Zaio_87 1 #1 Публикувано 27 Октомври, 2008 Абе аз просто ей така да се похваля че от няколко дена съм щастлив собственик на Хондичка 6 ген!Много се кефя и просто реших да споделя с вас! Утре сигурно ше пусна пикове`Между другото един фр ми я намери от тоя форум Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KOS_with_NOS 18 #2 Отговорено 27 Октомври, 2008 Колега да ти е честита. Пожелавам ти много безаварийни километри и айде чакаме снимки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Icono 0 #3 Отговорено 27 Октомври, 2008 аммм,това е нов етап в живота ти разумно и безаварийно шофиране! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #4 Отговорено 27 Октомври, 2008 честито и да не забравиш снимките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #5 Отговорено 27 Октомври, 2008 Да ти е честита колега приятн съвместен животП.П. В описанието си си написал, че караш civik.... civic ми изглежда по добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maniq 9 #6 Отговорено 29 Октомври, 2008 Честито колега да ти здрава и много безавариини километри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #7 Отговорено 29 Октомври, 2008 Добре дошъл, попълни си профила Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #8 Отговорено 29 Октомври, 2008 Честито колега. Слуша ли жената? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #9 Отговорено 29 Октомври, 2008 (Редактирано) Здравей честито и добре дошъл в нашето семейство наречено ХОНДА Редактирано 29 Октомври, 2008 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #10 Отговорено 29 Октомври, 2008 CONGRATULATION да ти е честита Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #11 Отговорено 29 Октомври, 2008 Айде и от мен да ти е честита добре си ни дошъл в клуба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MissCaprice #12 Отговорено 2 Ноември, 2008 Честито и .. хайде де, още чакаме снимки на жена ти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #13 Отговорено 2 Ноември, 2008 честито, честито, да ти е жива и здрава и ти покрай нея ! и дай вече да видим булката дее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #14 Отговорено 2 Ноември, 2008 ЕЕЕ това е голяма крачка напред в живота ти. Честита да ти е да си я слушаш и тя теб да слуша Добре дошъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #15 Отговорено 3 Ноември, 2008 Да ти е честита, със здраве да си я караш и да те слуша булката.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ganeca 2 #16 Отговорено 3 Ноември, 2008 Welcome, колега, пожелавам да няма неизправности и .... продухвай от време на време инжкторите, да не се задръстят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове