HONDA 3 #1 Публикувано 27 Септември, 2008 Един приятел продава расовата си хонда сивик хеч от 1993г. Колата е мн яка и си заслужават парите иска и 4,000лв колата има спортно окачване (аз небях се качвал на такова нещо до сега) право гърне от колекторите до края,предните дискове са нарязани, К&Н филтър,СД Pioneer с 8 колони + Бас и усилвател,Angel eyes на фарчетата мн е красива,ел пакет,джанти 16-ки,има си каско,просто колата си заслужава отвсякаде,просто му се налага да я продаде ина4е неиска знаете как е...няма начин та телефона на мом4ето е 0884355043 за повечко инфо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #2 Отговорено 27 Септември, 2008 То хубу .. ма по тела .. нема кък да скиаме снимките ве ... сложете поне некфо фотце ... да я видим тъз убавица .. па тогаа ше зънкаме на младежа ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #3 Отговорено 28 Септември, 2008 (Редактирано) чакаме ги всеки момент колега дал съм ги да ги качат... Редактирано 28 Септември, 2008 от HONDA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #4 Отговорено 1 Октомври, 2008 Извинявам се на Ясен за закаснението на снимките.............на Весито от по-горния пост също ............надявам се търпението ви да е възнаградено напълно:Ае глядайте ся: П.С.Благодаря на tols че ми помогна да се оправя със снимките! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kalmara #5 Отговорено 1 Октомври, 2008 (Редактирано) Един отфопик от мен ... ама ква е тая гавра ?!? :(1.5, 90 коня ... па на снимките DOHC VTEC ?!? Мисълта ми е, че ако това е вти за 4 бона, направо съм заинтересован, ама нещо нещо...май някой е решил да си направи майтап. Редактирано 1 Октомври, 2008 от kalmara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest policaja #6 Отговорено 1 Октомври, 2008 ебати майтапа,тва е 160 коне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #7 Отговорено 1 Октомври, 2008 (Редактирано) дано вината не е в мен .............сигурна съм че това ми бяха изпратените снимки............чакам момчето HONDA да каже със сигурност!Вината е моя аз съм подвела всички............за което моля да бъда извинена...........kalmara ще качи правилната снимка..............Ясене успех с продажбата и извинявай! Редактирано 1 Октомври, 2008 от dida81 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prince of sound 1 #8 Отговорено 1 Октомври, 2008 Колега това малко сладко возило все още ли си няма собственик да дойда да се повозя с него.......????Цената само да попитам в лева или в евро е ???(4000) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA 3 #9 Отговорено 1 Октомври, 2008 колеги снимката нямам идея от каде се е бутнала просто мн сорри !! не е голямата малкия двигател е ! но др снимки са същите колата е тази ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове