Jump to content
teror1sta

Announcement: Нови правила!

Recommended Posts

Абе хора вие го обърнахте на комунизъм тука. Защо вместо Хонда не сложите лика на ТАТО :D :D

 

"ЗА ЕЗИКА:"

Като толкова ревете за БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК защо сте ми написали темата "Announcement: Нови правила!" ? Аз от къде да зная какво е "Announcement" ? Аз такава БЪЛГАРСКА ДУМА НЕ ЗНАЯ ДА ИМА :offtopic:

 

Това са явно новите - стари правила ? По-голямата част от точките ги имаше в темата за начинаещи потребители на Хонда Хулиганка.

На шлакавица пишат 1 на 200 човека и това е защото не знаят че има кирилица и БДС . Точки от 3 до 6 : ами давайте тези дето правописа не им е силата (нищо че могат да разглобят двигател със затворени очи) да ги линчуваме и да ги убием с камъни на сред МЕГДАНА[и аз съм зле с правописа].

 

"ЗА ТЕМИТЕ:"

т.7: При използването на търсачката излизат толкова много глупости че не е истина. Дори да я има темата понякога просто не излиза, защото някой не е написал правилно думата и НЕ Е БИЛ ЛИНЧУВАН :huh: .

т.8: там пак го обръщаме за правописа. колко теми има със заглавие "Molqvi kajete .......", "nqkoi znae li..."?????

т.9: ВИНАГИ СЕ НАМИРА НЯКОЙ да пита нещо.Дори това да е какъв е освежителя ти :o

т.10: Тука дума за СПАМ ли стана? Или се бъркам нещо? Тука на последък имаше повече СПАМ от Техномаркет.

т.12: ПОДЯВОЛИТЕ ТАКА СИ Е ;) много тъпо: оправяш си проблема, а другите да го ду**т!

т.13: ИЗТРИЙТЕ ПОЛОВИНАТА ТЕМИ У ФОРУМА.

т.18: Как точно се прави потребител на МОДЕРАТОР? Може би се прави на ВЕЛИК ?

т.19: Тази точка пак ли ще важи за някой хора ? Или този път ЩЕ Е ЗА ВСИЧКИ ?????

т.22: Ще е доста по-добре ако няма 1000 "важни" теми за 10 човека.И да ми заемат половината страница.

 

"ЗА ФОРУМА:"

т.26: Къде бяхте преди 1 седмица ?

 

"ПРИЛАГАНЕ НА ПРАВИЛАТА:"

т.1: "1. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите." = " Каране със несъобразена скорост спрямо пътните условия" .

т.3: "Желателно е " :D :D Ама за какво въобще я написахте тая точка ?

т.6: Намалете гледането на футбол.

т.7: НЯМА ДА СЕ ЕБАВАТЕ С БАЙ БРАДЪР ;)

т.9: СМЪРТ ЗА ТАКИВА НАГЛЯРИ. Ах мам** **.

т.10: "Банването за даден индивид " даден ИНДИВИД :D :D Тука за животни ли ни взехте ?

"Запазваме си правото да нанасяме корекции на правилата, така че ги преглеждайте редовно. Ако имате предложение пишете на администраторите на Лични съобщения." - пак си вързахте гащите.........

 

Понеже правилата влизат в сила на "Тези правила влизат в сила от 01.11.2008!" следва че темата НЯМА ДА СЕ ТРИЕ ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В грешка си... темата ще ти я изтрият като стой та гледай, защото точката за тяхната преценка до колкото знам е на лице още от едно време :o Тоест, те сега ще си решат, че това е спам и ще го делнат :offtopic: Туй то :DИ аз имам няколко възражения към правилата, но съм глас в пустиня, затова ще си мълча. :huh:

Редактирано от ShEfA

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прав си колега :huh: По-добре да мълчим и да си гледаме мизерня живот! Че ако ме баннат какво друго ми остава освен да се самоубия. :offtopic: п.п. Забравих да попитам: "Car Audio" и " off topic" от кога са в българския речник ? КАКВО СТАНА С БЪЛГАРСКИЯ ??Тези раздели на 01.11.2008 трябва да бъдат премахнати !

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахаха, ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА :offtopic: Терориста президент!! :huh: Не на комунизма! Не на пионерчетата само СОНИ!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е*ати яката тема :o:huh: Счупих се от смях, евала!! :D :D :D

 

Всеки има нящо против някое правило, идея за промяна на някое правило, нови идеи за правила...колкото са хората във форума, толкова са и идеите. Някои са се примирили с положението, други отдавна не влизат във форума... колкото хора, толкова мнения.

 

П.С. Наистина, това Announcement ми бърка в здравето, в мозъка и няма да ви казвам къде още, не мога да разбера какво прави там... и аз имам някой възражения, но си мисля, че и това е нормално :D

 

Мир! :offtopic:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Надушвам революция във Форума :offtopic:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахаха, ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА :hondarulez: Терориста президент!! :worthy: Не на комунизма! Не на пионерчетата само СОНИ!

:lol: :lol: :lol: Ти ме разби :lol: Ама има политическа нтотка, което е ЗАБРАНЕНО ! :)

Някои са се примирили с положението, други отдавна не влизат във форума... колкото хора, толкова мнения.

 

П.С. Наистина, това Announcement ми бърка в здравето, в мозъка и няма да ви казвам къде още,

така си е . И добре че се спря на "в мозъка " че има и малки деца :D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:hondarulez: Както казаха в предишни подобни теми властимащите: "Това да не ви е демокрация, форума е частен, на който не му харесва да не влиза". (цитирам по памет)Ситуацията не ви ли напомня на нашта свидна рОдина. Хем знаем че "има нещо гнило в Дания", хем сме някак приклещени в нея. Да можем и да не влизаме, ама тва все още е единственото място където се споделя общата идея която ни е събрала тук, но покрай всичката тази политика идеята май започна да избледнява, не мислите ли? (не отговаряйте, въпроса е риторичен)Обаче от друга страна, ако не е демокрация и партията (модс,адм и тръстед) решава кое е добре за народа според техните си критерии, то остава единствено и само да е комунизъм. Да живее Владимир Илич-Ленин, Да живеят новите Маркс и Енгелс и дано никога не се съживи Йосиф Джугашвили, известен още като бат Ви Сталин. :worthy: Редактирано от ZaRRicK

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всеки има нящо против някое правило

Аз имам против сичките.... Просто имам проблем със спазването на правила, както и с налагането им в/у мене. Анархия му е майката, и най-силните оцеляват, другите да ядат ла*на. Повечето модератори са големи пичове, но малко насериозно май го зеха тоя форум, или ние сме прекалено много жУвотни сичките, та трябва засилен модераторски контрол и подобни крайни мерки. Ама да няма строшени прозорци на модераториския парламент и пожари. :worthy: Но все пак :hondarulez: кой ме слуша мен ...

teror1sta

Ше трее си смениш ника, батко, тва "1" на кво прилича, М? Редактирано от Animal

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

аз предлагам модераторите да запретнат ръкави и да започнат от тука да си вършат работата

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZaRRicK

Само да вметна, че и предложение за вграден чат имаше, но и там мн шлака се изля.ShEfe самия факт че има група тръстед говори че някои са по-равни от другите.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За всички който четат само това което не им харесва - прочетете следното Запазваме си правото да нанасяме корекции на правилата, така че ги преглеждайте редовно. Ако имате предложение пишете на администраторите на Лични съобщения.така че според мен това е начина за катинките в подписите и други сходни нещакакто виждате това е нещо което се показва 20 дена преди да влезе в сила .. така че .. използвайте си правата да давате идей и предложения щом е написано това - би следвало да се вземе в предвид и имайте предявид че това е началото на създаването на правилата - никой не ги е приложил вече за да се реве на умряло!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

..и настана време разделно.......и типично по български никой не се замисля за ползите? Защо ли? Ами защото е по-лесно да се оплакваме разбира се! Модераторите виновни, политицитите виновни, шефа е виновен /тоя иззедник/. Я всички , които имат против някое от "новите" правила да се замислят какво персонално са направили за форума. Колко смислени теми са пуснали? На колко хора са помогнали наистина?Това което можем най-добре е да даваме "компетентните" си коментари и никой да не ни се пречка.Да естествено, че ще има по-равни! Погледнете си 5-те пръста на ръката. Еднакви ли са? ами не. Там където работите всички ли получавате еднакви заплати? ами не.И на всичкото отгоре това, което правят модераторите и тръстет групата е абсолютно безплатно за нас недоволните. Щото иначе ще има "върнете ни парите" вие гадни комунисти :worthy: А защо никой не забеляза "Да направим форума едно приятно място..."Защо не покажем, че хондаждиите наистина сме друга порода хора! По-умни, интелигентни, креативни, приятелски настроени?! И да знаете, че всички креативни идей за нови раздели и т.н. ще бъдат реализирани. Просто имайте малко търпение и толерантност.Хайде успокойте се сега всички! :hondarulez:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

би следвало да се вземе в предвид

само би следвало , а дали ?? ...И никои не реве на умряло. Просто малко градивна критика с хумуристичен характер :hondarulez::worthy:Ами например всички който са писали тук са помогнали на много хора (ако не сте забелязали). И не ни изкарвайте (ние обикновенните луузари) че сме осрали форума или че ние го правим непреветливо място. Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо се случва последните 7-8 месеца и то не е никак добре,особенно след нацоналната нещата съвсем се сговнясаха

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тази тема вече е доста болезнена приятелю и не търпи шеги. Това в крайна сметка са ПРАВИЛТА НА ФОРУМА и те не могат да се коментират. Може да се дават предложения на модераторите, може да се променят правилата в крайна сметка....но те не може повече да бъдат обект на скандали, на усмиване, на плюене. Те ще са това, което ще ни задържа, или изхвърля от този форум. А шегите може да си ги правиме в поне 1000 други теми, НО НЕ И ТУКА:hondarulez:Случва се и модераторите да сгрешат понякога - нали са едни от нас и те? Не са някакви ботове.....Ама я им сложете уорн или бан де? Не може? Тогава ще се съобразяваме с тях, след като им са дадени права по-големи от на обикновените потребители, а грешките ще си ги поправят само дори след едно лично съобщение до тях, до админа или до някой от групата, която така не се харесва на някои от вас. Модератора не се избира, а се посочва и назначава от администратора на форума, затова само той може да го съди и наказва. А мисля, че всички момчета от модераторския екип са пичове и не са накърнили на никого достойнството в този форум с лични обиди, за разлика в други форуми, където пада яка сеч....... Драго, това че нещо се случва е в резултат точно на скандалите след последната Национална, предизвикани от група хора дето не са вече тук, но успяха да осерат форума доста добре та да мирише месеци след тях!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предлагам при регистрация да трябва да решиш тест по правопис и граматика :hondarulez: Съгласен съм с част от правила, други са доста абсурдни. Не е моя работа да ги измислям или да казвам на хората, които решават какви да са. Съгласен съм с шефчето за подписите. Що да няма картинки, стига да не са чаршафи някакви или по 500кб, ама не знам моята 30кб. картинка с какво пречи...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предлагам при регистрация да трябва да решиш тест по правопис и граматика :hondarulez: Съгласен съм с част от правила, други са доста абсурдни. Не е моя работа да ги измислям или да казвам на хората, които решават какви да са. Съгласен съм с шефчето за подписите. Що да няма картинки, стига да не са чаршафи някакви или по 500кб, ама не знам моята 30кб. картинка с какво пречи...

ами много картинки и подписи са .. доста кофти .. с обиди към марки други .. или нецензорни предполагам че за това е направено това .. както казва колежката - тук трябва мястото да е хубаво .. да се чувстваме добре а за да е така не трябва да има обиди към други марки, и т.н.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами много картинки и подписи са .. доста кофти .. с обиди към марки други .. или нецензорни предполагам че за това е направено това .. както казва колежката - тук трябва мястото да е хубаво .. да се чувстваме добре а за да е така не трябва да има обиди към други марки, и т.н.

съгласен съм, че трябва да се модерират и аз съм виждал 500px подпис, но това не означава на съвестните фенове, които са си сложили готини хонда подписи или техните коли да им е забранено.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

gkb ами какво пречи да не е картинка , а да напиша " БМВ са ***** **** **** " същата работа. п.п. Нямам нищо против БМВ освен че горят и неоткъсват (изключение само М серията ) :hondarulez:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Майна нали и аз това предложих. Такива хора да бъдат убивани с камъни. Ама ти ако си на зор и някой ти отговори на "индянски" ще се мъчиш да го разбереш и няма да мрънкаш ...............

