Dragi4 1506 #1 Публикувано 14 Октомври, 2008 Miho ЧРД мойто момче,желая ти много късмет с новия бизнес проект.Отсвири Хондите,дано и новия котур ти доставя същия кеф.Жив и здрав бъди (още не ми е минало за оная глупост която направи) ЧРД и на останалите колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #2 Отговорено 14 Октомври, 2008 ACURA-CRX(30), iva_honda(23), miHo(21), kompi2000(33), Preludisimo(22), galche(27), CRX_R(30), gogo_HONDA(19)Да са живи и здрави, щастливи и преуспели всички рожденици! Весел празник! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #3 Отговорено 14 Октомври, 2008 Живи и здрави много радости и успехи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev 0 #4 Отговорено 14 Октомври, 2008 Честито на всички живи здрави и приятно искарване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #5 Отговорено 14 Октомври, 2008 ЕЕ честит рожден ден на всички. Наздраве. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
green power 0 #6 Отговорено 14 Октомври, 2008 Честито и от мен на всички рожденници живи и здрави :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #7 Отговорено 14 Октомври, 2008 Честито и на рожденниците днес, живи и здрави да сте всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #8 Отговорено 14 Октомври, 2008 Ч.Р.Д. на Михо Много здраве, щастие, пари, бъди див и работлив и в най-скоро време една хубава Integra или пък Civic Type R (а защо не и двете), че с това ти мигриране в другият отбор..... абе скоро да се връщаш към нашенската марка ей Честито и на останалите рожденници и Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jimmy 0 #9 Отговорено 14 Октомври, 2008 Честит рожден ден на всички рожденници!Михо желая ти все по-големи успехи в тунинга и всичко да минава по-леко и с по-малко главоболия, от колкото беше до сега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #10 Отговорено 14 Октомври, 2008 Честито младежиЖиви и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #11 Отговорено 14 Октомври, 2008 Честито и от мен на всички рожденници!miHo: И нали знаеш - мнооооого boost в главата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #12 Отговорено 14 Октомври, 2008 ЧРД баце , да си жив и здрав и парички да има ! Другото не е толкова важно Честит празник и на останалите рожденници. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #13 Отговорено 15 Октомври, 2008 Честито и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #14 Отговорено 15 Октомври, 2008 Наздраве Михо, Жив и здрав, прав и ... Сори за закъснялото пожелание! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vektor #15 Отговорено 15 Октомври, 2008 Айде и тука да ти честита , жив и здрав и много емоций с новата машина и си обещал да ме повозиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове