хехе, благодаря на всички за топлото посрещане!! А свещеници бродят из този форум, знам аз все някой ще се погрижи да ме обърне в правата вяра... Даже познавам един, ама той броди само след сутрешното си 7-километрово кросче, та ще трябва да почакам до утре към 7ч... До тогава ще съм приготвила торбата с даренията за "каузата" Редактирано 30 Ноември, 2008 от emsis Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #8 Отговорено 30 Ноември, 2008 хаха, брао бе майна, разби ни мн безаварийни и да си се гледате взаимно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #9 Отговорено 1 Декември, 2008 Честито, със здраве да си я караш. Броя на хората в светлата страна се увеличава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #10 Отговорено 1 Декември, 2008 Честито и от мен, нека "Силата На Мечтите" те води по пътя леко, спокойно и безпрепятствено, ама към тъмната ли, май към светлата страна на Силата!Хиляди безаварийни и Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #11 Отговорено 1 Декември, 2008 Честито колега нека хондичката те радва много хиляди киломерти занапред добре дошъл в голямото семейство Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ursus 2 #12 Отговорено 1 Декември, 2008 (Редактирано) "....и ни избави от злото на Голфаджиите и Спама в Светая Форум, АМИН!”? и т.н..." ... и да се молиш и да не се молиш от злото на Гоуфовете няма кой да те избави...те сами ще се избавят от теб./Айде сега излейте пумията за гадните и омразни рацери с Гоуфове та да ви олекне,колеги))/Сега сериозно - честита придобивка и безаварийниСъс здраве да си я караш.П.с. Един приятел прави страхотни дрифтове точно с такава хондичка П.С. Come to the dark side-we have candies! Редактирано 1 Декември, 2008 от ursus Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #13 Отговорено 1 Декември, 2008 (Редактирано) ехх... 1677 стана 6177 Като гледам снимката и ми става малко мъчно... Отидох на срещата най-вече да си видя бившата кола, а ти не дойде Нищо! Хайде да й навъртиш милиони километри, защото аз не можах и все безаварийно! П.С> Видя ли, че в жабката съм ти оставил една емблема за предния капак edit: Колеги, колегата е колежка Редактирано 1 Декември, 2008 от Didko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #14 Отговорено 1 Декември, 2008 Ми айде честито да и е на мацката мн да си я радва хонделката. И много светлина хвърли в форума колежката с чувството си за хумор, евала искрено се забавлявах с 1-вя и пост. Много безавариини километри и само хубави моменти за вас двете Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #15 Отговорено 1 Декември, 2008 честито колега много да те радва и много безавариини киометри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emsis 0 #16 Отговорено 1 Декември, 2008 Е, Дидо обещала съм ти, на следващата среща съм там! А много благодаря за емблемата, за сега още не съм я имплантирала, тъй като пред блока ни ще изчезне за части от секундата... Освен това ако не знаеш си ми завещал и 1-2 "Хонда фен клуб" химикалки, едно хондализирано топче и няколко тома псалми на тема: "Как да станем истински фенове без да се налага да посещаваме вечерния курс за Хондомани - самоубийци"... (е това последното няма да ти го върна... )А на ursus мога само да кажа, че аз срещу Голфовете нямам ниииищо против ама грам (особено що се отнася до МК1 ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Manqk 1 #17 Отговорено 2 Декември, 2008 Честито и от мен,да си я караш със здраве. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LiL DoG 11 #18 Отговорено 2 Декември, 2008 Виждам че Honda girls team се е увеличил с още един член Да ти е честита колицата и много безаварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CkopnuoH 0 #19 Отговорено 2 Декември, 2008 честито! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове