Jump to content
dimy

Как завършва сбирката на БМВ клуб:

Recommended Posts

Guest platinium

Ауу, лошо! И на последната сбирка на клуб Мазда имало подобно изпълнение, но всичко е ок ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

На всеки може да се случи .... не е хубаво да се подиграваме . А и това като гледам не е в БГ ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kalmara

Има няк'ф воден знак на снимките като се загледаш ... домейна е .ru, а номерата не моа да ги видя баш кви са.Както ще да е - кофти се е получила верижната катастрофа, но по-добре че е станала с малка скорост та само колите са се поомачкали...като гледам едва ли е имало нещо фатално освем ламарини. ;) А и пичовете от бмв клуба не са виновни - карали са си в колонка, но от пред някой може да е засякъл първия, резки спирачки, и ..... отиде коня у барата. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....русенските Хондажии знаят,че и при нас се е случвало подобно нещо ама в по лек вариант ;):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Завършва кофти... верно не е за смях на всеки може да се случи.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blueeye

Кофти! Не го пожелавам на никой!На пурвата снимка, на първата кола, на предния прозорецwww.bmwlife.lvт.е. BMW клуба в Латвия

Редактирано от blueeye

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление в последно време започнах доста повече да се моля и на нашите сбирки да не земе да стане беля.Да не дава Господ!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

мисля, че човека не е пуснал темата за да се смеем, а за да се замислим как да правим нашите сбирки. Чист късмет беше на последната сбирка, че с тия въртящи се коли някой не дозавъртя друг!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чичи ви Иво е прав :blush: И аз съм на неговото мнение,и наиситна последните срещи бяха доста хаутични,имам в предвид че един си дърпа ръчни,друг гонки(и аз съм участвал),трери се върти и т.н няма лошо нали..но там е тясно и една сек невнимание и нечии ламарини ще бъдат накривени :blush: ..Аз бих предложил да си намериме някое местенце и след срещата тези които искат(ме) да се ходи там и да се провеждат гонките,за да е една идея по-безопасно..ама друг е въпроса каде?!? като на бояна сложиха легнали ушати...и аз нензам,ако някои има идея да сподели. :blush:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм бил на една среща в София на Хонда(за съжаление) и още като пристигнах един с мотор падна след като кара на задна и още няколко момчета с мотори караха доста безразсъдно.Както видях там до Югоплод мисля, че беще срещата си минават и много хорица, на които просто патя им е от там и те какво са виновни, че други искът да се състезават.Мисълта ми е - ние тук в Хасково имаме една стара самолетна писта където се събирахме и си бе много готино, докато не взеха да идват всякакви момченца, които току що са взели книжки и с колата на тати се правят на вървежни.След няколко инцидента и пристигането на линеики и полиция вече много рядко се ходи там.А бе хора защо не си намерите една стара писта на до около 50-тина километра от София и си се събираите там.Много по безопастно ще е мисля.Някъде из форума бях чел, че има такава на около 30 км. от София.Но който ходи на среви най-добре занае какво е, когато няма безопастност.Поздрави и безавариино каране. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Същото се получи и в Сливен!Не говоря за Хонда сбирките.За градските сбирки на пистата.Допреди 2 години ходиха не повече от 50 ентусиаста имаше си интриги, гонки, но всичко беше културно.Но изведнъж почнаха да се събират луди тълпи от по 300-400 човека.Станаха няколко яки катастрофи и затвориха пистата с бетонни блокове.И край.Интелигентните хора не правят гонки по улиците а това беше единственото място за забавление... :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В един прекрасен ден всички подходящи за такива изяви места ще бъдат затворени защото са много тия дето не мислят какво правят и как го правят. Просто са много идиотите дето мислят само за себе си, не се съобразяват сдругите и се мислят за голямата работа.Не забравяйте: Ако законите в страната не важат за повечето, законите на физиката важат за всички!Има едно просто правило: "Не прави това, което не искаш да направят на теб" и света ще стане едно много по-добро място

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Хасково групичка ентусиазирани момчета, приятели на брат ми бяха подготвили сумати документи за да я легализират самата писта и да я вземат по наем мисля че, но се отказаха нязнайно защо. :rolleyes: Щеше да е супер, ако я бяха взели да се направят нещо като трибуни,място за публика и за "състезатели те", но тя българската работа си е такава много приказки малко работа.М/у другото на едно от момчетата баща му е шеф на полицията и нещата щяха да са по-леки щото с кмета са дупе и гащи.Но смятам, че всеки разумно мислещ човек(кмет) ще предпочете да има място за такива състезания от колкото да се гонят с 150-170 по улиците на града.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dacata

Незнам защо, но онзи ден карах едно бмв и да ви кажа на сухо как въри с тва задно окачване. И трябва постояно да коригираш волана, защото нямаше ESP

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щеше да е супер, ако я бяха взели да се направят нещо като трибуни,място за публика и за "състезатели те", но тя българската работа си е такава много приказки малко работа.

Това изобщо не е българска работа,а финансова!Знаеш ли колко струва подръжката и организацията на такава писта?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...