Jump to content
Gothic Angel

Списание Maxi Tuning

Recommended Posts

Супееееер! Поздравления за колегата!!!Еййй, ама като мафия сме значи! !!! Навсякъде, на дето и да се обърнеш все нещо наше има! Сега и по спирките докато чакам автобяса и се зазяпвам по будките с вестници и списания ще се усмихвам! :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е айде сканирайте нещо и пускайте де, Не сички си го купуваме.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бързо ме е хванала в крачка най-голямата фенка на марката Sanchesss :D благодаря ти за готината темичка :) Всичко стана супер случайно .... една вечер буквално на улицата от нищото ми искочи Павел Григоров ( Управител на MAXI TUNING ) прояви сериозен интерес към ХОНДЕЛАТА , свързаме с Главния редактор Десислав Григоров , който ми взе интервюто и написа статията с много голям професионализъм и човека , който среля с фотото :) Стефан Парисов и на него едно голямо МЕРСИ МЕРСИ да кажа ;) Просто хората си знаят работата :worthy: Сега няма да крия , че буквално исперках от кеф ( мисля , че всеки от нас така би се почуствал ) не за друго ами просто това нещо го приемам , като някъв вид награда за този ТРУД , ЛЮБОВ , МЕРАК , ЖЕЛАНИЕ , МЕЧТИ , СТАСТ , които са хварлени по СИВИКА и на последно място ПАРИТЕ , които са доста важни "мамицата им" за успеха :worthy: благодаря ви за Поздравленията ) ...... и нека все повече и повече ХОНДИ красят улиците ни и наказват по пистите :) ПОЗДРАВИ на всички ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pavkata

Поздрави и от мен... принципно дори и не знаех за съществуването на това списание, докато не мернах "Honda Civic" на корицата с върха на окото си :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хееее честитоо!! :worthy: Това си е награда ,отивам да си го купя :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еее Ивчо значи не само аз съм те забелязъл :worthy: Статиатя е номер едно..аз се на***х от кеф като я видях...колата е уникална и изглежда прекрасно!Само че трябваше теб да те снимат някаде другаде,те ведната след Син Сити са те хванали :worthy: Поздравления баце!Все повече ходни трявба да бъдат направени със същия мерак и ентусиазъм!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лелееее... ЧЕСТИТО.... това е наистина голямо признание.... да си видиш шедьовара на кориците на списание!!! Проздравления

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Темичката е много яка преди извесно време мернах сивика по точно чух сивика в студентски град нещо беше болничък кихаше :sick: Пич колата ти е уникална дано да има все повече хора като теб

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е айде сканирайте нещо и пускайте де, Не сички си го купуваме.

...да ве хора некоя снимчица на списанието ако не ви затруднява :sick:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

поздравления колега,количката ти е наистина уникална и достоина за корицата на това списаниице.дано всички от нашия форум да се видим в такова списание,сигурно се чувстваш на седмото небе ;):) много безавариини километри с красавицата ти

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сканирала съм страниците от списанието, само че не мога да качвам снимки ;) Ако някой каже, ще му ги пратя да ги качи да ги видят всички, които искат. Заслужава си! ;) Още веднъж поздравления за колегата! Аз лично много се изкефих!! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

прати ги на paincoster@gmail.com

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече ги пратих на колегата Izanagi, нямам време сега да ги разпратя на всички, защото съм на работа. :) Така че се надявам той да ги качи и всички да ги разгледате. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето ги , сори за забавянето , ама 10МB-ови снимки трудно се кават :)http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=...PhotoId=7212395

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, супер е! Поздравления на C_I_V_I_C ;) Дано да има повече хонделки в списания, а и не само по списания ами и по пистите, да се види най-накрая кое е най-хубавото :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иво едно голямо БРАВО и от мен :) п.с.Мрасницата е излязла страшно добре ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поздравления и от мен найстина е станала много хубава хонделка :) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иво едно голямо БРАВО и от мен :lol: п.с.Мрасницата е излязла страшно добре :D

мерси братле... и на всички колеги за ПОЗДРАВЛЕНИЯТА :D ред е на следващата клубна ХОНДА да бленсе по страниците :tease:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поздравления Ив4о,бях по морето и не съм влизал в форума.Много се зарадвах на успеха ти,все пак и аз имам мини-минимално у4астие.Браво.Отивам да търся списанието по будките :tease:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поздравления Ив4о,бях по морето и не съм влизал в форума.Много се зарадвах на успеха ти,все пак и аз имам мини-минимално у4астие.Браво.Отивам да търся списанието по будките :lol:

има го по бензиностанциите в младост и на шела и в омв-то..... а твоето участие изопщо не е малко :tease: даже напротив :D тая излята муцуна ( което е най хубавото от всичко ) си е кажи речи твое изделие .... НАЙ - ГОЛЯМОТО МЕРСИ ЗА ТЕБЕ :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След Хондичката на I_V_O, се появи още една хубавелка и в 9-ти брой който си го купих преди малко. Та колата е Хонда Сивик 5ген и е дело на Zaggi Tuning. Ами това което мога да кажа е едно голямо ЕВАЛА на хората които се грижат Хондичките ни да красят не само улиците, но вече и списанията.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега честито колата ти е страхотна,напълно си е заслужила да е на корицата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито Ивка аз имах честа една вечер да те засека на светофара при Билата в Младост свирнах ти и ти ми отговори тогава ейй откачих като даде гас е***х тоя звук и съскане толкова ми дигна адреналина тогава, че карах мойта на уволнение след това ЕВАЛА за успеха

Редактирано от west bam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси беее БРАТОЦИИИ.... ;) west bam - ми кво да ти кажа , здук на ХОНДА ;) тая кола ми събра очите , как се прави от нищо - нещо :lol: как да не си луд маняк на тая марка истрещяла :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен пък по ме кефи снимката на Жорката от Бургас с неговия ЦРХ ВТ на страниците където има инфо за изминалия кръг по драг рейсинг :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И все пак не обадихте кво мислите за Хондата от 9-ти брой на Zaggi Tuning.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

евала Ивчо :lol: като те мернах в списанието и веднага го купих :lol: много се радвам че са ти признали труда които си хвърлил по хондичката ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...