Jump to content
sturshel

скорост, глоба

Recommended Posts

а над 51 км/ч - 250 лева и три месеца лишаване от правоуправление.

Толкова е наистина :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едва ли има човек който да не нарушава закона всеки божи ден докато шофира. :DДори и господата полицаи го нарушават :D

Редактирано от loko_fc

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те полицаите най вече нарушават закона. Говоря защото съм виждал. Представете си да имате тяхната власт и безнаказаност, какво - ще спазвате закона понеже го познавате добре ли? :) Редно е да правим разлика между радар-детектор и антирадар. Все пак вторите са забранени от закона.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Болшинството катаджии/полицаи се възползват най-нагло от служебното си положение с личните си автомобили, има дори безочливи такива, които са си лепнали емблемата на полицията на предното стъкло, което е доста смешно да го видиш на автомобил за 100 000лв. (бмв 7). Друг е въпросът как се купуват автомобили над 20 000лв. със заплата на полицай. Но докато не се избегне субективния фактор т.е. човека в оценката на това кой е прав/крив ще е така. (камери в патрулките - работещи 24/7)Аз лично съм крайно против градско да се кара с превишена скорост - просто е безумие, особенно нощем - това, че няма автомобили не значи, че няма пияни/дусани/стари и тн. пешеходци, които да речем ще имат желание да ти пробват спирачките - както се казва "белята веднъж става" и ще е крайно глупаво дори ако административно/съдебно избегнеш наказание да ти лежи на съвестта някой или нещо.(не, че и аз не съм карал/карам така понякога, но е тъпо и напоследък гледам тотално да избягвам такива ситуации)

Редактирано от Ogi_Stoev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aз откак го направиха това да ти взимат книжката за превишена скорост си купих радар детектор . Да чукна на дърво от тогава нямам акт за скорост . Преди това им бях редовен клиент . Не е въпроса да караш в града със 130 , просто има места където винаги се кара с превишена скорост и куките все там седят съответно . Общо взето когато няма задръстване всички карат с над 50 , така че ... няма нужда да се изкарвате големи защитници на правилника :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Rust,а може ли да те попитам колко пари струва радар детектора, и дали ти върши добре работа.Аз съм на същия принцип,не да караш като изтърван в града,просто на места е пъто да се кара с 50,и всички около тебе да летят едва ли не.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 дена ме хванаха с 26 повече и на другия ден си купих радар за 240 лв.от технополис.по касно ве4ерта ме спаси.за сега сам много доволен.преди това сащо имах радар но беше от е втините и много се смощаваше в града.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ООО при мен сигурно колата щяха да ми вземат хехеххе връщах се от видин и между Враца и Мездра има много удобен път за превишаване на скороста !!! карам си аз бая бързо и на един завой оп полиция добре че бяха спряли човек та полицая само ме погледна и се засмя! Точно тогава погледнах към километража и карах с 170 мале добре че имаше човек при тях че и аз щях да пиля подметките за някой друг месец от тогава до сега там никога не превишавам скороста :D ПС само да обясня пътя какво представлява та да ме разберете! Пътя е правен преди около 2-3 години еднопосочен е и няма остри завой дълъг е около 15-16 км може и повече да са но не съм ги засичал и ограничението си 90 но май никой не го спазва!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето нещо и от мен :D значи като ходех на работа много често виждах да стоят полицаи на едно място после се преместят на друго и т.н. но нямах радар-детектор, а след като си купих 4 или 5 месеца не срещнах нито един полицай :D и всеки ден се надявах да има нкои с радар да видя как свири радара :D но чак преди месец ми свирна на магистралата (ограничението е 50, защото минава през пешеходна пътека) е хубавото е че свирна от далеч и аз имах пре достатъчно време да намаля. Но искам да кажа че съм минавал покрай полицаи на които радара не беше засечен от детектора ми или изобщо нямат радар :D (радара не ми е от най-евтините, но няма да казвам колко струва :D ). Та искам да кажа че и радар-детектор да си вземете, ако карата прекалено бързо може и да не може да намалите до ограничението :D И все пак ми е по спокойно като имам. !!!

Редактирано от Civic8

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...