Jump to content
ivaivalito

Хонда селската мечта

Recommended Posts

Имаше преди едно клипче такова.Искам да попитам гледам форума постоянно има ли някоий останал който да му е сток колата и да кара хонда не за да бие Астрите и Голфовете по пътя ,а защото иска качествена и надежна кола?Тази седмица бях в Варна и София .Братче то не бяха тунингови извращения на Хондички на които всеки пернишки голф би завидял.Особено в Варна така се бяха подиграли с едно седанче .Знам пъргавички са ама айде седаните 5та с още малко но жабетата са повече от Голфчетата май лошо няма ма без да ги обезобразяват.Много хора ще помислят че темата е глупава ,така е и за това съм я сложил тука .Просто идеята спорт и кола за ежедневието не е рентабилно.Има хора дето карат обезобразената си кола постоянно хем е "спортна" хем е за ежедневието .Тези хора не слагат газ защото Газта е едно дяволско нещо което яде двигателя.А в същото време карат на магистралата с 100 щото бензина скъп да гори по малко.Има пари за бензин ама предния му спойлер му е с4упен на 3 места е нали не е важно да е красиво важното е да го има.Бил съм на доста места и в САЩ там карат доста Хонди дори аз карах прелюд с спящи фарове,Там хората ги копуват защото знаят че ще стигнат от точка А до точка Б бързо надеждно и економично а не си правят извращения.Омръзнало ми е от подхвърляния на приятели от рода на"Защо не и затъмниш стъклата"Защо не и сложиш по големи джанти " мойте са ток 13киЗащо не и сложш спортен филтър'Защо не и сложеш гърне та да реве повече твойто е много малко'Отговорите са : предпочитам да си сложа 4 нови гуми отколкото да купя 15ки и да карам с галошиЗа гърнето ами хората от цял сват се чудят как да намалят шума в купето аз ще го увеличавам на и без това шумната хонда зашото всеики знаем че са шумнички .А и виждам някои хонди с толково големи бурии че котките зимата спят вътре :lol: И немога да не подхвана темата за Ксенона това толкова модно нещо на последак.Просто ми става "кеф" на сърцето и на очите вечер да кара някой без лупи с ксенон срещу мен .После го сърби отзад сигурно поне 10 мин.СПорд мен ако нямаш лупи не слагай не бъди егоист защо в Германия са забранени тия не фабричните.Или ако искаш да си сложиш се предлага КИТ с нови фарове.Но нали ние сме царе на евтиното и така...Айде стига толкова че много стана ....за музиката в колата друг път ще говорим темата там е обширна:oЗабравих да кажа не съм против тунинга напротив но нека да бъде качествен и със стил ...И като искаш кола 90 коня просто си вземи 90 коня а не купувай 75 и да питаш как да и вдигна " конете зашото вдигането ще е по скъпо от разликата в цените на 90 и 75 кончета ...Забравих да кажа не съм против тунинга напротив но нека да бъде качествен и със стил ... и пари не на последно място ..... а и един въпрос откога лепенките на предната врата залепени една под друга SparkoK&NKAYABA се счита за Тунинг?

Редактирано от ivaivalito

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти КолегаАз съм с нетунингована Хонда също- тя ми доставя радост (и удоволствие от шофирането) не заради външния си вид. С тези параметри на двигателя също може да се "сгонваш" успешно с другите марки автомобили, без да се слагат допълнителни "глезотийки".Харесвам си колата такава, каквато е направена от завода, и нямам нужда от тунинг.Поздрави

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здр., колега,Според мен за много неща си прав, но за повечето не си! Вярно е извращения и обезобразени коли има много, но истинския тунинг се прави с много пари. Има хора които предпочитат да влеят още толкова пари колкото им струва колата за да я направят такава каквато им харесва, има други за които това е пълна глупост и предпочитат ако имат пари да си купят по-нова и по-хубава. Неможеш да упрекваш нито едните, нито другите. Ето аз например си купих кола на 10 години защото точно тази ми харесва и "търпи" много на тунинг. Ако усъществя нещата които съм замислил ще стане много по-красива и екзотична, от която и да е по-нова и сток кола. И самия факт, че САМ съм си я направил и по начина който аз виждам нещата ще ми носи неописуема радост всеки път, когато се качвам и я карам. А относно спуканите спойлери тип "пейка" и затъмнените стъкла които са целите на балончета и накриво изрязани - това не е правено от човек който има елементарна тунинг култура. И аз всеки ден се подигравам на такива. И кажи ми защо да не си сложа ксенонови фарове, при положение че всяка вечер големи немски джипове с навирени нагоре ксенони ми правят очите на омлет? Даже смея да трърдя, че добре настроени лупи с ксенон заслепяват много по-малко, защото правят рязка черта и осветяват само пътя, а не огледалото ти за задно виждане.хайде със здраве :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хахаха :lol::o :o

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

съгласен съм с драгича, и на мен ми става зле като видя сток джанти и изгоряла боя на капака. Явно ние дет дааме пари за джантички, тунингчета и караме на бензин сме зле. Карал съм на газ и мога да ти изтъкна доста причини защо се отказах. Всеки си прави сметка и всеки си има вкус.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

явно доста хора са се познали в тая тема и затова ми се нахвърлят .КАЗАХ ЧЕ ХАРЕСВАМ ДОБРЕ направения тунинг .За ксеноните също казах че е готино но да е с лупа.И тва за изгорялата боя на капака ми хареса .Това че колата е сток не значи че трябва да изглежда зле .Колата ми е на 15 години и излгелжда много добре без глезотиии това е защото я подържам.А това за бензина не го мразя просто не схванахте темата .... След време когато имам гараж и малко повече финанси с удоволствие бих си взел един прелюд да си го УПгрейдна но няма да ходя с него на работа ...Айде заключвайте темата че юе се скараме .Защото както е казал колегата горе всичко става с пари и то много пари и голямо желание .Вярно че има хора които си леят "сами праговетеи спойлерите на някои се получава на някои не но това че е хвърлил много труд не означава че е красиво ....... А за 13ки те джанти пич нека ми гори 8 газ на сто извън градско с 150 на магистрлата пък ти си карай 15 ките .Отивам един ден с един познат до Созопол и той ми вика недей да караш бързо че след 3К оборота се включва турбината и в резервоара става водовъртеж :lol:

Редактирано от ivaivalito

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А за 13ки те джанти пич нека ми гори 8 газ на сто извън градско с 150 на магистрлата пък ти си карай 15 ките

Мислиш че има някаква грандиозна разлика ли?

и той ми вика недей да караш бързо че след 3К оборота се включва турбината и в резервоара става водовъртеж

Ти и турбина ли имаш? :lol: Бах го и "ежедневката".

с удоволствие бих си взел един прелюд да си го УПгрейдна но няма да ходя с него на работа

И защо не? Кога ще го караш? Събота след 5? И не е ли това заносване на хубава кола да седи и да ръждясва и клеясва някъде си. Това, че ти си решил да си крайно икономичен и да си харчиш парите за еди какво си друго не означава че трябва да сме всички така. Темата е дразнеща и излишна. Аз предпочитам да си харча парите които изкарвам по колата и нека си ходя на работа всеки ден с нея.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз нямам турбо приятеля ми има за него говорех.Щом ти е кеф да си чупиш споилерите като ходиш на работа аз Забравих че вие си имате Бате Бойко и че зимата в София сняг не пада и улиците са гладки без дупки,При нас в провинцията нещата са други имаме си дупки и преспи по улиците :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...щом ти е кеф да си чупиш споилерите като ходиш на работа

Не, не ми е кеф, много ми е неприятно даже и все пак пари се наливат в това.Надали има 1 човек който да му е "кеф". Но какво да правим, такъв е живота, на мен пък не ми харесва колата ми да е идентична с още 390248456 хонди на улицата. Всеки с вижданията си. Редактирано от Animal

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всеки сам си решава как да му изглежда колата ,кои сме ние да казваме кое е хубави и кое не :o Гледайте си ваще коли и не давайте много съвети :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

