Pantev 0 #1 Публикувано 29 Август, 2008 Искам да попитам някой,ако знае оринтировачни цени за смяна на ролки и ремък! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude_2.0 24 #2 Отговорено 29 Август, 2008 става дума за Б16А1 този колега ми е приятел и е новак някой ако е запознат нека сподели че и аз карам същия звяр Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #3 Отговорено 29 Август, 2008 150 лв оригиналния ремък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pantev 0 #4 Отговорено 8 Септември, 2008 А ролките да знае някой случайно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #5 Отговорено 9 Септември, 2008 Около 100лв. ти излизат ремъка и ролката с отстъпката.Че и малко надолу.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pantev 0 #6 Отговорено 9 Септември, 2008 Значи в един магазин за авточасти ми показаха схема,че ангренажния ремък задвижва 2-та вала,вадната помпа,ролката и разпределителния вал. Та въпроса ми е трябва ли да сменям и водната помпа!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
beast 22 #7 Отговорено 9 Септември, 2008 не Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stanimir 0 #8 Отговорено 9 Септември, 2008 По принцип не е необходимо, но така или иначе ще се разглобява, а една водна помпа е (или поне беше) 50-60лв. Аз лично бих я сменил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pantev 0 #9 Отговорено 10 Септември, 2008 Значи искам да благодаря на колегите които са изказали мнение! Разбрах колко струват Ангренажен ремък-80 лв., Ролка-70 лв., Водна помпа-80 лв. Тя се сменяла по желание на клиента не е задължително! Както казаха колегите! Но за по сигурно и нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pepix_ 0 #10 Отговорено 18 Септември, 2008 СТИГА ГЛУПОСТИ И ДВЕТЕ ИЗЛИЗАТ 62 ЛВ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest policeman #11 Отговорено 19 Септември, 2008 СТИГА ГЛУПОСТИ И ДВЕТЕ ИЗЛИЗАТ 62 ЛВ Не 22лв. излизат с ддс.Без него още по-тънко....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Pantev #12 Отговорено 21 Септември, 2008 Е колеги от къде пазарувате на тея цени! За какви марки говорим надежни ли са??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pepix_ 0 #13 Отговорено 21 Септември, 2008 (Редактирано) ремък митсубоши и ролка нск 70 лв ако искаш и ти ги нося на срещата в неделя Редактирано 21 Септември, 2008 от Pepix_ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #14 Отговорено 21 Септември, 2008 А защо първо не си попълните правилно профилите за да знае човек от къде сте , че тогава да задавате такива въпроси??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #15 Отговорено 21 Септември, 2008 Ако имаш лев , сменяй и водната помпа че аз такъв голем го изядох като не я смених. изостави ме на 200-300км. от варна и добре че има отзивчиви съфорумци и ми помогнаха за което им благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #16 Отговорено 21 Септември, 2008 Ама моля - пак заповядайте ... не по същата причина де Но да улущим 1 кило ракия за нас както знаеш не е проблемация.Деа дъртия офтопик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dicsi 0 #17 Отговорено 22 Септември, 2008 За B16A1 ангренажен ремък (гейтс) 57.80лв. ролка SKF 66.10лв. водна помпа 65.00лв. труд 80.00лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #18 Отговорено 22 Септември, 2008 ролка SKF 66.10лв.Отвори опаковката на SKF и виж на ролката производителя.Пише го.SKF НИКОГА не са произвеждали тая ролка.Само я опаковат и продават. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #19 Отговорено 23 Септември, 2008 Отвори опаковката на SKF и виж на ролката производителя.Пише го.SKF НИКОГА не са произвеждали тая ролка.Само я опаковат и продават.SKF..........VKM73201.........M........50Понеже една ролка (именно на SKF) стои пред мен за B16A2, това прочетох по нея. Други надписи няма, т.е. ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове