Jump to content
Demon

Honda Acura готви супер заместник на Nsx

Recommended Posts

Honda Acura готви супер заместник на NSX

Всичко говори, че заместникът на Honda NSX ще бъде специален автомобил.

Той ще бъде в продажба от втората половина на следващата година. Новата супер кола на Honda ще бъде съперник на Nissan GT-R и ще бъде оборудвана поне с толкова високотехнологични системи като него.

Публикувано изображение

Целта обаче ще бъде още по-висока – да съперничи и на големи имена като Ferrari F430, Aston Martin V8 Vantage и Porsche 911 GT3.

Докато сегашният модел има мощност от 280 к.с. и двигател V6 с обем 3.0 литра, заместникът ще бъде с V10 и обем 5.5 литра, като ще предлага максимална мощност от 560 к.с. Новият мощен двигател ще бъде комбиниран с полуавтоматична скоростна кутия с шест предавки, които ще може да се превключват от волана.

Публикувано изображение

В резултат на новия двигател и новата скоростна кутия, автомобилът ще ускорява от място до 100 км/час за по-малко от 4 секунди. Максималната му скорост е 320 км/час. Системата на Honda наречена Super-Handling All-Wheel Drive (SH-AWD) обещава автомобилът да има изключително поведение на пътя. Картината се допълва от съвършена (според определението на производителя) спирачна система, способна да удържи лесно мощния автомобил.

Публикувано изображение

Двуместният автомобил ще бъде доста луксозен, с кожен салон и всички необходими екстри. Цената на бъдещата Honda Acura NSX отговаря на всичко това и ще започва от около 120 000 евро.

Източник: AutoMedia.bg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страшна работа, и също толкова страшна цена !!! Преди няколко месеца бях гледал клип в Youtube но беше маскирана, сега вече си личи за какво точно става въпрос!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нещо предницата е кофти

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

според мен трябваше пак да работят с Пинифарина.иначе резачката ще е наше гордост"In 1984 Honda commissioned Pininfarina to design the HP-X (Honda Pininfarina Xperimental),[1] which had a mid-mounted 2.0 L V6 configuration.The production NSX was designed by a team led by Chief Designer Ken Okuyama and Executive Chief Engineer Shigeru Uehara"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен е пълен АБСУРД колата да изглежда така.....тя предницата на тая скица не е съразмерна....евала за характеристиките обаче тоя консепт е отвратителен!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми прилича по-скоро на CRX, отколкото на NSX.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

от към профил и гъззз е супер,но тази предница е пълен майтап

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И задницата с тоя разчленен стоп е отвратителен и предницата е ужасна, дано не е това.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аааааааа сакън ша развалиш времето ;) има си сладурска задница и профил :worthy:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

560 коня... лол! Това май ще бъде най-мощната Хонда в серийно производство до момента :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

линията е много добра задницата също е в гъза ама тая предница и на мен не ми допада много явно мотора ще е доста добър ;) под 4 до 100 и 320 макс скороста дали ще има и модел таип Р :worthy:))))))))

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е тва е ! ;) ;) И Хонда ще покажат на света коя е марката ... Мисля че саперниците няма да са тия Ферари мерари .. (италянски чикий!)Ами Нисан ГТ-Р ... това ще са двете най - добри спортни автомобили в света ... (това е мойте мнение) ;)Супер е количката иска ми се да я видим ако не на живо по пътя ,поне на Пловдивския панаир догодина ,ако е са я пуснали в продажби вече .. ;) 1 точка за Хонда :worthy:;) ;) ;) ;)

Редактирано от AlexDJ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен пък колата много ми харесва вида и е безпощаден а и под капака ще е нещо страшно. По дадените характеристики колата ще върви на УЖАС направо ще лети не върви :worthy: Мисля, че с този си продукт ХОНДА ще излязат 1 гърди напред пред ааааааа ;) Всички

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе сигурен съм, че дори и тия дето не й харесват предницата ще получат ерекция ако я видат на живо, камо ли ако имат възможност за кръгче :ppp

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата е хубава, но доста се различава от концепцията на NSX и според мен ще е грешка да я лансират с това име, защото феновете си знаят задноразположения двигател и ще са малко или много разочаровани от предноразположения от гледна точка на това че няма да е спазена точно тая концпция. Иначе като технически характеристики си е сериозна машината, дано е на нивото на Скайлайна, че и отгоре. Само за тва Super-Handling All-Wheel Drive (SH-AWD) имам известни съмнения, защото покрай Ледженда доста противоречиви мнения изчетох за нея. А бях гледал и един тест на Фифт Гиър дето напрао си я закопаха като нещо интересно но не особено ефективно. Дано за тая кола я доизпипат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си мисля, че дизайна в автомобилния бранш като цяло търпи много големи промени. Това не се случва само при Хонда, а при всички марки. Ние като фенове на Хонда не сме много толерантни към тези промени. Живеем със старите модели и едва ли не смятаме, че толкова са съвършени, че няма какво да промениш по тях. Но това не ни ли прави прекалено консервативни? Аз съм оптимист за този звяр и ще чакам серийният му варянт със затаен дъх! До сега Хонда не са имали по-добър сериен спортен модел и до сега с "по-малките" си модели винаги са ритали конкурентите по задниците дори в по-високите класове. Сигурен съм, че на финала ще се появи машина, която ще ни накара всички да се гордеем с марката и да си мечтаем да подкараме!Това са само скици, според мен ще има промени до края на проекта и ще изваят недостатъците на еволюиралото чудовище. :ppp

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...

"Топ Гиър", оплюха по-скоро окачването, не самата система, а и доколкото се сещам се съревноваваше с Ауди и Бмв, а всички знаем какви имена са те в луксозния клас... И за мен предницата е отвратителна, но... ще поживеем и ще видим реалната версия ;) !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата е хубава, но доста се различава от концепцията на NSX и според мен ще е грешка да я лансират с това име, защото феновете си знаят задноразположения двигател и ще са малко или много разочаровани от предноразположения от гледна точка на това че няма да е спазена точно тая концпция. Иначе като технически характеристики си е сериозна машината, дано е на нивото на Скайлайна, че и отгоре. Само за тва Super-Handling All-Wheel Drive (SH-AWD) имам известни съмнения, защото покрай Ледженда доста противоречиви мнения изчетох за нея. А бях гледал и един тест на Фифт Гиър дето напрао си я закопаха като нещо интересно но не особено ефективно. Дано за тая кола я доизпипат.

Абсолютно съм съгласен с теб колега.Това може да е вси4ко друго,но не и НСХ.Няма го средно разположения двигател,няма го ниския силует,няма го характера на "японското Ферари".Губи се вси4ко ;)

,това си прили4а на нещо като наследник на Прелюд със задно ;)

Но като оставим това настрана,колата си е наистина жестока.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от weapon R

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С изключение на предницата, като цяло колата е жестока.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...