много хубава тема ...и аз сигорно ще мисля така като стана на 90-100г :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би и аз съм един от булшинството от хора, отговорили в тази тема. Моята кола е с тунинг, 17ки джанти и ярко оранжева, че да я виждат всички. Има спойлери колкото искаш!!! За парите, които съм дал по нея (както спомена колега малко по-горе в темата) можех да си купя спокойно някоя кола след 2000г. с ПЪЛНО екстри, но реших и си купих кола на 15г. Това е колата съм искал и я направих така както исках!!! За някой хора има значение дали колата им е красива!!! НЯМАМ ГАЗ, никога не съм имал и никога няма и да имам!!! Колко от хората, които карат на газ познаваш и колата им върви еднакво добре и на газ и на бензин или изобщо върви и на 2те!? Избрал съм да нямам проблеми с центровки, изпарители и т.н. Карам си я на бензин и ще си я карам и 4лв/л да го направят. Ако беше толкова добро, щяха да произвеждат 1/3 от автомобилите серийно на газ. Не изкарвам кой знае какви пари, а на всичкото отгоре и уча, но съм преценил, че искам колата ми е такава каквато е, затова съм дал и парите по нея. И още толкова ще дам, просто ми трябва малко време, ама понеже София е най-голямото село и може би и моя манталитет е селски, та правя нещата едно по едно, когато имам пари - по твойте думи както правят "селянчетата"!!! Ксенон - много ясно, че ще си сложа!!! Защо да не си купиш нещо подобрено!? Когато колата ми се е произвеждала е нямало подобно нещо. Сега има и определено е по-добро!!! Предполагам си виждал разликата между ксенон и обикновенни фарове... Дори и да нямах лупи пак щях да си сложа ксенон!!! По твоята логика и компютъра да не си ъпгрейдвам, а!? Дай да карам с 386-ци!? Ще си ходя и на работа с колата, и на море и на кафе, и на кино и където си поискам. Аз съм си я купил и направил за да ми доставя удоволствие да я КАРАМ, а не да ми седи в гаража и да я подминавам като пътен знак!? Схвана ли идеята на тунинга или още не си!? Музиката (въпреки, че аз нямам музика от която да ти тругва кръв от ушите и т.н.) - има хора, които си купуват коли за рабоа, има и такива които си ги купуват за удоволствие. Щом силната музика ги прави щастливи - нека си я слушат!!! Кой си ти че да ги съдиш!? Хората си имат хобита и си дават парите за тях!!! Какво е хобито на един човек ТИ не можеш да определяш!!! Съгласен съм, че има хора, които си нямат и идея какво представлява тунинг-а и си правят с колите абсолютни глупости (било то VW, Хонда, БМВ, Мерцедес, Опел и т.н.), но ти отново не си никой да ги съдиш!!! Затова живеем в свободна държава - за да можеш да правиш каквото си искаш, стига това да не вреди на останалите!!! На теб какво ти пречи моята ТУНИНГОВАНА кола!? Яде ли ти о

Редактирано от Wardog

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно младежа не цени усилята на хората или просто никога не е направил нещо с рацете си и да разбере какво е чуството ,че си създал нещо дори и то да се харесва само на него . Затова хората се различаваме .Но явно младежа няма да го разбере скоро :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest EPoX

Aбе пи4-а е прав до някаде ,4е се полу4ават гаври и извра6тения .KU4E DUX хубаво е когато сам си постигне6 кеф-а ама нали се се6та6 ако и 2-те раце са ти леви кво се полу4ава .В краина сметка секи сам си хар4и парите как намери за добре.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз сам на мнение че някой от колегите просто прекаляват с лепенките и дребните заиграфки по колите си ... Ако това им харесва добре .

На мен лично си ми харесва моита кола както е .. с дребна намеса от моя страна .

Не садете никой за нищо .. колата и парите са си негови !

 

 

Поздрави и до скоро :confused:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всяко нещо си има граници... Не може да слагаш всички хора/неща под общ знаменател!!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я сега ми кажи какво от следните неща не ти харесват от моя Сивик.

може би кожения ми салон и седалките от прелуд:

Публикувано изображение

или цялата ми генерация на 60мм., спортния колектор или правото ми гърне:

Публикувано изображение Публикувано изображение

Знаеш ли ако ти ги подаря дали ще пишеш тези глупости, нали самия ти беше писал че искаш такъв колектор?

Аз знам как искам да изглежда колата ми а ти не знаеш дори какво караш.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

той май иска да ти каже, че си дал два пъти по 700 камъка по "селска мечта " :confused: :confused: айде стига се джавкахте относно селския тунинг е ясно - всеки иска да му изглежда колата яко, но това струва лев, а от пръдня боя не става :wacko: не всеки може да дава по 700лв, а Док? :spell::confused:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно много хора четат покрай редовете и се засягат ПАК КАЗВАМ НИКОГА НЕ СЪМ МРАЗИЛ ТУНИНГА НАПРО

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

The Power fo Dreams дали ти говори нещо братле?Силата на мечтите създава тунинг Хонди мечтата, изживяването, удоволствието да създадеш нещо със собствените си ръце и резултатът да е зашеметяващ това приятелю е незаменимо както онези секунди в които се състезаваш, в които се чувстващ свободен и наистина намерил себе си.Всички караме Хондите си с удоволствие и гордост и това че някой не разбира и не оценява труда на хора опитващи се да постигнат мечтата си правейки автомобила си уникален е доста късогледо. Едва ли ще разбереш но както и да е , съгласен съм с теб има доста извращения по улиците това е защото българина не може да разбере че евтиното излиза винаги по-скъпо и стои много грозно :confused: :confused:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Balinkata

Голямо лице си пълен маняк евала изясни се всичко :confused:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest AlexDJ

Така е всеки изка да се отличи с нещо , но биоджета му нему позвулява !И все още немога да разбера смисала на тази тема ? В всяка марка коли и институция си има такива образи с "мн тунирана кола" Най - често те са от ромски произход .. добре че няма мн такива :confused: :confused:

Редактирано от AlexDJ

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest -=HONDA=-

И темата си я бива и правописа в нея е на ниво :thumbs1:Поздрави!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тая тема е повече от безсмислена. сигурен съм че автора ще влага повече мисъл преди да пусне следващата подобна. предлагам писането тук да спре.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest portinari

Мале днеска какъв Акорд 5 мина покрай мен,не е истина.Беше с цветовете на дъгата,направен с едни бурии отзад,с едни спойлери ,аве чудо.Натокан от всякъде.чесно казано като видя нещо подобно ме избива на смях,от друга страна както се казва по горе,всеки може да прави каквото иска с колата си.Единственото по смешно от това ми е ,някой селяк качил се в Мерцедес за 200 бона,отворил прозореца и надул чалга.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хммм темата е странна и докарва множество спорове :thumbs1: както повечето колеги казват....всеки има право да прави с колата си каквото си иска. Аз често казано също не обичам големия и "цигански" кич. Ако ще се прави да е като хората. Има много колеги, които са го направили като хората, но иска нужните средства разбира се ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

отнсно чалгата и скъпите коли........ - незнам защо така е прието да не се слуша чалга в готина кола, аз по принцип като мезя и като пия ми се слушат чалгии, гюбеци и прочие, но не бих си го надул в колата.. какво толкова, човек да има готина кола и да се кефи на чалга ама да не я пуска в колата щот разбираш ли неможе то така... е какво да си пусне рап дето не му се кефи и да гледа лошо ли? ;) мисля, че има връзка с окичените кошници на мангалите и набичена цигания на краденото ЦД и евентуално на колонки от битака за 4лв :thumbs1: и от там чалга да са слуша само в котурници ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Doctor-e евала за седалките и кожата :P

