Jump to content

Atanas87

Фен
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Atanas87

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Преди година сложих газова уредба . На скоро обаче реших да я махна и да си я карам на бензи но се оказа че имам проблем.Колата е мн мудна няма никава динамика и едва качва обороти. Ходих по елкони и ми казаха че си е наред ама не е защото има коренна разлика спрямо вървенето и преди . Другото интересно е че когато се махне плочката на газта колата върви добре само в ниските обороти а във вискоките никаква я няма а когато се постави газовата плочка е обратното в ниските е зле а във високите по добре и това е на бензин а не на газ . Някой ако има предполойения или се е сблъсквал с подобен проблем нека да сподели каде да търся проблема или да препоръча поне някой сервиз в Пловдив .Мерси предварително
  2. Какво искаш да кажеш със скапва, че и аз съм със газ от 1 година и в момента не върви както трябва на бензин.П.П; Извинете за въпроса извън темата.
  3. Четете оригинала. Къде виждате временно? СЕО-то на Хонда в прав текст е казал че всякаква работа по разработката се прекратява.Убиват Акура - по-точно оставят на доизживяване, защото без ексклузивни двигатели, продавана само в Щатите марката си умира. и са на загуба последните 6 месеца... въпросът може би наистина е на живот и смърт, тогава е добре че действат бързо и радикално намаляват разходите Споко "saying that all development of the car would cease". Последните две думи означават "би могло да спре" . В смисъл сега се отлага временно, но има вероятност да спре разработването на колата. ИМА НАДЕЖДА!
  4. Atanas87

    Sedan Rulezzz

    И аз съм в тима с 5ген. D15b2
  5. По принцип обичам да е по изчистено но колата отпред е прекалено изчистена и отзад също. трябва тук таме да има някоя друга чупка или нещо което да запълни тези празни места. Абе не знам как да се изразя - прекалено семпло е. Поне според мен е така. Но щом на теб ти харесва...пп; И защо ги махате тея емблеми на предния капак? Аз немога да си представя сивика ми без нея.
  6. 20лв. в Бултрако а? Тука в Смолян нашия майстор иска 150 - 200лв. за тези работи - монополист.
  7. Сега има тенденция цената на петрола да се стабилизира на 50 долара за барел. Така че бих те посъветвал за един сивик но не слагай газ.
  8. Аз за сега съм сменял само лагер отзад 94 година 5ген. други проблеми за тази година и 3 месеца съм нямал съм нямал. Иначе понеже е австрийка имаше ръжда на задните калници. Аз лично съм много доволен.
  9. То може и от пожарогасител да си направиш ако те интересува звука.
  10. Такива неща се случват по европата ама там хората си имат пълна застраховка и не им е толкова фатално да им откраднат колата. Просто си чакат на сфетофара престъпника показва патлака жертвата слиза и по живо по здраво.
  11. И на мен ми се случва постоянно с д15б2. Ще следя и аз.
  12. Здравейте колегиОня ден оборотомера ми спря. Имате ли представа какви са причините. Майстора каза че може да е някакъв датчик но и той не знае точно каде - нямаше време да я погледне по обстойно.
  13. На баща ми корсата си нямаше резервен ключ - направи си копие при ключар ама не стана има чип в ключа. За това отидохме в представителство на опел и там за 100 ли 120 лв. изкараха резервен ключ. даваше се информация за рамата или за двигателя - не помня. Май това е единствения начин да запалите.
  14. За сметка на Топ Гиър струва ми се, че във Пета предавка уважават Хондите. Тиф Нийдъл винаги ги харесва. Поне с такова впечетление съм останал.
  15. На мене като ми се случи твоята случка на съединителния диск му липсваха някои работи като го извадиха.
×
×
  • Създай нов...