Jump to content
ZaRRicK

Въпрос за газов инжекцион.

Recommended Posts

Някой може ли да ми даде повече информация за тези газови инжекциони.Auto Gas Italiq се казват, ей тва им е сайта: http://www.autogasitalia.it/db/catalogo.asp?lan=engЧета ся ама искам малко информация от опит. Тука колегата Чарли май се занимаваше с тва ако се изкаже ще съм благодарен. Проблема е че става дума за Бургас и там сециализираните сервизи не са колко тука в София а и аз не съм си в бургас да се занимавам да търся. Бащата не му се занимава много и е намерил тва, та за тва питам за тях.Имат два модела: Power Jet и Easy Jet, катo Easy Jet е по-скъпата. Моля дайте каквото инфо и опит имате с тази марка!А да ще се монтира на VW Passat 1.6 97г.

Редактирано от ZaRRicK

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никои ли не знае.Easy Jet???Power Jet???

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз не знам много ама на фона на безветрието от отговори...

Easy Jet е с общо взето по-добри инжектори от Power Jet. По-бързи са и това ги прави не толкова чуствителни към неправилен монтаж. От към изпарители, няма разлика, макар и марките да са различни. До колкото знам Easy-то е около 300-400 лв по-скъпо.

Power Jet e е отговор на българското Bardolini. На цена са горе долу на кантар. Ползват едни и същи инжекторни рейки RAIL, които не са бързи като инжекторите на Easy Jet-а, но при обмислен монтаж дават много добри резултати. Изпарителите са Tomaseto и на двете уредби. Компютрите са български за Bardolini и полски за Power Jet. Според мен Bardolini има по-добър софтуер от към възможности за фина настройка.

За PowerJet и EasyJet колеги казват, че нямат проблеми. Аз лично не съм слагал, монтирал съм няколко Bardolini-та. На две от тях ми се е случвало при настройките след монтажа да ми изгаря някой от каналите за управление на инжекторите. Евала обаче, сменят компютъра без тън-мън и после не се връща повече. Аз лично карам Bardolini вече 30 000 км на Сузукито си.

Канех се да сложа и някое PowerJet-че, за да го вида що за стока е, но още не ми е паднал случай, тъй че карам на мнения на колеги.

Ако трбва да обобщя с малкия си опит: Ако имаш лев сложи Easy Jet, ако искаш да спестиш и да получиш добра газова уредба сложи си PowerJet или Bardolini. Цената им мисля че е еднаква, но там е от значение монтажа. Другото важно нещо е гаранционната поддръжка. Bardolini има 1 год. или 100 000 км. За другите не зная.

Тук можеш да прочетеш повече

Обърни внимание, че в ценовата им листа датчика за налягане е опция и не е включен в цените.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за отговора. Тоя сайт който си посочил го намерих и аз вчера. Марката(производителят) на EASY JET и на POWER JET е един и същ, осочил съм го в първия пост. Това което ме изненадва е разликата в цената на това което се предлага в този www.svvsystems.com сайт и цените обявени на баща ми в сервизите. Почти двойна е. Вярно че няма бутилка и тръбите и труда ама чак пък 600-800лв разлика. от поста ти разбирам че са читави уредбите което беше и главното ми питане. Дано да случи бащата на читав маистор.Още отговори и мнения са добре дошли!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да производителя е един и същ, ама има турско рено и френско рено- зависи кой какво ръга в производството си. А цената като туриш 250 лв тръбички и бутилки и сичко, другото остава за монтажниците и за шефа им.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за отговорите!Някой може ли дами каже, да ми препоръча добър сервиз за монтиране на газов инжекцион в Бургас, че то май излиза че не е токова каква ще е уредбата а как ше ти я монтират.Благодаря редварително!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, аз съм от Бургас, макар сега да се подвизавам в София, НО си сложих АГУ-то на хондата в Бургас. Не го знам как се казва сервиза, но се намира в една пресечка вляво като караш през Комлука към Созопол. Пресечката се намира точно срещу Шел-а. Сервиза е с едни високи зелено порти, ако уцелиш пресечката няма как да го пропуснеш. Марката на газовия инжекцион също не знам точно каква е, някакъв полски за 1300 лева с 1 год. гаранция ми го сложиха юни месец. Но за сравнение италианското АГУ беше 1600 лева. И аз го питах човека от сервиза каква е разликата и отговорът му беше "Просто италианското АГУ има име на пазара, а полското не". И реших да си спестя 300 лева :) Та относно газовото съм много доволен с изключение на една малка подробност - като ми го направиха не бяха стегнали маркуча за антифриза към изпарителя и в продължение на 1 седмица съм доливал към 2-3 литра антифриз докато разбера откъде капе, но отидох в сервиза, затегнаха положението, извиниха ми се 1000 пъти и от тогава всичко си е наред. Ако още се чудиш къде да го сложиш това газово - отиди там, няма да съжаляваш! Успех!

Редактирано от DuMuTkO

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...