Jump to content
Georgi19

Какво бихте искали да има на БГ пазара за Хонда

Recommended Posts

Какво бихте искали да има на БГ пазара за Хонда което не фигурира на БГ пазара? Става въпрос за performance части и аксесоари. Мисля да ходя до Япония или Щатите и да отворя магазин за такива части та ми е интересно към какво има най-голям интерес. Да вкарам малко народни цени в Бг че тия ни избиха с тея надценки големи. Та идеята е магазина да е с минимална надценка на оригинални части на фирми като Greddy, Mugen, Sparco и т.н. Примерно ако в Бг едно окачване с регулация е 2-3хил в магазина да е от рода на 1500-1600лв (тва е примерно незнам колко върви тва окачване :ppp ). Ta кажете какво най-вече бихте си взели за количката и т.н. Оригинални части вече има под път и над път на народни цени (без Прелюд де) ама са все replacement а не performance. Абе сещате се за какво говоря. Примерно аз за Прелюда бих си взел една генерация на Greddy ама 1800-2000лв няма да дам :ppp

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Big Brake KIt ...това се търси ..и примерно некви добри накладки и дискове

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега частите и да не са "performance" стига да са на "народни цени " пак ще вървят. "replacement" ама като ми заявиха 370 лв. за регулатор на бензина и ми омекнаха капачките. Иначе колекторчетата се търсят май доста. п.п. Според мен пазара има нужда най-вече от безплатни Хонди :ppp понеже няма никакви :):ppp Колега пожелавам ти успех и дано направиш това което си замислил.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Истински магазин за Performance тунинг. Топспеед е ошушкан в цяла БГ няма нито един коолер с малки размери. Дълго обсъжданите във форума Плазмени километражи - всички знаят че ги има но никой не ги е виждал :ppp

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blueeye

Що за въпрос?!Хората искат (и е нормално) да има всичко или поне лесно да се поръчва и доставя това което не е налично в момента.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За тази дейност ще трявба да се запознаеш с маркетинга,рекламата,пазара в БГ,логистиката и куп още дейности със вносни имена и да прецениш колко ще си ефективен.Направиш ли го, цар си! :ppp

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз искам да има всичко ама уви не съм син на Ахмед Доган за да доставя всичко :ppp:) мн ясно че ще има поръчки и т.н. ама всичко на склад да имам :ppp

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За тази дейност ще трявба да се запознаеш с маркетинга,рекламата,пазара в БГ,логистиката и куп още дейности със вносни имена и да прецениш колко ще си ефективен.Направиш ли го, цар си! :ppp

Ми работя усилено по въпроса от около 1 месец вече , пиша до щатите, япония и т.н. питам и разпитвам и така малко по малко ми се изясняват нещата. Що се отнася до маркетинга и рекламата имам 3 магазина за дрехи и си имам някаква представа от цялата работа с търговията, логистиката и т.н. та ще видим дано стане щото мн нерви хвърлям в тоя проект и пари доста ще идат също та ще видим как ще стане.п.п. Сори за неграмотното писане ама ми е нов лаптопа и още не съм му свикнал на изкривената клавиатура :ppp

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеята ти е чудесна но ако се ограни4и6 само в 4асти за Хонда ми се струва 4е няма да стане ни6то или поне 6те е трудно.Сега се замислям колко 4овека 6те платят 1500лв за ока4ване1200 за спира4ки,500 з асъединител,1500 за бутала с биели,1200 за вал4ета,700-800 за диф4е......300лв за BOV+ о6те много не6та.Не съм останал с впе4атление 4е тунинга на Хонда в БГ се развива кой знае колко.Това си е мое виждане,но ти желая успех с проекта.пп.Ако успее6 да докарва6 втора употреба 4асти от Япония 6те е супер(говоря за тунинг изпълнения)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеята ти е чудесна но ако се ограни4и6 само в 4асти за Хонда ми се струва 4е няма да стане ни6то или поне 6те е трудно.Сега се замислям колко 4овека 6те платят 1500лв за ока4ване1200 за спира4ки,500 з асъединител,1500 за бутала с биели,1200 за вал4ета,700-800 за диф4е......300лв за BOV+ о6те много не6та.Не съм останал с впе4атление 4е тунинга на Хонда в БГ се развива кой знае колко.Това си е мое виждане,но ти желая успех с проекта.пп.Ако успее6 да докарва6 втора употреба 4асти от Япония 6те е супер(говоря за тунинг изпълнения)

С частите втора употреба от Япония също съм го мислил ама ти поне знаеш как е там "пък гаранция даваш ли? пък защо не?" и т.н. а като си е ново си е друго да си има гарнция и всичко иначе вярно че не са много хората бълващи пари за скъпи тунинг части ама нали това е идеята да се намалят цените с поне 10-15% от сегашното им положение. За други марки още не съм мислил, но съм гледал частите и за тях и пак цените в Бг са силно преувеличени поне според мен. В момента правя сервиза в който ще се монтират всички тея части (въпреки че още частите не съм поръчал :ppp:) ) и навсякъде вече съм изписал Хонда :ppp Търся си и сносен бояджия тъй като съм намерил и много хубави бои с ефекти та ако всичко тръгне както го планирам до 2-3 месеца ще се работи вече.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересен въпрос мисля че всички имаме нужда от безплатен бензин специално за нас всички любители на ХОНДА! :pppП.С. Сори за офа но не се стърпях ми какво имаме нужда ми от части на малки цени! Всичко може да си намериш в България но вече въпросът е колко?

Редактирано от reddek

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеге ще те питам някои неща , ако мислиш , че не е уместно да ми отговаряш недей :ppp В няколкото ти магазина за дрехи какви дрехи продаваш ? Не за друго , но официялен внос от страни извън евро зоната е нещо коренно различно :ppp Цените на тукашните части им се добавя мито , транспортни разходи , митнически разходи за агенти , разходи за складиране и т.н. Може би наистина си наясно с всичко , но премисли много добре нещата , цените и възможните разходи ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
като за начало щото аз с тея $20,000-$30,000
Така имам някакви на представи в тая област та мойте савети са следните! Не можеш да искараш от авточасти толкова пари! Хонда си е хонда но ако мислиш да разчиташ само на тая марка няма да го докараш много на на пред! Така1. Варянт поръчваш частите като физически лице един контейнер ще те одрусат яко и на края ще подадеш данъчна декларация абе направо си е ебало майката! Тоя варянт за мен не е подходящ!2. Варянт правиш си авто сервиз! Частите дето вкарваш са ти за дейноста тогава може да спестиш някой данък и да прецакаш в някой случай държавата!3.Варянт да се договориш с някаква фирма (автосервиз) да си съдружник така ще можеш да ги използваш за горния варянт!4. Защо искаш да си влагаш парите в слабо ликвидни активи? Защо не си направиш една фирма за подръжка на компютърна техника в момента в българия липсва работна ръка в тая сфера! За полвината пари ще направиш такава с друга полвина ще можеш да плащаш първите месеци до като си намериш клиенити след тове ще ти е по лесно!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеге ще те питам някои неща , ако мислиш , че не е уместно да ми отговаряш недей :ppp В няколкото ти магазина за дрехи какви дрехи продаваш ? Не за друго , но официялен внос от страни извън евро зоната е нещо коренно различно :) Цените на тукашните части им се добавя мито , транспортни разходи , митнически разходи за агенти , разходи за складиране и т.н. Може би наистина си наясно с всичко , но премисли много добре нещата , цените и възможните разходи ....

Абе произвеждам ги дрехите, но съм наясно с вноса на платове от Дубай, Турция и Китай например. Знам че с частите е по-различно но от това което разбрах от "драгите" ни митници не е толкова скъпо чак, че дадена стока докато дойде в Бг да струва двойно, тройно и даже петорно :). За превоза чакам още малко информация да получа със сигурност колко ще струва та ще видим ама така като смятам си е напълно възможно да не са такива цените че даже ще е законно :ppp:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като за начало щото аз с тея $20,000-$30,000
Така имам някакви на представи в тая област та мойте савети са следните! Не можеш да искараш от авточасти толкова пари! Хонда си е хонда но ако мислиш да разчиташ само на тая марка няма да го докараш много на на пред! Така1. Варянт поръчваш частите като физически лице един контейнер ще те одрусат яко и на края ще подадеш данъчна декларация абе направо си е ебало майката! Тоя варянт за мен не е подходящ!2. Варянт правиш си авто сервиз! Частите дето вкарваш са ти за дейноста тогава може да спестиш някой данък и да прецакаш в някой случай държавата!3.Варянт да се договориш с някаква фирма (автосервиз) да си съдружник така ще можеш да ги използваш за горния варянт!4. Защо искаш да си влагаш парите в слабо ликвидни активи? Защо не си направиш една фирма за подръжка на компютърна техника в момента в българия липсва работна ръка в тая сфера! За полвината пари ще направиш такава с друга полвина ще можеш да плащаш първите месеци до като си намериш клиенити след тове ще ти е по лесно!
Ми щото колега си имам стабилен семеен бизнес от който спокойно мога да си гледам работата ама ми се занимава с това а не с компютърна техника. И без тва 3 години уча програмиране ся пак компютри :ppp На това съм се спрял а и смятам че ще ми е приятна тая работа и за напред.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDO

Тряват аналогови части АССОRD 97 2.0iLS UK Броня-предна с основа,Капак,Маска Оригимлата броня е 1300лв.а аналоговата е 550лв.Засрахователите работят само с тях

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest SuN`HiGh

Артикули на Муген и разни други такива :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мен лично много ме е яд че толкова много шукарийки има в e-bay които струват до $15, а ако дойдат до тук стават 60-70лв...ако живеехме там досега колите ни да са натоканикато се почне от дреболийките по интериора... Type R скоростен лост, разни барчета, плазми, дори цели табла супер якии стигнем до стрът бар за $20, изпускателни колектори за $40 или пък преден+заден лип за $10, на които доставката им е $120 !?!?естествено както виждате мен ме интересуват по-евтините неща :D още съм на 19 и бюджета ми е ограничен, но предполагам повечето от нас биха имали всички тия Ъпгрейди по колите си ако не ни одираха кожата докато ни ги доставят дотукп.п. фаровете от аватара в e-bay започват от $70 до около $100-110поръчах си ги от там и ми излязоха 310лв :D пак добре ама...представете си нещо което тежи не 5-6 ами 20 кг

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

момчета немога да разбера едно? ;);) Малко трудно да не кажа невъзможно!! как искате евтини части за Хонда??? и да спомена нещо много потресаващо: баща ми звани в Хонда за България и пита дали предлагат горивен филтер за Хонда Accord Type R? А отсреща го питат: Колко кубика и коя година? ;););););) и той казва 2.2, 2000г, бензин...... 1 мин мълчание и след това гласът от другата страна казва: Вие господине се бъркате, 2.2 нямат Бензин само Дизел! ;) ;) Мисълта ми е следната, явно никой не поръчва за Accord Type R части, и колега трябва да знаеш със сигурно какво се търси на пазара, много яко маркитингово проучване и нещата ще си доидат където трябва! Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

баща ми звани в Хонда за България и пита дали предлагат горивен филтер за Хонда Accord Type R? А отсреща го питат: Колко кубика и коя година? ;););););) и той казва 2.2, 2000г, бензин...... 1 мин мълчание и след това гласът от другата страна казва: Вие господине се бъркате, 2.2 нямат Бензин само Дизел! ;) ;)

Ами щото сме в БГ и са сложили някоя заспала кака да вдига тел.!То и затова продажбите са такива,добре че се размърдаха напоследък.Просто в БГ няма реална пазарна среда и конкуренция и всичко е разпределено.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maximalnia

darius: Нещо не мога да те разбера колега? за каква реална пазарна среда говориш?? не се заяждам, просто в България никога не го е имало, и незнам дали ще го има??? с тези заплати които се получават там!! и цените на артикулите и въобще всичко? при заплата 300лв и сметки:ток вода телефон и т.н. какво да говорим? Българина просто се е научил да оцелява в среда която никои друг не би оцелял! което е много жалко за нас и за оправляващите, но това вече е друга тема, хайде да не обсъждаме политиката! тук сме за да се забавляваме !! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тино: много добре знам как стоят нещата в българия, и тук си имаме булстат ком :D нямах предвид заплатите да станат като на англичаните, а да се спре да се краде в държавата, да започнат да дават и на народа!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...

Това се постига , чрез израстване :D да не мислиш , че в Англия или Европа или където и да е не крадът ? :D Дай им " пиршество " и " забваления " и после владей - тука просто искат пиршество и забавления , пък ако могат и ще владеят :D Вече си понасям последствията и приемам доброволно Ворн :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...