Jump to content
reality

Продавам Honda Concerto

Recommended Posts

Колеги продавам Concerto 1.6 16 122кс. Колата е 93 год. ел.стакла, ел.огледала, ел.шибедах, АГУ, хидравлика, аларма. Много е запазена. Няма ръжди и др забележки. Незнам точно как се качват снимки. Ако някои иска,да пише на лични.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eто и фреш снимчици на колицата: ;)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Успех на колегата с продажбата!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз малко съм объркан .... коя е реалната цена на колата 3600 или 2600 ... както е обявена в Мobile.bg .... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Реалната цена е 3600.А обявата в мобиле не е валидна.Колата я купих тази седмица за жената,но на нея не и хареса защото е голяма.Смених и генерацията,в момента съм и купил консумативи за да ги сменя, и с регистрацията и с разходите по докарване и др ми стъпва на тези пари.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поредният който ще изкарва пари за сметка на форума ни, а не че жена ти ще заминава за чужбина или там каквото беше обяснението...! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля че ясно съм описал за какво става на въпрос. Регистраци 350лв.Обслужване 200лв. Тампон има за смяна отзад не го знам колко струва. Обикаляне и докарване ми е струвало 150лв.И някои други дребни работи.Колко станаха?А и мисля че всеки си прави сам сметката. На мен толкова ми е стъпила колата до тук.Толкова съм преценил и толкова ще и търся. :newbie:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...