Jump to content
vegata

защо кареме Honda

Recommended Posts

Колеги отдавна искам да разбера кой какво намира в хондата като кола изцяло(вървене, здравина, икономичност ...). Нека всеки сподели защо е избрал точно това защото аз лично много трудно бих избрал друго вече. Не че няма и други хубави коли, ама... . Та аз например имам предпочитание към марката заради високата надеждност , досега не ме е оставяла на пътя и надявам се да не го прави занапред. Много жилав и доста икономичен двигател (а и засрамвам този онзи по пътищата :( ) Та нещо от тоя сорт. Дано не ви се види глупаво или пък да повтарям темата, но просто ми е любопитно кой какво намира в хондата. ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър

или пък да повтарям темата.

... :D бе има такава

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Jikata

защото е 6 точки колицата.жържи много гори малко и е здрава,не на последно място адски красива

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blueeye

Случайно :offtopic:Преди почти 6 години, търсихме кола за бившата ми приятелка. Аз настоявах за Субару, но тя избра Хонда 5-та (това беше в бюджета и) заради дизайна и каза "ей такава кола искам и никаква друга", та така. А жените, както всички знаете (младите ако не знаят да слушат) ТРЯБВА да се слушат!

Редактирано от blueeye

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Wish

Писах и преди ма пак да напиша с риск да повторя колегата отгоре:1.Супер здрава-държи на Говедарско каране като мойто през дупки,ями,кратери и т.н.2.Имах Японско чудо преди Хондата и знам за какво иде реч.3.Беше ми мечта.4.Цепя селяци и "Жентълмени" с гоУфове,фиати,пръчки,каручки,лъскави каляски,без усилие,което много ме радва.И 5-то но не на последно място-погледнете я (на подписа), не е ли Убавица :offtopic:

Редактирано от Wish

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aми случайно.Тръгнах да си търся кола.БМВ,АУДИ и Мерцедес веднага ги изключих първо защото смятам че не са това което бяха преди години и горницата от 30-40 000 лева която неменуемо ще платиш при покупка на такава е меко казано чиста глупост.Второ защото всеки трети,когато гореспоменатите марки станат на по 10-12 години,се мята на такава.vw пък абсурд.Само като ги видя тези Голфове и Пасати ми се повдига.Бях се насочил към Субару Форестър.Качествени автомобили,достъпни цени.Спря ме само малко по високия разход на гориво при боксерите.Акорда направо ме плени.Първата ми Хонда е това,но няма да е последната със сигурност.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен случея е следния ...Првата ми кола беще един Голф 1 (антика нарпаво) карах си го 2-3 години мисля и доиде време за нещо друго просто той се чупеше секи ден...Тогава почнах да тарся и мн ми допадна Хонда сивик 5 ген. именно заради спортното излъчване малките габарити и достапната цена и не на последно място мощоста и дори и при най малкия мотор. Но, в краина сметка си купих Хонда сивик 6ген. тя беше блусната (лек козметичен удар) и беше изгодна..Видях я без броня капак калници рещетка фарове нищо като буги беше и си викам ( пфф да несам луд тая бракма ) , но след като се качих в нея слет като запалих мотора (тя беше в супер технически вид макар и без козметични те и части ) покарах я И ! стигнах до извода че аз мога и ИСКАМ да карам такава кола :huh:Слет което последва сглобяване и следователно Кат .. Хонда е за мен вече Н 1 :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така ще бъда най-точен... Fast & Furious това беше моя стимул....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TanKista

Преди Хондата карах Ровер и то не заради друго а бяха по-достъпни като цена, но тая кола се садра да се разваля и да виси по сервизи и накрая за капак по път за стара загора по магистралата прегря изведнъж , двигателя блокира и така по-късно се запознах с едно момче от Ст.Загора което внася хонди и двигатели за хонда и така се завартяха нещата , че накрая купих от него Хонда Сивик купе и оттогава се родих, тази количка просто е няколко нива над ровера и много други коли коли същата година които съм карал (дори немските машини като БМВ и други разни) от край време исках японска кола и сега моята голяма любов е хонда и следващата кола пак ще е хонда (много искам NSX ама няма мангизи за такава :hondarulez::worthy: )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stanislava

Наложи се да се кача в една Хонда да я карам от морето. На Търново вече бях решила каква ще ми е следващата кола... защото просто ми пасна идеално :hondarulez:. При все че бях карала доста други коли, в нито една от тях не бях изпитвала усещането, че е правена като за мен :lol:. Но всичко тече и всичко се променя. Знам ли какво ще стане, ако се кача на кола, която още не съм карала... :worthy:.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дано не ви се види глупаво или пък да повтарям темата, но просто ми е любопитно кой какво намира в хондата. ...

Ти па, не е глупаво ве - щом вече има такава тема начи е интересно... :)http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=7409 :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bate_em4o

При мен работата е следната:Реших,че ще взимам малка жипка(SUV, тъй да се каже) и почнах да зяпам из нета.Гледам,гледам и аха да скоча на едно Чероке и виждам снимка на CR-V.Отивам в един автосалон и го гледам.И то ма гледа.Качвам се вътре,сядам,оглеждам се,запалвам и ...викам на приятеля дето е с мен-това е,това е моята жипка,ей такава ще си взема.И след месец-два ми докараха моята HONDA.Та....така! :worthy:

Редактирано от bate_em4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз избрах хонда случайно. Катастрофирах със старата си кола (рено клио) и я направих на баница :tooth: Започнах да си търся опел астра 1998-2000. Обаче всички оферти бяха поне с 1500 лв по-високи от бюджета, който си бях заделил. И така след един месец без кола се преориентирах към мазда 323 или хонда сивик (баща ми ми повлия - той кара японска машина и не спираше да ми я хвали). Един приятел, който има добър поглед върху пазара на употребявани автомобили във Варна ми показа настоящата ми кола. Решението да я купя взех за не повече от 10 минути - влюбих се от пръв поглед... :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрава, бърза, икономична и най-вече перфектни външни форми. Това ме накара да си купя ХОНДА!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До сега вече почти 15 години карам и се занимавам с японската сила до скоро карах мазда 2000 кубика и ми се приска да карам нещо по малко като кубатура(ЗАРАДИ ИКОНОМИЯТА РАЗБИРАСЕ) и по пъргаво от маздата.Бях останал с впечатлението че тия коли отговарят на тия ми изисквания,въпреки че до сега съм имал 5 мазди и нито една нее пушела а пък камоли да гори масло.Но това неме спира да харесвам ХОНДА.Но следващатата определено щее 2000 кубика.Аз съм на мнение че по добро от японскта сила нема да оставим останалите оптимисти да ни стигнат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...