Jump to content
Restless

Фейслифт на Хеча 8г

Recommended Posts

по добра е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен пък ми изглежда съвсем същата, разликата е в боята, осветлението и добрия фотограф (ако е снимано) и малко по различните ъгли на снимане от тази в ляво.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

разликата сякаш е само в дупките на пласмасата отпред

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stancho

даа и на мен като че ли повече ми харесва без тва цялото стъклено, но пък разликата наистина е малка :)ако бяха всичките с черна мрежа като Type R щеше да е по-яко :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И все пак дори само с дупките отпред колата изглежда по-добре :) Сигурен съм, че има доста неща ама не ги виждаме :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отзад бронята долу мяй няма решетка и белите светлини на вратата на багажника са по издължени навътре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Единственото което ме зарадва е замяната на 1,4 83 коня с 1,4 100 коня! :) Е, и че не са я направили по-грозна! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BatV

Заприличва на открий 10-те разлики :) . Успех .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разликите не са много както колегите забелязаха има нова предна решетка близка до предишната, но с два отвора.Отзад има нови бели мигачи и нова долна броня ( 90 % като старата само, че замазнена няма ги клетките ) Има и друга разлика светлините за задна скорост малко по дълги са.Вътре има AUX и USB конектори както и 12V доплълнителна букса.И има промяна на таблото т.е около оборотомера не е вече лъскаво като преди, а е като на Type R т.е не се драска вече само с поглед :) Ще се предлага и Ipod конектор предполагам към Спорт и Ексузив модела.Ще има и нови скоростни кутии 6 степенна автоматична за 1,8 бензин.Това е за модела с 5 врати.За модела с 3 врати разликата е само, че "взима" Тype R" решетката в повече от другата.Поздрави.

Редактирано от foz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...