Данчо 31 #1 Публикувано 26 Август, 2008 дали не е добре да си го имаш:http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1бихте ли го карали а? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SVE_1986 72 #2 Отговорено 26 Август, 2008 Да,поне знам 4е с него ни6то неможе да ме спре и мога да си минавам откадето си поискам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ico Dimitrov 41 #3 Отговорено 26 Август, 2008 Е с тва чудо на руската техника нема какво да ти се опре само разхода е внушителен :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #4 Отговорено 26 Август, 2008 а пък е и хубави пари...можем да се замислим за една съвместна покупка на форума :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #5 Отговорено 26 Август, 2008 Веднага взимам едно за мен и едно за жената. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
uCnaHeTcA 0 #6 Отговорено 26 Август, 2008 Ето с такива ППС-та трябва да се предвижваме ... за да се намали времетраенето на вечерните новини по бТВ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #7 Отговорено 26 Август, 2008 Бих си купил токова и циганите ще ги мачкам пък и няма да се кривът джантите от тъпите дупки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivaylo_Iliev 5 #8 Отговорено 26 Август, 2008 Не знаех, че се продава такова чудо на свободния пазар но вече нищо не ме учудва. Наистина като се подкара това сигурно се чувстваш недосегаем. Ха сега да видим некоректните шофьори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest YordanIvanov #9 Отговорено 27 Август, 2008 колкото повече го гледам толкова повече съм твърдо решен да си го купя като направя парата, няма как.КУПУВАМ ГО и ще му сложа емблеми хонда, ксенони, и стикер на клуба :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #10 Отговорено 27 Август, 2008 а какъв ще е ефекта от спортен филтър на това чудо? някой сменял ли е генерация ?? катализатор има ли ... какъв е най-големия размер джанти дето ще станат ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest YordanIvanov #11 Отговорено 27 Август, 2008 а може и да му сурнем една в тек главица, кво ще кажете?те в омбре сервиз съм сигурен че и това могат да направят, нямат равни тамаза тях няма невъзможни неща :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
loko_fc 0 #12 Отговорено 27 Август, 2008 Бих си купил токова и циганите ще ги мачкам пък и няма да се кривът джантите от тъпите дупки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове