spas21 48 #1 Публикувано 28 Ноември, 2008 И хонда е сред наградените на наградите на Топ Гиар.http://news.automedia.bg/read/5642.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
F20A4 2 #2 Отговорено 28 Ноември, 2008 И то в най-важната категория според мен. Поне в най-трудната- там се изискват най-големи инженерни постижения! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Overkill 0 #3 Отговорено 28 Ноември, 2008 Кога ли ще вземем и ние за "muscle car"... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavkata 2 #4 Отговорено 28 Ноември, 2008 (Редактирано) Смея да твърдя, че съм върл Top Gear фен, изгледал всичките серии от 12-те сезона, много им се кефя...Обаче мнението им за Honda определено не е много добро - постоянно се бъзикат с марката, твърдят, че за да си купиш Honda трябва да си демоде, стара бабичка и т.н. Ревюто им на осма генерация Civic беше меко казано пълен ташак... Няма да забравя ревюто на Honda Element - бяха отишли в старчески дом да питат дядовците и бабите дали я харесват, и ако те не я искали, имало шанс това да бъде "първата actually cool Honda".Или пък ревюто на Honda Jazz го правеха майките на трите водещи...Може би в Англия положението е такова...Те и ревютата им и всичко останало е направено в името на шоуто. Джереми Кларксън примерно си е фен на европейските автомобили, а като цяло всички от екипа свършват от кеф, когато става дума за английски автомобил. Не може да кажеш примерно, че Audi R8 е супер грозно и с тия лампички отпред прилича на коледна елха, а в същото време да хвалиш дизайна на Range Rover, който честно казано прилича на кашон. Относно въпросните награди - повечето отличия ги присъждат през оная им работа, бъзик да става дето има един лаф. Топ Гиър не навиждат дизелови двигатели - според тях, това е творение на Сатаната. Също мразят и хибриди. В ревюто на Toyota Prius примерно споменаха, че колата била изключително грозна, както и супер бавна и безшумна - идеална предпоставка да сгазиш група деца минавайки през града бавно и мъчително, понеже нямали да чуят идващата кола. Една ли харесват Honda FCX...Така че изобщо не взимам въпросната новина насериозно. Редактирано 28 Ноември, 2008 от Pavkata 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #5 Отговорено 28 Ноември, 2008 Pavka ти просто ме застреля, смях си се сам като идеот евала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_gogo 1 #6 Отговорено 28 Ноември, 2008 напълно съм съгласен с мнението на Pavkatа, топ гиър дават мило и драго за европейските и най вече английските автомобили, а стане ли дума за Хонда с надсмешка споменават факта, че тая кола може и да ги надживее. Едвали не ква е тая марка дето ще ми прави толкова издражливи коли. А не се ли крие точно там изключителната инженерна мисъл? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #7 Отговорено 29 Ноември, 2008 Абе ся ние какво можем да направим по въпроса, че на острова хората са по-заможни и си купуват хонди предимно по-дъртите хорица?А и там става дума за нови хонди, ние тука повечето караме 4-5-6ци, тук таме някоя 7ца и 8ца.Хората си похвалиха дизайна на 8ма генерация, но казаха и истината - колата е наддала на кила, а са качили мощноста с 1 конска сила.За 7ма тайпР винаги са били единодушни, че си е лошото момче и дава страхотен перформънс.Колкото до приус :X една колежка има, карах - е не става, нито ускорява като хората странно е и безшумно :X аз съм свикнал колата да бучи, това чак е плашещо.Представям си като са сложили хонда в тази категория, колко наретби е имало и колко бързо са преминали към мускулестите коли П.П За s2000 винаги са се изказвали повече от добре, беше сравнено с ТТ и з350 и още нещо - с2000 пак излезна техен фаворит.Но не знам как си представяте Джеръми Кларскън да се вози в джаз или елемент.Колега Рейндж Роувър е танк гази, за това е такъш кашонест. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #8 Отговорено 29 Ноември, 2008 (Редактирано) Абе плюят я Хонда,ама когато Д.Кларксън караше Атома със б16-ка отзад щяха да му се скъсат бузите нали? Редактирано 29 Ноември, 2008 от plamoni Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Overkill 0 #9 Отговорено 29 Ноември, 2008 напълно съм съгласен с мнението на Pavkatа, топ гиър дават мило и драго за европейските и най вече английските автомобили, а стане ли дума за Хонда с надсмешка споменават факта, че тая кола може и да ги надживее. Едвали не ква е тая марка дето ще ми прави толкова издражливи коли. А не се ли крие точно там изключителната инженерна мисъл?Английските коли са пословични с повредите си. Особено по-старичките. Примерно гордостта на нацията- E-Type- дори когато е бил нов (преди 50 години) е бил на схемата "два дни на пътя, три в сервиза". А сегашните им коли... Изключваме "Астън"-а и остават само боклуци, които нито на външен вид могат да се сравняват с Хонда, нито по издръжливост.Работата на критика винаги е била най-лесна. Лично ти не създаваш нищо, но се гавриш с труда на хора, похарчили един куп пари и прекарали години в разработки. Top Gear са забавни (особено ревюто на М5), но аз лично не ги приемам на сериозно. Ние си знаем коя е най-добрата марка ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #10 Отговорено 29 Ноември, 2008 Така си е ... предаването е супер и е кеф да си го гледаш .... но това е шоу , а не сериозно сравняване на "кое е по-добро" . Все пак казват доста интересни неща отвреме-навреме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Atanas87 0 #11 Отговорено 29 Ноември, 2008 За сметка на Топ Гиър струва ми се, че във Пета предавка уважават Хондите. Тиф Нийдъл винаги ги харесва. Поне с такова впечетление съм останал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове