Jump to content
greenex

Ранен сняг - 05.10.2008г.

Recommended Posts

Олелее, какво приключение :P Аз днес бях на село - Пловдивско, и тъкмо се чудех дали да си сложа зимните гуми (щото там си ги държа).А то виж на вас какво ви се е случило...Аз съм имал подобно изживяване и то отново на Витоша. Само че не беше с ранен изненадващ сняг, ами с рязко затопляне и след това силен студен вятър, който направи пътя като огледало...Абе сериозна работа е било това вашето - планината показва сила :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest I_V_O

пффффф аз се качвам нагоре... :P днеска гледам на бул. България едно БМВ Е30 задните джанти пълни със сняг :P ... тва го чакам от сумати време :P така чееее айде нагоре народеееее ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blueeye

Е, още раничко, но ако продължава така, хвърлям ските в колата :PКакто съм писал, навестих Конярника, едно мое любимо място от близкото минало. Ееех, тъжна гледка. Всичко е занемарено и обрасло с храсталаци. Природата си връща своето. А беше толкова хубаво там. Говори се, че другия сезон щели да го възстановяват. А да видим.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Draik

И ние бяхме една групичка хора на Доспат където ни валя доста хубав сняг, аве направо си беше виелица. Като гледам и в момента какъв студ е направо зимата си дойде :P

Редактирано от Draik

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ем честит ви първи сняг.. :P :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хаха аз по принцип много мрая зимата ама айде и от мен честит първи сняг :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а в събота беше пек на Витоша - и добре че - с мойте летни гуми :angry: айде честит сняг на всички - време беше

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А Хондата като някой снегорин,нали е ниска горката ;) !А с тея боклуци от 112 и аз се зблъсках преди време.Заебах ги и се обадих на 160.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ейй натягайте ръчните, идва сезона, който е бил миналата годин знае за какво говоря.. Go sideways or go home! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом става дума за сняг,ето и от мен :) :

Публикувано изображение

Днес по пътя за Пирдоп.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...