Jump to content
Guest Georgiev

Има ли съфорумци от Троян !

Recommended Posts

Guest Georgiev

Колеги покажете се не се крийте зад хондите си :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами то в Троян наблягат на голфове :thumbs1: (колкото и да е тъжно). Аз по принцип съм от Габрово, но често си ходя по Троян.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами то в Троян наблягат на голфове ;) (колкото и да е тъжно). Аз по принцип съм от Габрово, но често си ходя по Троян.

Вярно е за тва си има лаф "Отишъл един пич от троян да си копува кола и влиза в автокъща и фетат го пита от каде сте и троянеца казва ми от Троян собственика казъл голфовете са на дясно" но се пак има поне 10на хонди в троян две има пред моя блок за другите нека се покажат хората ако имат регистрация тук :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Братовчеда си купи Хонда, повозих го на моята и явно съм му повлиял положително :thumbs1: . Обаче надали влиза във форума.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно много от троянците който карат хонда не влизат в форума тва е много лошо ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има един Прелюд винен съм го виждал там, само седи пред блока, зад воените. :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има един Прелюд винен съм го виждал там, само седи пред блока, зад воените. ;)

Мисля че го знам кой е отзад има една лепенка за бебета от лявата страна но скоро го виждах малко в горната част на града :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами то в Троян наблягат на голфове :thumbs1: (колкото и да е тъжно). Аз по принцип съм от Габрово, но често си ходя по Троян.

Преди точно десет дни ходих там и освен няколко Сивик-а и един прелюдец не видях много хондички. Но пък за сметка на това голфове и цигански ферарита (Калибри) колкото искаш...P.S. А, да, доста Е36 имаше също...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди точно десет дни ходих там и освен няколко Сивик-а и един прелюдец не видях много хондички. Но пък за сметка на това голфове и цигански ферарита (Калибри) колкото искаш...P.S. А, да, доста Е36 имаше също...
Ми тва са преобладаващите коли .... и някоя красива хонда няма кфо друго...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А ти какво караш?

за сега го карам пешеходец ...П.С. Overkill има и един черен CRX спиращ точно пред блока ми явно не си го видял :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямах време да се разхождам много-много, тъй като бях там по работа ;) . Основно из центъра, пазара и така... Абе това "Старата къща" много ми го хвалиха преди да отида, обаче явно не съм уцелил точното време- рано следобед. Нямаше вода в тоалетната, сервитьора една флегма, горе не можеше да се сяда на хубавите места, а храната... ще кажа само, че единственото място, където съм ял по-мазни манджи беше в стола на ВИНС-а;) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снощи бях там и пред "БАР 12" имаше един много наточен черен рекс 2ген

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снощи бях там и пред "БАР 12" имаше един много наточен черен рекс 2ген

Дам дам тоя рекс спира пред блока и леко човека който кара го познавам лекичко ;) колата е доста добра и вози добре ;)П.С. на предния капак има една лепенка на китайски или на японски беше ознавача името на собственика :drunk: Редактирано от Georgiev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямах време да се разхождам много-много, тъй като бях там по работа ;) . Основно из центъра, пазара и така... Абе това "Старата къща" много ми го хвалиха преди да отида, обаче явно не съм уцелил точното време- рано следобед. Нямаше вода в тоалетната, сервитьора една флегма, горе не можеше да се сяда на хубавите места, а храната... ще кажа само, че единственото място, където съм ял по-мазни манджи беше в стола на ВИНС-а;) .

Дам зависи кога си отиша попринцип вечер е доста добре има си музика на живо горе доло атмосверата е приятна :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest teror1sta

Колега, ако си по Троян дай да се видим и да замерим Ондите :) До неделя на обяд съм тука ;)п.п. Още със пристигането си един голф го отнесе :) : на "Трояфарма" посока центъра, един бял голф 2 с кристални стопове и надпис ГТЙ го отнесе :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След жп прелеза на правата ли ? :( днес бях там но не видях англичанката

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, ако си по Троян дай да се видим и да замерим Ондите :) До неделя на обяд съм тука :)п.п. Още със пристигането си един голф го отнесе :) : на "Трояфарма" посока центъра, един бял голф 2 с кристални стопове и надпис ГТЙ го отнесе :)

Даде ама колегата се взи само в хонди ... няма право да сяда от страна на волана .. :) Редактирано от Georgiev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами ще идем да се повозим с моя кораб ?? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако искаш да се видим 0887768689 Георги. Тук съм до утре на обяд. Звънни ако искаш да видиш английската сила в корабостроенето :) :) п.п. Ако искаш остави тел. аз да ти звънна!п.п.п. Тая вечер няма да мога щото вече се попочерпих.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет Колеги, около 8ми ще съм в троян(6-8.12.08). АКо има желаещи аз по кафе, обадете се :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сори че я дигам тази стара тема, но аз съм от Tроян :lol: Миналия месец минах на няколко пъти покрай един много наточен оранжев рекс с карбонов капак (или поне е направен да изглежда така), знае ли се кой го кара?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...