zzz 0 #1 Публикувано 12 Септември, 2008 Ве4е сам горд собственик на 2.2 ctdi Crv Executive. Нафтовата пе4ка ме кефи максимално........... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Калоян Кателиев 0 #2 Отговорено 12 Септември, 2008 Ам' ела да я видим, де! Ай, честито! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
portinari 1 #3 Отговорено 12 Септември, 2008 Да и се радваш максимално.честито и от мен.Дай кадро де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #4 Отговорено 12 Септември, 2008 Сега остава и в профила да си я смениш и готово Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maniq 9 #5 Отговорено 12 Септември, 2008 Честито , да ти е здрава и много безавариини килиметри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The_fastest 0 #6 Отговорено 12 Септември, 2008 Като й навъртиш 40 -50 000км отивай в дигитала да я чипнеш и да се кефиш още повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #7 Отговорено 12 Септември, 2008 Честито колега честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BatV 1 #8 Отговорено 12 Септември, 2008 Честито и от мен! . Безаварийна да ти е машината и много фън с нея!Броя дните, когато и аз ще постна такова съобщение. До 22 ноември ..... ще има безсънни нощи. Хахахаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мерка 0 #9 Отговорено 12 Септември, 2008 Честито! А старата какво ще я правиш! Видях една такава се продава в мобилето да не е твоята? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 937 #10 Отговорено 12 Септември, 2008 Честито,с кеф да си я караш и давай снимките де! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest drivercho #11 Отговорено 13 Септември, 2008 Браво, Иво! Все пак те теглеше повече към SUV-четата, а и не смени марката. Пожелавам ти приятни изживявания с нея.Ей, не искара много без автомобил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shkarcheto #12 Отговорено 13 Септември, 2008 Снимки утре обещавам,4е не мога да седна пред компа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ashes 3 #13 Отговорено 13 Септември, 2008 Честито . Сряда, може би ще я видим? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bate_em4o #14 Отговорено 14 Септември, 2008 Честито!Увеличаваме се с още едно "зверче"! Да вземем да напраим едно събиране на жипкокаращите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #15 Отговорено 14 Септември, 2008 Да ти е честита колега и много да те радва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #16 Отговорено 14 Септември, 2008 Да ти е честита колега и много да те радва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zzz 0 #17 Отговорено 14 Септември, 2008 Честито!Увеличаваме се с още едно "зверче"! Да вземем да напраим едно събиране на жипкокаращите? 'Аз съм'ЗА', дори в4ера бях в Пловдив. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #18 Отговорено 14 Септември, 2008 Айде честито бре бандит , много безаварийни и умната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest policeman #19 Отговорено 15 Септември, 2008 Честито и много безаварийни! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest plamoni #20 Отговорено 15 Септември, 2008 Честито,и много да те радва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #21 Отговорено 15 Септември, 2008 Колега,качи и снимки,да и се покефиме и ние! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zzz 0 #22 Отговорено 15 Септември, 2008 Браво, браво...интересна телепортация си направил. Все пак идва и зима...И недей дава много зор на хората пред теб,че един така с едно СР-В ме натискаше отзад, а то дупки и накрая се изнервих и отбих, за да мине ония кавал и замалко да стане инцидент....Айде лека и безаварийна Това сега за мен ли се отнасяше? По-конкретно не може ли?За БатеЕм4о ще има и снимки,ама какво по-специално.....Същите като в галерията от сайта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #23 Отговорено 16 Септември, 2008 [quote name='Brutalism' post='239544' За БатеЕм4о ще има и снимки,ама какво по-специално.....Същите като в галерията от сайта Нещо сигурно бъркам,ама не видох линк. А в галерията,така и не се научих да откривам,това което търся! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zzz 0 #24 Отговорено 16 Септември, 2008 (Редактирано) то4но я измих ...и хайде дъждец пак как да снимаш мръсен автомобил Редактирано 16 Септември, 2008 от shkarcheto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове