Jump to content
PREDATORA

Honda Crx

Recommended Posts

Можели съвет говорим за 92-94 година който са моделите 1.6 125коня как са като машини меръклия съм но се опасявам че е малко старичка ... а за 92-94 година 6-7-8 хиляди не са малко за такъв автомобил но на външен вид ме радва искам да питам някой собственик на такъв автомобил да каже плиусовете и минусите и имали от тези модели с климатик или климатроникблагодаря ви

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, това е екзотичен автомобил, освен това тарга нормално е да струва толкова :lol: Двигателя се слага и в Сивик.Здрав доказан мотор тъй, че скачай в такава и не му мисли :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И мен ме притесняваха годините,но понеже много се бях навила,си купих такава и не вярвам да съжалявам някой ден.Иначе видях 1-2 обяви,които имаха климатик,едната дори с работещ:lol:.Колата е страшна,не му мисли

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а за 92-94 година 6-7-8 хиляди не са малко за такъв автомобил

...ако си забелязал Хондите с повечко коне държат цена въпреки годината на модела явно има защо :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PREDATORA

Се хубави думи чувам за нея почвам да се плаша чак :D аз разглеждам ама немога намеря някъде до плевен да се продават.. мен видът ме кефи... и че не е бризентово кабрио а си е железничко =) от двигатели не разбирам но 1.6 125коня са ми напулно достатучни :D благодаря ви за инфото

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

виж сега, и най-яката кола на света може да се раздрънка ако не се гледа като хората. колата е повече от сполучлива, но това не значи да не си отваряш очите на 4. не бързай да се влюбваш, огледай внимателно и трезво :D съвет от мен: огледай поне 2-3 преди да решиш!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Tols ... мс за информацията ... доста беше изчерпателен .. недостатъците са благоприятни не са проблем... а 125коня са ми достатучни няма се състезавам ... тъкмо ще е и по икономична ... тази първата от враца която показа щях да ходя да я гледам обаче ходих до плевен да си взема 2-ри МТХ да ви се похваля с 1 снимка на мойто скромно фиатче пунтоhttp://scripttt.hit.bg/xax.JPGкато си взема хондичката ще ви драсна благодаря за изчерпателните отговори колеги (настоящи :huh: )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...