...ама много селски ве...шегичка :P .като на Доктор всичко в бяло :hondarulez:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виждам, че страстите много са се разгорещили тук :D .Колеги правете с колите си каквото си поискате, те са ваши и най-важното е , че доставят удоволствие поне на един човек!!!! (Съдържателя). И не е ли това най-важното или забравихме годините на "кумонизма" и еднообразните руски "stock" машини !!!! Нали затова живеем в свободна, демократична и част от европейската общност държава??!!?? Или...???Нямам нищо лично против колегата пуснал темата, все пак всеки си има собствено мнение и е прав да си го отстоява.Благодаря.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Олеле майкоооо, туй нещо кат пиле ли е, кат елен ли, никой не може да разбере, абе някакъв "био-жувотински тЮнинг"А по темата, на колегата бих казал, че всичко е въпрос на възможности, ако можеш да си позволиш, няма нищо по-хубаво от това да си уникален с колата си, въпреки че за някой може да е най-грозната, важно е на теб да ти харесва, а също и за икономията- няма нищо общо нито с тунинга, нито с перфектната кола!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе незнам защо се обръщате внимание на такива хора нека си говорят каквото щът карай са Хондето и гледаи само на пред :whistle:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм фен на съвсем лекия тунинг,като фарчета,стопчета,джанти от там нататък е кофти.Това си е лично мое мнение,не се сърдете хора.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Даже нз за к'во е тая тема,имаме си отдел за тунинг,к'во повече коментирате тунинговането на Хонди,ясно е че колите ни са податливи на това,няа смисъл от коментар!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше преди едно клипче такова.Искам да попитам гледам форума постоянно има ли някоий останал който да му е сток колата и да кара хонда не за да бие Астрите и Голфовете по пътя ,а защото иска качествена и надежна кола?Тази седмица бях в Варна и София .Братче то не бяха тунингови извращения на Хондички на които всеки пернишки голф би завидял.Особено в Варна така се бяха подиграли с едно седанче .Знам пъргавички са ама айде седаните 5та с още малко но жабетата са повече от Голфчетата май лошо няма ма без да ги обезобразяват.Много хора ще помислят че темата е глупава ,така е и за това съм я сложил тука .Просто идеята спорт и кола за ежедневието не е рентабилно.Има хора дето карат обезобразената си кола постоянно хем е "спортна" хем е за ежедневието .Тези хора не слагат газ защото Газта е едно дяволско нещо което яде двигателя.А в същото време карат на магистралата с 100 щото бензина скъп да гори по малко.Има пари за бензин ама предния му спойлер му е с4упен на 3 места е нали не е важно да е красиво важното е да го има.Бил съм на доста места и в САЩ там карат доста Хонди дори аз карах прелюд с спящи фарове,Там хората ги копуват защото знаят че ще стигнат от точка А до точка Б бързо надеждно и економично а не си правят извращения.Омръзнало ми е от подхвърляния на приятели от рода на"Защо не и затъмниш стъклата"Защо не и сложиш по големи джанти " мойте са ток 13киЗащо не и сложш спортен филтър'Защо не и сложеш гърне та да реве повече твойто е много малко'Отговорите са : предпочитам да си сложа 4 нови гуми отколкото да купя 15ки и да карам с галошиЗа гърнето ами хората от цял сват се чудят как да намалят шума в купето аз ще го увеличавам на и без това шумната хонда зашото всеики знаем че са шумнички .А и виждам някои хонди с толково големи бурии че котките зимата спят вътре :lol: И немога да не подхвана темата за Ксенона това толкова модно нещо на последак.Просто ми става "кеф" на сърцето и на очите вечер да кара някой без лупи с ксенон срещу мен .После го сърби отзад сигурно поне 10 мин.СПорд мен ако нямаш лупи не слагай не бъди егоист защо в Германия са забранени тия не фабричните.Или ако искаш да си сложиш се предлага КИТ с нови фарове.Но нали ние сме царе на евтиното и така...Айде стига толкова че много стана ....за музиката в колата друг път ще говорим темата там е обширна:lol:Забравих да кажа не съм против тунинга напротив но нека да бъде качествен и със стил ...И като искаш кола 90 коня просто си вземи 90 коня а не купувай 75 и да питаш как да и вдигна " конете зашото вдигането ще е по скъпо от разликата в цените на 90 и 75 кончета ...Забравих да кажа не съм против тунинга напротив но нека да бъде качествен и със стил ... и пари не на последно място ..... а и един въпрос откога лепенките на предната врата залепени една под друга SparkoK&NKAYABA се счита за Тунинг?

Колега да не би да става въпрос за моят седан? :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май колегата има предвид нещо от сорта... :lol:

 

Публикувано изображение

 

Ако някой колега си е познал колата - съжалявам, нищо лично, но е малко... :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...