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+1 за теста за правопис!!Хора, моля ви, не се карайте! Лично мое мнение, предполагам, че такава тема като новите правила е немислимо да не е споходена от тема, в която да се дадат коментари. Знаем, че модераторите са хора, знаем и че потребителите са хора, всеки има право на мнение, но само някои могат да упражняват това право и затова са модератори. Недейте да се съдите един друг, защото всеки има мнение, после като седнем на една маса няма да ни е приятно на самите нас. Някой е съгласен с правилата? Добре. Някой не е съгласен? Добре. Затова сме всички тук, защото сме свободомислещи "индивиди" със собствено мнение. И всеки, който има мнение, може да го сподели, но това не значи, че трябва да се нападаме един друг. Иначе пък ще стане форум само с хвалебствия и възхищение...а това не е реално, нали? :hondarulez:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако форума стане това, което беше когато се регистрирах съм съгласен да махна всякакви аватари, текстове, да се махнат всичките ми мнения, безполезни теми и тем подобни. Както казах вече, точно аз съм глас в пустия - от опит говоря. :hondarulez: Но наистина, новите правила няма да ми правят впечатление, така и така си спазвам всяко правило в този форум до момента. Даже още вчера като видях новите правила си махнах картинката от подписа и я замених с текст... дет се вика на хамерикански I bend over :worthy::lol:А колкото до теста... може и да не го взема, но ако се направи тест за преграматика много хора ще го вземат - слагане на запетаи на щяло и нещяло, бъркане на тирета, удивителни, двуеточия... абе просто слагане на препинателни знаци колкото да има и да изглежда грамотно... аз предпочитам да пиша средностатичстически, ама да не изглеждам комплексиран в очите на истински знаещите, които в този форум се броят на... я е на кутрето ми, я не :lol:Тая тема до довечера ще достигне космични размери, ако до тогава не се сети някой да я изтрие... аз лично кандидатствам за предупреждение за дето писах толкова много :lol:

Редактирано от ShEfA

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма да си сменяме колите сега,заради правилата!

Напротив, на който не му изнася с новите правила, да продава хондата и да бяга да купува нещо друго :hondarulez::worthy::lol:

 

дет се вика на хамерикански I bend over smile.gif biggrin.gif

Шефче с този израз след 1-ви щеше вече да си номиниран за бан :lol::lol:

 

А за да съм малко по темата.........

+ 1 глас за теста за правопис

- 1 глас за махането на картинки от сигнатурата

Редактирано от tazzz

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest teror1sta

В същност ще е най-добре да се баннат всички. Така никой няма да пише нищо и форума ще е чист. Ще има само теми пуснати от спам ботове с порно сайтове. Не вярвам някой да възрази срещу порно сайтове(не че ще има някой във форума), ама на ли съм мърморко: ТЕЗИ САЙТОВЕ НЕ МЕ КЕФЯТ . ИСКАП ПО-ХУБАВИ :lol: п.п. Някой ако иска да му прята на лс имам един перфектен . :hondarulez::worthy:п.п.п. "Големите помагачи " , защо не влезят във "технически теми " и да помогнат на някой колега. Нали сте МНОГО грамотни ???

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Olmy

Приве

Редактирано от Olmy

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZaRRicK

Знаем, че модераторите са хора, знаем и че потребителите са хора, всеки има право на мнение, но само някои могат да упражняват това право и затова са модератори.

Затова сме всички тук, защото сме свободомислещи "индивиди" със собствено мнение. И всеки, който има мнение, може да го сподели, Иначе пък ще стане форум само с хвалебствия и възхищение?

Aз за себе си мога да кажа, че спазвам правилата и не бих казал, че новите са кои знае колко по-различни, което значи, че и тях ще се старая да спазвам, защото в замяна тук получавам нещо което на много места не получавам, а именно гориво за моята страст. За две години откак съм се регистрирал в този форум нямам предупреждения; е имал съм и някой по Редактирано от ZaRRicK

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Модераторите да си променят отношението! ако напишат два реда на лични: " така и така, за това, внимавай или си я поправи". Сигурен съм че повечето потребители ще оценят вниманието.

На 95% от наказанията го правим! За това ни "храните" толкова много, ако не го правехме нямаше да забележите че сме ви направили забележка!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ZaRRicK е тва имах предвид, БЛАГОДАРЯ ! Аз просто си го казвам по мои си начин. Olmy за разлика от форумите който спомена , там модераторите не ти се правят на приятели и после да те *** в ****. Поне не са лицемерни. Там ясно си личи че на никой не му пука за теб и му е все тая какво си приказваш.

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-добре да има строги правила (според мен не са нищо болезнено както написа по-горе ZaRRicK), с които да се примирим и да ги спазваме, отколкото да няма такива и да настъпи анархия ..

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шшшш ... а ми манете Def Leppard-a .... а съм си купил Гоуф !! :hondarulez:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А сте ми манали средния пръст а съм ви го показал. :hondarulez: революция - за да е интересно, превземане - за да унищожим и захвърлим, иначе няма интерес към форума, поредната институция която от приятно място за лаф ще се превърне в място със затворнически режим, не мисля че се е случило кой знае какво за да се крайни мерки. Anarchy is the new law. И сега да ми го махнете защото не е на кирилица. :worthy:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Animal

Тук подкрепям бате емчо, за да мине и замине трябва секи да си каже каквото му тежи на душата. Ако я заключите нищо повече от още гняв няма да си докарате. Цензурата попринцип е лошо нещо...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

я дай примери да видиме всички, или си чешем езика? И без това темата е отдавна за заключване, ама поне да видиме за какво става въпрос!

Само в твоя пост има поне една грешка на две места. Аз не съм никак цвете за мирисане, вече казах, спомням си, че стрелях с тръбичка по момичетата докато учехме точно граматика :lol: Но се четат постовете ми, не мисля, че съм, толкова,зле,да кажем.:lol: А пример няма смисъл да давам, те си се знаят, важно е само да се изтъкне и да се замислят. А езика не си чеша, пръстите по-скоро. :worthy:Лично засегнати да има? Това е лошо, защото може и да съм прав :hondarulez:__________За модераторския закон в другите форуми съм съгласен - член съм на дата.бг форумите от повече време от колкото на този, и наистина работата е тегава. Дори бях модератор на гимназията ми, като освен модератор бях и администратор... не ми издържаха нервите да се оправям с 20 човека, не мога да си представя за 500-600, колкото сме тук... но който е поел поста си носи кръста - в моята модераторска кариера се случи приятен преврат - понеже беше на безплатен сървър, сървъра се срина и останах без форум... ЮХХУУ :lol:П.П.: От няколко години титлата, която съм си сложил стои с грешка... никой не ми е направил забележка, само в самото начало - сестра ми :lol: Ама съм го оставил, щот съм проС! Редактирано от ShEfA

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

много странно тука изведнъж всичко се обърна на шега ... благодаря на хората които дадоха смислени идеиблагодаря на дамите които се изказаха ... май май .. както каза един човек тук във форума .. дамите ни се държат доста по мъжки и достойно от мъжете ...нямам коментар ...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами то вина ги си е било шега (поне в по-голямата степен). Ама на някой хора нещо не им допадна. А относно дамите: не слушайте gkb , вие не сте мъже :) п.п. Иначе си прав!Дамите дадоха мнение за разлика от някои други ....

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз съм от тези "някои хора", на които не им допадна да се шегуваме в тази тема! По принцип съм зевзек и аз, но тук нещата наистина са сериозни, въпреки че 2-3 човека не искат да ги осъзнаят. Тези правила са необходими и ще се спазват точно за да има мир тук и да си говориме приятелски. Както вече казах - има 1000 други теми, в които да се бъзикаме и храним. Аре вече по-спокойно да я караме, то всъщност не сме се и изпокарали тук де, както беше след Националната, така че май всичко е ок :) Има доста новопоявили се ботове и навлеци, с които да се справяме с общи усилия, та да се хапем помежду си.... :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това вече е друго. Както на вас не ви е приятно да се майтапим с работата Ви , така и на нас не ни е приятно да ни изкарвате някакви лумпели дето само акат. Сега сериозно(ще се постарая): Тези нови "правила и закони" няма да променят въобще работата във форума. Първо защото почти всички така или иначе си ги спазват и Второ предполагам ще се направят общи компромиси за да са доволни всички.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...