predatov 58 #1 Публикувано 13 Ноември, 2008 долна хидравлична помпа на съединителя помагайте от къде да намеря че маистора се хвана за главата ако не намеря ще трябва да я рециклираме старата а не ми се ще искам нова но нямало в тия магазини с които работи сервиза айде майни помогнете ако знаете от къде да намеря в пълдин такава помпа HELP Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sturshel 0 #2 Отговорено 13 Ноември, 2008 0885162243-магазин "Смурай",много точни пичове,032642982-ето ти и втори вариант,успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
piker 1 #3 Отговорено 13 Ноември, 2008 0885162243-магазин "Смурай",много точни пичове,032642982-ето ти и втори вариант,успех!ниппарт на старата Карловска.Диктуваш им ВИН -а и си готов.Мен така ме спасиха.Хем не съм от Пловдив. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #4 Отговорено 13 Ноември, 2008 Благодаря пичове дано да я намеря тази помпа че така ми се кара акордчето че като го гледам неподвижно направо ми се свива сърцето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #5 Отговорено 14 Ноември, 2008 колата е готова оказасе че са се опитали да намерят заместител демек някво менте да сложат за да излезне поо ефтино но не е имало и са купили оригинална която струва повечко а имено 84лева и сега вече остава само газззззззззззззз ;) :D благодаря за моралната поткрепа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове