greenex 74 #1 Публикувано 5 Октомври, 2008 Олелее, какво приключение Аз днес бях на село - Пловдивско, и тъкмо се чудех дали да си сложа зимните гуми (щото там си ги държа).А то виж на вас какво ви се е случило...Аз съм имал подобно изживяване и то отново на Витоша. Само че не беше с ранен изненадващ сняг, ами с рязко затопляне и след това силен студен вятър, който направи пътя като огледало...Абе сериозна работа е било това вашето - планината показва сила Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest I_V_O #2 Отговорено 5 Октомври, 2008 пффффф аз се качвам нагоре... днеска гледам на бул. България едно БМВ Е30 задните джанти пълни със сняг ... тва го чакам от сумати време така чееее айде нагоре народеееее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest blueeye #3 Отговорено 5 Октомври, 2008 Е, още раничко, но ако продължава така, хвърлям ските в колата Както съм писал, навестих Конярника, едно мое любимо място от близкото минало. Ееех, тъжна гледка. Всичко е занемарено и обрасло с храсталаци. Природата си връща своето. А беше толкова хубаво там. Говори се, че другия сезон щели да го възстановяват. А да видим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Draik #4 Отговорено 5 Октомври, 2008 (Редактирано) И ние бяхме една групичка хора на Доспат където ни валя доста хубав сняг, аве направо си беше виелица. Като гледам и в момента какъв студ е направо зимата си дойде Редактирано 5 Октомври, 2008 от Draik Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #5 Отговорено 6 Октомври, 2008 Ем честит ви първи сняг.. :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #6 Отговорено 6 Октомври, 2008 хаха аз по принцип много мрая зимата ама айде и от мен честит първи сняг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #7 Отговорено 6 Октомври, 2008 а в събота беше пек на Витоша - и добре че - с мойте летни гуми айде честит сняг на всички - време беше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 924 #8 Отговорено 6 Октомври, 2008 А Хондата като някой снегорин,нали е ниска горката !А с тея боклуци от 112 и аз се зблъсках преди време.Заебах ги и се обадих на 160. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #9 Отговорено 6 Октомври, 2008 Ейй натягайте ръчните, идва сезона, който е бил миналата годин знае за какво говоря.. Go sideways or go home! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #10 Отговорено 6 Октомври, 2008 Щом става дума за сняг,ето и от мен : Днес по пътя за Пирдоп. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове