rocnogap 113 #1 Публикувано 24 Ноември, 2008 Колеги с какво си пудрите оплатненията през зимата за да не замръзват и като си отворите вратите да си останат на местата Със сигурност доста интересна тема и полезна на мнозина от нас ... Всяко мнение е добре дошло . И имам един вапрос да ли с напоена гъбичка с антифриз ще свърши работа ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #2 Отговорено 24 Ноември, 2008 Мисля че има вече не една тема по въпроса.Отиваш в аптеката и си взимаш течен парафин (стотинки е), и мажеш с него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
guni 0 #3 Отговорено 24 Ноември, 2008 Силикон на спрей Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rocnogap 113 #4 Отговорено 24 Ноември, 2008 Мерси колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #5 Отговорено 24 Ноември, 2008 Силикон на спрейей тва е и моята истина. струва м/у 3 и 8лв, с един флакон вече пръскам втора зима и има за поне още 2-3 сезона. става бързо, лесно и ефекта е най-добрия, поне от моя личен опит. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #6 Отговорено 24 Ноември, 2008 Като допълнение към колегите бих казал че силиконовия спрей също така подхранва и освежава всички гумени и пластмасови детайли, освен че помага срещу залепването, аз си пръскам тампони по окачването и маншони /внушил съм си че има ефект!/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pinci 0 #7 Отговорено 24 Ноември, 2008 На мен обикновенно ми замръзват вратите веднъж за зимата, след това просто си ги подсушавам с парцалче като слизам за по-дълго и хоп... няма проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svetlix 0 #8 Отговорено 26 Ноември, 2008 Най-евтиното и практично е намазването с глицерин. По принцип запазва уплътненията и няма начин при отваряне на вртата сутрин гумата да остане залепнала някъде си Струва стотинки в аптеката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове