PREDATORA 1 #1 Публикувано 29 Август, 2008 Можели съвет говорим за 92-94 година който са моделите 1.6 125коня как са като машини меръклия съм но се опасявам че е малко старичка ... а за 92-94 година 6-7-8 хиляди не са малко за такъв автомобил но на външен вид ме радва искам да питам някой собственик на такъв автомобил да каже плиусовете и минусите и имали от тези модели с климатик или климатроникблагодаря ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #2 Отговорено 29 Август, 2008 Колега, това е екзотичен автомобил, освен това тарга нормално е да струва толкова Двигателя се слага и в Сивик.Здрав доказан мотор тъй, че скачай в такава и не му мисли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хюнати 0 #3 Отговорено 29 Август, 2008 И мен ме притесняваха годините,но понеже много се бях навила,си купих такава и не вярвам да съжалявам някой ден.Иначе видях 1-2 обяви,които имаха климатик,едната дори с работещ.Колата е страшна,не му мисли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #4 Отговорено 29 Август, 2008 а за 92-94 година 6-7-8 хиляди не са малко за такъв автомобил...ако си забелязал Хондите с повечко коне държат цена въпреки годината на модела явно има защо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PREDATORA #5 Отговорено 29 Август, 2008 Се хубави думи чувам за нея почвам да се плаша чак аз разглеждам ама немога намеря някъде до плевен да се продават.. мен видът ме кефи... и че не е бризентово кабрио а си е железничко =) от двигатели не разбирам но 1.6 125коня са ми напулно достатучни благодаря ви за инфото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #6 Отговорено 30 Август, 2008 виж сега, и най-яката кола на света може да се раздрънка ако не се гледа като хората. колата е повече от сполучлива, но това не значи да не си отваряш очите на 4. не бързай да се влюбваш, огледай внимателно и трезво съвет от мен: огледай поне 2-3 преди да решиш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PREDATORA 1 #7 Отговорено 30 Август, 2008 Tols ... мс за информацията ... доста беше изчерпателен .. недостатъците са благоприятни не са проблем... а 125коня са ми достатучни няма се състезавам ... тъкмо ще е и по икономична ... тази първата от враца която показа щях да ходя да я гледам обаче ходих до плевен да си взема 2-ри МТХ да ви се похваля с 1 снимка на мойто скромно фиатче пунтоhttp://scripttt.hit.bg/xax.JPGкато си взема хондичката ще ви драсна благодаря за изчерпателните отговори колеги (настоящи ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове