BraveHeart 0 #1 Публикувано 25 Септември, 2008 Здравейте колеги,чудя се дали броните и праговете ми ще издържат през зимата и "големия сняг". Затова реших да попитам хора които имат тунинг преди мен. И какво предлагате за укрепвнето им ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Baspower #2 Отговорено 25 Септември, 2008 Няма да издържат при първия образувал се коловоз от сняг си свършил с тунинга !!! Има 2 варянта 1 Зазимяващ колата за зимата или по точно за снежните месеци и 2-ри по добър купуваш си още по една предна и задня броня освежаваш ги с черен мат да не вкарваш парички и да се връзват на оригиналните гумени прагове и със смяната на зимните гуми сменяш и бронийте с окачването ако се наложи - 1 ден подготовка за зимата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest edikoisi #3 Отговорено 25 Септември, 2008 най добре взимаш си една зимна кола и така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BraveHeart 0 #4 Отговорено 25 Септември, 2008 най добре взимаш си една зимна кола и такаИ аз така си викам,ама няма толкова кинти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest edikoisi #5 Отговорено 25 Септември, 2008 ми мисля че на цената на 2 брони мойе да си купиш не лоша кола някой сивик 3-4г Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #6 Отговорено 25 Септември, 2008 аз пък съм за идеята - сменяш гуми, окачване и си готов да се сръжаваш със снеговете - зависи за какво каране иде реч, може и брони да потрябват !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BraveHeart 0 #7 Отговорено 25 Септември, 2008 Брони 2ра ръка за сивик са около 200 + (250лв за боядисване). Не мисля че мога да взема кола за зимата за тези пари ,само колело Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #8 Отговорено 25 Септември, 2008 май се имаше предвид тунинг брони Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BraveHeart 0 #9 Отговорено 25 Септември, 2008 Да,ама няма смисъл , ако нямах броните нямаше да тръгвам да си купувам кола и за зимата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #10 Отговорено 25 Септември, 2008 еми такава е тя ...един път съм имал такава "броня" втори няма да има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BraveHeart 0 #11 Отговорено 26 Септември, 2008 Като искарам зимата ще Ви кажа, мисля че броните ще издържат все пак са ги правили най-големите.Оги ме овери,че тунинга е на съответното ниво и ще издържат зимата, поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kleni #12 Отговорено 26 Септември, 2008 Взимаш си една тайвансака броня за 50 кинта и караш смело. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #13 Отговорено 26 Септември, 2008 Пробвай да си сложиш високопрофилни гуми, че да ти се повдигне колата малко и ако можеш и от амортесьорите да я повдигнеш няма да имаш грижи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BraveHeart #14 Отговорено 26 Септември, 2008 Да, за сега съм решил че това е едно от нещата които ще направя, нови джанти със високи зимни гуми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #15 Отговорено 26 Септември, 2008 Отразява се така ,че хората дето са си патили веднъж ,зимата карат "резачки" с желязна джанта и висока гума и сток брони ...или се надявай да е много лека зимата ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BraveHeart 0 #16 Отговорено 26 Септември, 2008 ЩЕ видите вие ,къде зимуват раците със зимни гуми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
behemoth 0 #17 Отговорено 26 Септември, 2008 Аз карах мазда, със сменена предна броня, която беше доста ниска. На добре почеистен път ще си ОК, но ако позавали сняг, колите направят коловозчета и те замръзнат, нямаш тръгване :-)Но това не е повече от 1 седмица Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BraveHeart 0 #18 Отговорено 26 Септември, 2008 Значи да и направя зимен тунинг- да приспособя място за няй-нужните инструменти - лопата ,кирка, фенерче ( ако не мога да тръгна) ,топла храна, швейцарско ножче.Надъхал съм се да преборя зимата с моите брони и високи гуми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #19 Отговорено 26 Септември, 2008 Решението според мен е коил овър + оригинални брони и си спестяваш много мъки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #20 Отговорено 26 Септември, 2008 (Редактирано) Като искарам зимата ще Ви кажа, мисля че броните ще издържат все пак са ги правили най-големите.Оги ме овери,че тунинга е на съответното ниво и ще издържат зимата, поздравиЕ това ще ти е най голямата грешка ... П.С. кои са най-големите? Определено ако искаш да си убав и другото лято решението е едно - сток брони , нормално окачване и метални ориг. жанти 13 с зимни гуми, силно парно, няколко потника и много чалга в автомобила. Редактирано 26 Септември, 2008 от Animal Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 919 #21 Отговорено 27 Септември, 2008 Кво да кажа аз,като и колата ми е свалена с 40мм.Зимата няма излизане падне ли сняг,като снегорин съм.Чакам да изчистят улиците и тогава карам.Оги те е уверил,че ще издържат броните на студа,ама ако се стържат по коловози и ринеш сняг на 2-рия път си без брони. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martjo 35 #22 Отговорено 27 Септември, 2008 Ако може и едно предложение от мене (не че се числя от групата на експертите) Някой ентусиаст от нашите да въведе нова мода за броните през зимата - броня тип гребло Така и Общините (кой от къде е ) ще са доволни.Майтапът настрана обаче и моята е доста ниска. Исках да и слагам допълнение отдолу на бронята, ама се разкандардисах, че и сега минавам на косъм понякога над "легналите катаджии" Май ще карам със стокова броня (по отношение на габаритите) и измененията ще са само по фасадата.Успех с нашите "добре почистени" дароги! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shemeta 0 #23 Отговорено 1 Октомври, 2008 (Редактирано) мом4ета аз съм малко нов тука ама и на мойта кола имам обаче само преден спойлер и изкарах една зима и не беше кой знай какво тя е на аколо една педя от земята и издържа хич да не е на снега ама якото е че е оригинален и е още здрав ама на един авер се изкърти Редактирано 1 Октомври, 2008 от Shemeta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #24 Отговорено 5 Октомври, 2008 (Редактирано) С извинение но какъв е тоя джип дето го караш, с добавка на бронята и пак 1 педя от земята?!? Мойта със сток брони и ниското окачване беше на 4 пръста от земята, ВСИЧКИ легнали полицаи задираше, а зимата беше мазало, през предния отвор се набълбукваше със сняг, а съм имал случаи когато са замръзнали коловозите да ми повдигат цялата кола... Редактирано 5 Октомври, 2008 от Animal Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shemeta 0 #25 Отговорено 10 Октомври, 2008 не зн дали е джип ама е ниска 6ото ся и сложих спортно окачване и е на точно 5 санта от земята и не е добавка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове