Jump to content

piker

Фен
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1 Poor

About piker

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord 2.0 iEs
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Кърджали

Recent Profile Visitors

1587 profile views
 1. продавам Хонда Акорд 2,0 iES 5ген. / Honda of America/, за части. Нямам възможност да я разглобявам. Всичко под предния капак си работи. Кутията за възд. филтър не става. При интерес, или за повече снимки и инфо., на тлф. 0988 921 600 или на лични съобщения.
 2. Въпроса е разрешен! Измиване на радиатора, добавка и смяна на датчика за темп. Благодаря на Митака! Точен си, братче :-) (Y)
 3. Здравейте, колеги. Колата, Accord 2.0 iES aerodeck, 1997 г., започна да загрява, когато включа климатика. Лято е и на дълъг път не се трае. Освен всичко друго, като заработи климатика, губи антифриз. Не тече, няма загуби на масло, разхода на газ, а и на бензин си е прекрасен за 22 годишна кола. Ако не бяха жегите, сигурно нямаше и да разбера за проблема, защото, когато работи на парно, всичко си е нормално. имате ли предположения а и идеи, какво може да е?
 4. Колеги, от една седмица умирам от срам по кръстовищата, защото Акорда държи високи обороти. Проверени са маркучлетата за вакуум. Всичко е ОК. Дайте идея какво може да е. На пътя се държи перфектно. На дълъг път разхода е 9,6-10 газ с климатик. Ооообаче в града не падат пустите обороти. Температурата си е ОК също.
 5. можете да свалите темата. Компютъра оправи всичко. Извинете за безпокойството.
 6. Колеги, тази сутрин, както карах, светна таблото. abs, spark lamp, ръчна... Колата си върви нормално, спира перфектно, оборотите са постоянни. Преди 2 месеца доливах спирачна течност / каквато трябва :-)/ Почват отпуските и не знам да я карам ли на майстор. Не че той няма да прочете какво пиша тук :-) Хелп ми плиийз. Колата е Акорд aerodeck 2.0 iES 1997 Да уточня, светлините си работят. Таблото светва само когато задържа педала на спирачкат по- дълго. Това става и когато колата е спряла и е на свободна. Ако карам без да ползвам спирачки, всичко е ОК.
 7. От Кърджали съм братко.Благодаря за съвета.И това ще пробвам...утре :-)
 8. Колеги не е ключето.Помпата мълчи и това е.Само че свалихме задните седалки и там няма нищо освен нивомера за бензина.Ако някой знае как да я сменим пустата помпа,без да сваляме резервоара,ще почерпя,обещавам.
 9. Мдааа...пак загадки А бе ще се проверява,то е ясно.Ама защо само новаците се гърчим сам самички.Добре поне,че майсторът ми е пич и ме търпи.Златен си Марчо
 10. Колеги предстои ми да сменям бензиновата помпа.Бихте ли ми казали,дали трябва да разкачам резервоара или има по-лесен начин.От менюала излиза,че май трябва да разкачме брони,резервоари и т.н Моля... !!!
 11. Сега като се замисля,май не.Като пробвам,сякаш ще запали.Чува се като че ли се закашля и после ядец.След като запаля на газ и превключа на бенз след 2-3 сек гасне.Намерих къде са предпазителите на горивната помпа,та днес ще гледаме там к'во става.
 12. Колеги помагайте!!! Вчера Акорда отказа да пали.По обяд все пак успях,но на газ.При превключване на бензин гасне.Майсторът ми е затрупан в момента от работа,та ми препоръча да попрочета относно тоците в колата,защото Акорда е 2.0 iES aerodeck '97 год.американец и е странно ,как все пак пали на газ.Е тази сутрин пак запали на газ като пич,въпреки ,че беше -7.Ще се помоля на Господ,да не е бензиновата помпа.В колата имам около 10л.бензин,което би трябвало да е достатъчно.Имате ли идеи относно тоците,щото аз съм музикант и освен от акорди от друго не разбирам.МОЛЯ !!!
 13. Колеги ,помагайте,Сложих нов акумулатор и светна СРС .После гледам, в мануала пише ''само в оторизиран сервиз''.Айде стига бе.Проблем няма.Пали си и т.н.Старият беше вторка от приятел,но 45А и взе да става все по-трудно след 3-тата му год.при мен.Колата е Акорд 97г.САЩ изпълнение.
 14. Според теб,ако дам катализатора на арабчето катализатора колко да му дам за резонатора и средното гърне?А нещо да обясниш за ''арабчето'', щото се заформя същия проблем и при мене.
 15. Имам абсолютно същата кола,но газовата е слагана в Италия.По някое време забелязах същия проблем.Оказа се, ключето /АЕП или нещо такова/ се беше прецакало.Смених го и сега си е наред.Пробвай .
×
×
 • Create New...