Jump to content
Borislav_STZ

Какво става в тая стара загора ?

Recommended Posts

Здравеите колеги!!!... тази ве4ер случаино минах покраи инцидент (катастрофа) и каква беше ударената кола??? Хонда сивик хеч 5г и чашата може да се каже 4е преля .... последно време много малки щоферчета без стаж се накачулиха на хонди а в стара загора е на мода да караш хонда... и следователно ми прави впечатление че доста катастрофи настанаха и то с доста хонди ето например миналата вечер биле се одарили 2 хонди и веднага тръгва слуха в стз хондаджии луди келеши незнам си кво ...гонкаджии... много лошо име тръгна на хондаджиите в стз и това е много кофти ... в другите градове говорят ли така за хондаджиите???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MAD DOG

Не са много Хондите,много станаха идиотите в тоя град.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не са много Хондите,много станаха идиотите в тоя град.

Прав си.Само,че идиотите не са само при вас и не карат само Honda.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В цялата страна по мои наблюдения, млади шофьори купуват Civic 5-gen. А относно простотиите и катастрофите, то си зависи от умствения багаж...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А бе стана ужас навсякъде. В София не виждам често ударено хонди, но виждам доста катастрофи всеки ден. Пълно с келешлъци, които искат да се правят на шофери в пикови часове ( то май само през нощта вече не е пик). Тук също е модерно да караш Хонда особено VTEC-E, ама това е един вид скрита мода, понеже на показ са лъскави каляски по 400+ коня. Интересно е да имаш такава кола, която да ти харчи 25/100 и да не вдигаш повече от 80, освен ако не излезеш извън града - не мога да ги разбера тия хора. Даже хонделата ми се струва нерентабилна вече - мисля си за един Aixam (2/100 градско), пък Сивика само за извън града :(

Редактирано от Miroslav.Ivanov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Borislav_STZ

Лошо лошо лошо тръгва ни адското име в стара загора слагат ни под общ знаменател си4ките хонди и ..... снощи 2 катастрофи с 2 хонди сивик 5г купе и хеч .... Шофиора на хеча бил в кома ;(;( дано да се оправи мом4ето ... Просто нямам думи вече ... като гледам няма да спрат тези неща но дано поне намалеят ! ДАНО ТЕЗИ КОИТО КАРАТ ТАКА ДА СИ ВЗЕМАТ ПОУКА ОТ СЛУ4ВАЩОТО СЕ !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сивика е новия голф,кво се чудиш толкова,а и цената вече е 3/4000 лева.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В цялата страна по мои наблюдения, млади шофьори купуват Civic 5-gen. А относно простотиите и катастрофите, то си зависи от умствения багаж...

като сам млад шофиор трябва да не си купувам сивик 5 г ли? и не обвиняваите само младите шофиори. ония ден както си карам нормално из града 2 пъти щяха да ме ударят не по моя вина добре че реагирам на време :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Borislav_STZ

по принцип работата не е там кои е млад и кои е стар шофиор ... по принцип там е работата 4е доста на4инаещи шофиори се накачваха на такива коли и се изсилват малко а то един път става белята! Вече сичко останало е както каза колегата до умствения багаж

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е до марката и модела,просто българина вече е в последна фаза на изспростяване...В София е ужас,задръствания като валне малко дъждец на всеки сфетофар леки катастрофи.Хиляди жертви тежат на съвеста на общините и на подкупните катаджии!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още една катастрофирала Хонда ,но този път в Пловдив :thumbs1:http://news.plovdiv24.com/62795.html

В този случай май Хонда-та не е била виновна. Отнели са и предимство. Друг е въпросът с каква скорост е карал.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е до марката и модела,просто българина вече е в последна фаза на изспростяване...

Добре казано, но сигурен ли си, че това е последната фаза?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Когато всички си мислят, че сме стигнали дъното, ние отново успяваме да ги изненадаме. Способна нация сме :stupid:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Koга с гордост казвах , че карам Хонда .... май скоро идва момента , в който ще го казвам със срам . Всякви идиоти се качват на хонди вече ... паднаха цените и станаха масови.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен не е въпроса в марката .... това, че ние сме Хондажий и просто ни се набиват катастрофилалите Хонди не означава, че повече Хонди правят катастрофи.... просто те ни се набиват,ако влезете във форума на БМВ там ще казват по същия начин,че на последък много БМВ-та се блъскат.... нищо подобно.... ! Да убйствата по пътя се увеличават, но за това не са виновни Хондите или младите шофиори..... млади,стари,опитни и така нанатък шофиори НЯМА !!! всичко става за секунда ... дори и 20 годишен стаж да имаш.... едно малко невнимание и си аут! Извода е.............. НЯМА ГОЛЕМИ,МАЛКИ,ОПИТНИ И ТАКА НА ТАТЪК ШОФИОРИ!Не търсете под вола теле и да си внушавате,че ... ей на Хондите и младите шофиори са виновни.Това е мое мнение... благодаря и поздрави :(

Редактирано от tols

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще бъда кратък шофъорската ни култура е твърде ниска за това се пораждат такива ПТП-та трябва да се спре с корупцията при инструкторите и да не се дават на такива "изроди" книжки които на другия ден ще отнемат човешки живот :(

Редактирано от west bam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

прави сте колеги! преди да си купя хондата сякаш нямаше толкова много хонди.Сега е пълно в стз.Имам чуството че в нашия град бием цяла България по хонди спрамо населението на града.Никаде не сам виждал толкова хонди.Катастрофите са съвкупност от малките улички не правилно спрените коли, лудите глави шофъори без стаж и друго уж със стаж ама каде(на село) или пак с каква скорост с (80км в 4ас от село кам града чоплеики си носа и не гледаики ни в огледала ни кадето и да било по патя.) другите пак си карат по някви едно времешни правила и си мислят че някои като барза даи наро4но да му сечем патя че как ще ме минава отдясно та нали едно време 2 ленти беше магистала сега как така може да се кара вляво и някои да ме минава отдясно хаха.Да се замислят старата генерация и да видят как карат хората в чужбина с 220 и не се блъскат (германия).единсвтеното ни спасение е стз биг брадър 5, навсякаде камери и да валят глоби.аз лично ще се изслеля тогава.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimy

в СЗ 90% от шоферите са трагично зле като умения

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjIvo

Забелязвам напоследък че не само шофьорите ами и пешеходците гледат надясно и тогава тръгват или първо тръгват и после се оглеждат.Колкото и километри имаш зад гърба си колкото и добър шофьор да си,колокото и да познаваш автомобила си,никога незнаеш какво ще направи онзи пред теб или този срещу теб,и в случая няма значение дали караш с 20 или с 200км/ч белята може да стане винаги заради някой заблуден охлюв!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в СЗ 90% от шоферите са трагично зле като умения

Че движението в града ни е скапано - факт, че има много ама много млади шофьори - факт и че няма гъвкавост в пътно-транспортната схема - факт, но като цяло трагични шофьори има навсякъде! Проблема е друг, уж бензина е безумно скъп пък всеки си вади колата за щяло и нещяло. Всичко е пренаселено и както казва мечо Пух перефразирано по темата колкото повече коли, толкова повече катастрофи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Jikata

Хора катастрофи много си има на всякъде,с всякакви коли.Според мен вече много младежи(не че съм стар :D) си купуват хонди но не оценят какво имат.Дават 4,5 бона и си купува кола с която могат да се правят доста глупости(ако ме разбирате) и айде на простотиите.Това не ги прави хондаджий.Истинския хондоманяк е бил влюбен,мечтаел е за колата си и доста преди да си я купи вече е планирал как ще изглежда.Така че не се ядосваите на новите колеги някои не знаят какво злато имат и не го пазят.Все пак пазете се и безаварийно шофиране,защото белята може да стане и с най-опитния драйвър.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ама някои от колегите сте ми много интерестни.Говорите всякаш цял живот сте събирали жалти стотинки да си купите хонди и дай сега да се погребваме с нея.Ебал самти и колите ,караш правиш си кефа разумно не за катастрофите става въпрос) когато се счупи (рядко при хонда) сервиза ако не става хварляш вземаш по новия модел и така.живота продалжава нови хонди нови емоции на ново се зарибяваш по новаа придобивка.трябва да се развиваме.Няма винаги багарите да караме 15г коли.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега дано всеки да може да си прави кефа и като се счупи колицата да я сменя с нова.Аз за сега не мога.Хайде със здраве.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...