doggy 183 #1 Публикувано 14 Ноември, 2008 Снощи пробвах да си вляза в ICQ-то мо ми изписа невалидна парола???Аз паролата си я знам,все пак си дръпнах една програмка за намиране на забравена парола но както си и мислех си беше същата,не я бях забравил.Проблема обаче си останааааа.Та да питам някой имал ли е такъв проблем досега?Почвам да се чудя някой да не ми е хакнал ICQ-то.Вируси уж нямам,ама сега го сканирам и Онлайн за всеки случай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #2 Отговорено 14 Ноември, 2008 Свали си QIP.http://www.qip.ru/en/много е лека, функционална и върши същата работа.Вече близо година я ползвам и е без грешка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #3 Отговорено 14 Ноември, 2008 (Редактирано) да но аз не мога да си отворя самия профил,как ще си пиша с приятели и тем познати които ме знаят с този профил?проблема не е явно в ICQ-то ами в това че някой е хакнал моя профил,затва питам за някаква програмка с която да го оправямай е това-HackTool не съм сигурен Редактирано 14 Ноември, 2008 от doggy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #4 Отговорено 14 Ноември, 2008 Слагай QIP тя ползва номера от ICQ и всички абонати си ги имаш и там а ако и с нея не те пусне кофти....Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #5 Отговорено 14 Ноември, 2008 Ако ти е вързано ICQ-то с пощата ти в abv.bg си смени паролата на пощата и ще смениш и на ICQ-то. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #6 Отговорено 14 Ноември, 2008 туй с пощата вече го пробвах,паролата на пощата ми се смени,на ICQ-to не.Изписа ми че не може да я промени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #7 Отговорено 14 Ноември, 2008 (Редактирано) Пробва ли преинстал на ICQ-то, другия вариант е да дадеш номера си и паролата на някой друг да опита може проблема да е в PC-то, преди кат бачках в една зала имаше такива моменти но при мен се оправиха с преинстал на програмата и почистване на регистрите. Някой път самото ICQ забива може би при теб е нещо такова. Програми .... Редактирано 14 Ноември, 2008 от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #8 Отговорено 14 Ноември, 2008 (Редактирано) не е това пич,пробвах вече и от друг комп и с преинсталиране пробвах не става,преди малко говорих с един приятел,каза да изчакам 2-3дена и пак да пробвам.Можело да е от сървъра на ICQ-то.Сизлишни програми нямам проблем,държа си компа доста чист Редактирано 14 Ноември, 2008 от doggy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #9 Отговорено 14 Ноември, 2008 И това е вариант да изчакаш 1-2 дни стига да не ти е проблем де. Но аз именно за това не ползвам Q-то защото винаги има някви проблеми с него. Слагай руската програма и си реши проблема. Братушките са помислили аз от 2 години само нея ползвам верно няма игри и видео но за това си има други програми.Но все пак ти си решаваш дет викат хората "Чакане му е майката" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Avatar 1 #10 Отговорено 15 Ноември, 2008 Виж дали няма по-нова версия на ICQ от тази която ползваш. Като пуснат нова версия и не можеш да се log-неш със предишната.Мен ако питаш си свали qip. Ако не те кефи има и други добри алтернативи. ICQ-то е пълна боза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #11 Отговорено 15 Ноември, 2008 Благодаря колеги,свалил съм си тая програмка,но все още не мога да се логна с акаунта си,ще изчакам 2-3дни пък ще видим какво ще стане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #12 Отговорено 15 Ноември, 2008 И аз го имам същия проблем , никога не ми отваря ICQ от първия път , изписва ми ( опа има някаква грешка) изтривам си паролата , вкарвам я пак и тръгва без проблем , но винаги от втория път. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #13 Отговорено 15 Ноември, 2008 За да се избегнат софтуерните проблеми на локалния компютър, може да опиташ ето това: http://meebo.com или това: http://download.icq.com/download/icq2go/Аз лично не мисля че проблема ти е в компютъра (въпреки че и аз ползвам QIP) и може би някой бот ти е хакнал акаунта. Ако е така, най-много да ти е сменил паролата.Щом ICQ номера ти е обвързан с пощата, няма страшно, а използвай "забравена парола" ето тук: https://www.icq.com/password/Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sfu 3 #14 Отговорено 15 Ноември, 2008 Аз имам няколко ICQ акаунта и съм забелязал, че понякога като ми запецне 1-я, другия работи без проблем. Предполагам, че са обслужвани от различни ICQ сървъри, а в случая 1-я е забил/offline и т.н..Май и твоя случай е такъв. Вярвам че заради това не ти е сменило паролата през abv.Ползвам QIP от няколко години и разбира се в такъв случай и тази иначе прелестна програмка не може да помогне. Но пък с нея винаги съм имал по-малко проблеми от колегите си "традиционалисти" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
artifuckt 0 #15 Отговорено 17 Ноември, 2008 Колега преди време и аз имах същия проблем. Даваше ми грешна парола и не можех да вляза. Пробвах със забравена парола от сайта на ICQ, но пак ми даваше грешка. Дръпнах си програма за разчитане на пароли и като я пуснах ми изкара някви символи за парола на ICQ-то. Опитах да вляза с новата парола, но пак не ме пусна. Преинсталирах ICQ-то, слагах и qip и не стана нищо. Накрая си направих нов потребител и всичко на ново. Да не те отчайвам, но оправия няма. Поне аз не намерих Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #16 Отговорено 17 Ноември, 2008 Да не те отчайвам, но оправия няма....аз пък направо го премахнах то и без това скайпа отдавна е по популярен и почти никой от приятелите ми не го ползва тва Кю Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mandylion 2 #17 Отговорено 17 Ноември, 2008 И аз имам проблем с QIP от няколко дена: логвам се, обаче никой от приятелите ми в листата не е там - празна е! Не мога да добавя никой, само ако някой ми пише съобщение седи като Offline с контакт листа и ако пробвам да го добавя изчезва ...Нямам престава какво се случва, но никак не е нормално! Същото се случва и от компютъра в работата или където и да отида.Опитах да си влезна в профила и през ICQ2GO, обаче и там всички отсъстват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #18 Отговорено 17 Ноември, 2008 или с това http://www.pidgin.im/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mandylion 2 #19 Отговорено 17 Ноември, 2008 В крайна сметка с нищо не се получава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xtuners 8 #20 Отговорено 17 Ноември, 2008 Qто за жалост си е бъгава програма. Това ме накара да се откажа от нея и да мина на скайп. Както колегите предложиха, опитай да инсталираш алтернативна програма, която ползва листата на ICQ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sun4o 2 #21 Отговорено 18 Ноември, 2008 QIP вярно прави дървета напоследък. Както са отбелязали, влизаш, онлине си, а листата ти е празна . А и откакто го направиха QIP Infium , стана супер крив . Ползвам pidgin за кю. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове