Jump to content

Johny

Фен
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Johny

  • Ранг
    футболист
  • Рожден ден 8.08.1987

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.hattrick.org

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив
  • Интереси
    Имам голям интерес към футбола! Играя в аматьорски отбор като защитник и за 1 полусезон имам 1 отбелязан гол! (Не е зле де!)
  1. Ще излезна малко от темата за да кажа че проблема с паленето на бензин е само сутрин рано! Колата ми е стояла 7 часа без да я паля през деня и кат се кача вечер и както врътна и запалва! Но сутринта неще да пали и неще! Възможно ли е да замръзва нещо някаде???
  2. ИЗНЕНАДА Последните 3 сутрини на бензин няма палене Вярно е че е адски студено обаче неще да запали и неще! Върти,върти и тъкмо да захапе и ...! Не захапва! А най големия филм е че на следващата сутрин на метан ми запали без проблеми! Вечерта оставих колата на бензин като реших,че миналия път е било просто късмет да не запали на бензин! На сутринта ....опаааа! Изненада! Пак не пали! Айде двамата с колегата дето патуваме за работа една фи-зарядка докато запали! Бутай-бутай и след около 20-30 м. бутане запали!(на бензин)! После сутринта......... Божа работа!(Нямам вече метан да я оставям на метан та да знам,че ще пали!)
  3. Много ми се иска да присъствам на тази среща но работата ми е такава,че няма да мога да остана повече от 1 ден! Най много да принощувам на палатка и след това да си заминавам! Живот и здраве да дойде време за събирането ще се опитам да присъствам Успех с организацията на всички!
  4. Дадох я веднага след като я взех! Напънаха я около половин път повече от даденото като максимално налягане и нямаше ядове! Минала е преглед и сичко и е наред поне според докоментите! Дават и да издържи на +40градуса до -40 градуса по целзи! А ботилката е дебела около 3-4 см и зада гръмне удара трябва да е равен горе доло на един челен зблъсак с около 60 - 70 км/ч! Това знам аз за метановата ботилка!А метана в Пловдив е 1.50 лв/кг! но в момента не бачка нито една метан станция!
  5. Ботилката ми е монтирана през 96-та година в Италия! Вече 10 месеца я карам в БГ и нямам ядове поне до сега!
  6. Не колега! Просто искам да знам какво ви е мнението за метана! Особено за хондите с метан! Одобряват ли се от хората с хонди? Ако отида на някоя збирка на хондаджии и кажа,че колата ми е с метан искам знам каква ще е реакцията на хората! Както казах от скоро съм във форума и не познавам никой,нито разбирам от коли и двигатели! Ще е добре ако някой дори ми каже недостатаците на метана и ли какви може да са последствията от него!
  7. Ами всъщност да! Определено при набирането разликата е голяма! Може би 2-3 пъти по-бавно набира от колкото на бензин! Много зависи и от мотора на колата! Моят е от по-малките и и 75-то коня сигорно спадат до към 50-60! Попринцип има някви чипове и ли компютри които се монтират и с тях може да се ускори набирането на метан но няма да е кой знае колко! Мотора работи на много ниски обороти и почти не се чува! Нямам обортомер на колата и немога да кажа на какви но са много по-ниски от колкото на бензина! Звука е 2-пъти по слаб! Трудно ще вдигнеш повече от 130-140 км/ч. Аз съм стигал до 150 но не искам да я мъча повече! Но пък най-големия плюс е че с 15 лв минавам някаде около 300 км. С метана съм нямал проблеми до сега и се надявам да нямам и за вбъдеще! Даже не ми се налага да паля на бензин сяка сутрин! На метан си пали без проблеми на тия миносови температури!
  8. Ми все още имам Метан за около 150 км! После ша перкам на бензин . Поне на бензин като я настъпа и ми пълни душата! Лошото е обаче че празни джоба!! Ама кво ти пука нали карам ХОНДА
  9. Здравейте! От скоро посещавам редовно форума и виждам,че обсъждате сякакви теми! Бих искал да разбера какво ви е мнението за Метана. Преди година си купих кола(Хонда сивик 1.3 - 75к.с.) ! Хондата беше с монтирана в италия метанова уредба и човека ми я даде наистина много изгодно! Цената беше повече от привликателна(3000 лв) а и като сложиш и почти безплатното гориво....! Направо си беше без пари! Мислих,че колата ще излезе несполучлива след като ми я дават за тия пари но....! За 1 година съм сменил само една водна помпа термостат и накладки(Тука изключвам обслужването на на ремаци ролкои и сички останали дреболии които са задължителни при покупка на кола) и преди 2 дена и Бобина смених! Общо взето за 10 месеца каране почти без пари не съм имал кой знае какви сериозни проблеми с нея! Три пъти ходя с нея до Слънчев Бряг без никакви проблеми а горивото ми излиза 25-30лв отиване и връщане! Еми това е квото мога д аразкажа за хондата с метан! Сега искам да чуя мнението ви...
  10. Еми ша чакаме!! Кво да праим! Бива ли? Оле ся се връщам от Юрданов ден...! Тежък случай!Лека и мека на всички! ЛЯгам,че...! Мале,мале! Искам утре кат се сабудя да мога да си карам Хондата,че вече съм я забравил даже как върви! Айде момци! До .....когато пиша!!
  11. Нямам търпение за новата среща! Колата ми вече проходи и с нетърпение чакам следващата среща да се запознаем! Любопитно и интересно ми е! Не разбирам почти нищо от коли и от мотори но ей така заради тръпката да се съберем много хора на едно място!!
  12. Тъй като темата е "Замръзване" едно мнение от мен! Изпробвал съм го лично! За да нямате проблеми с измръзването на гумените оплътнения на колите си използвайте силиконов спрей за смазване! Аз лично много съм доволен от него и бих казал че е много по добър от парафина! Напръсках си уплатненията към края на ноември със спрея и до сега съм нямал никакви проблеми сис замръзване! от 31-ви дек. миналата година до 4-ти януари не бях отварял вратите на колата ми и по едно време ми щъкна към 1:30 вечерта да си видя колата как е под снега (тъкмо изпращах гаджето до съседния блок). Отключих и отворих се едно беше юни мсесец! А един приятел едвам си отлепи вратите на пежото на обяд в 14 часа на другата сутрин!! А уж ги бил мазал с парафин! Това от личен опит го знам! С тоя спрей напръсках и сички машинки по вратите и прозорците ! За сега нямам забешежки! А едва ли ша дойдат по студени дни ;)
  13. Споко! Не искам нищо чуждо! Ако има нещо артисало.......тогава!
  14. Страшна си я направил! Браво,браво! Супер е!
×
×
  • Създай нов...