paRADOx 1011 #1 Публикувано 27 Ноември, 2008 Искам да попитам, защо на някои модели не е изписано HONDA VTEC на капака на главата? Нормално ли е това? При всички ли е така или е някакво изключение? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
THE BEAST 0 #2 Отговорено 27 Ноември, 2008 (Редактирано) колега и на Д16З9 има такова явление и с надпис и без! Редактирано 27 Ноември, 2008 от THE BEAST Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #3 Отговорено 27 Ноември, 2008 Годината ... надписа май го имат тези от края на 93 (абе кажи си го 94) нагоре. Пък и кфо се пулите ... като не го пише по-добре! Като се дърпате с някой първо си показвате моторите - нищо необикновено, скачате в колите, газ и като минеш 5000 другия се опулва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #4 Отговорено 28 Ноември, 2008 тези за Американския пазар нямат надписи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #5 Отговорено 28 Ноември, 2008 Моята е за американския пазар, 95-та и на двигателя си пишеше VTEC Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #6 Отговорено 28 Ноември, 2008 тя твоята е изключение ..... некакъв нелегален внос е била! шегувам се разбира сесори за офф-а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #7 Отговорено 28 Ноември, 2008 Не знам по какво се разбира за кой пазар е, но като я регистрирах моята и ме върнаха с думите - "..пътя за София го знаеш нали" - изръсих се за Технотест и това е Друг е въпроса, че ниски коли няма как да минат .А за справката - 95-та, с надпис VTEC. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #8 Отговорено 28 Ноември, 2008 моята е произведена в америка и е за тамошния пазар и няма натпис. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #9 Отговорено 28 Ноември, 2008 (Редактирано) моята е произведена в америка и е за тамошния пазар и няма натпис.Тази, твоята съм я карал лично и знам как върви.... затова сега разпитвам точно за този модел, и утре отивам да си купя Сивик 5-а с D16Z6! Стискайте палци да е читава колата и мотора да е запазен!Най-накрая ще разбера какво е да имаш VTEC под капака... Редактирано 28 Ноември, 2008 от paRADOx Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #10 Отговорено 28 Ноември, 2008 Дали има VTEC ако няма надписи, се разбира по това дали има VTEC solenoid.http://img21.photobucket.com/albums/v63/2k...tecsolenoid.jpgНа D16Z6 седи в задната част от към делкото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #11 Отговорено 28 Ноември, 2008 Не е нужно да му обясняваш за втек соленоид ! А той не е нужно да се прави н маймуна да приказва врели некипели за разбирането най сетне на втек какво е,все пак имаше най бавната Б16ка в България която незнам да е падала под 16 ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #12 Отговорено 28 Ноември, 2008 @'JeepersCreepers' Колега, нещо се бъркаш! Аз Б16ка никога не съм имал. А пък за това дали съм падал под 16 сек с моите хонди, още не знам защото още не съм ги замервал.... Дай боже с новата да падам и под 15 сек ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #13 Отговорено 28 Ноември, 2008 Маи те объркаха с paradox_sf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #14 Отговорено 28 Ноември, 2008 Най-накрая ще разбера какво е да имаш VTEC под капака... ...бе не очаквай много кой знае какво щото бързо му свикваш и не е нещо особенно после ...поне не горят много бензин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #15 Отговорено 28 Ноември, 2008 'Еди Ведър' Хаха....добра шега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #16 Отговорено 28 Ноември, 2008 извинявам се колега ,наистина те обърках ,но е така никовете са ви много еднакви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове