xtuners 8 #1 Публикувано 12 Август, 2008 (Редактирано) Е .. има ли такива сред вас, които карат колите си нощем. Аз лично често карам Прелюда из централните булеварди на София късно вечер ... ей така, just for fun!...Светлини, хлад .. , празни улици, отворени прозорци, музичка (White Snake ), ръмжене на двигател с К&Н филтър, светлина от километража .. проблема е, че до сега не съм виждал други хонди ..освен една сива S2000 веднъж хахаахах! Хондите да нямат вечерен час до 20:00 ?? Редактирано 12 Август, 2008 от xtuners Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #2 Отговорено 12 Август, 2008 по сливница наи вече и по люлин след полунощ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xtuners 8 #3 Отговорено 12 Август, 2008 студ. град, бул. България, цариградско, попа , около сити центъра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #4 Отговорено 13 Август, 2008 в последно време и аз го правя. като видях темата и се замислих ... в последните 2-3 месеца това го правя почти всяка вечер, just for fun. само че градът е Пловдив. тук през деня почти е невъзможно да караш за кеф, такива задръствания има навсякъде че карането в града си е мисийка. нощно време само може да се кара нормално. аз преди да си легна ако не изляза да се разходя с хондата не мога да заспя спокойно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #5 Отговорено 13 Август, 2008 Редовно карам нощем, най-вече по цариградско и канала.. обожавам да карам тогава, няма никой, само аз, колата, музиката и пътя.. Може да си направим колективна среднощна Хонда разходка някой път Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #6 Отговорено 13 Август, 2008 Нещо такова ли? http://www.youtube.com/watch?v=VUxuMHHJxCsИ после ще има: "Куките ма дебнат, ма ни мой ма фанат..." Лошото е ако те фанат , иначе и аз най се кефя нощем да карам , и да слушам няква нощна музика в стил House. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CrazyDriver 30 #7 Отговорено 13 Август, 2008 Аз също съм превърженик на нощното каране, но в повечето случай карам по по-крайни улици и булеварди, а най-често се качвам до копитото (София), защото кракът ми е доста тежък и когато си пусна някой комерсиален "house" и почвам да влизам в червеното - затова предпочитам а карам там където е почти сигурно че няма да има хора или куки."ZaRRicK" - рекламата е добра, за такава инициатива бих върнал газтта малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
steff 0 #8 Отговорено 13 Август, 2008 да, хубаво е нощното каране , но когато е с цел е по-добре.. някак си не ми се връзва да обикалям без посока. А и мина времето когато джойнта беше левче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The_Bastard 0 #9 Отговорено 13 Август, 2008 и аз така казвах,но когато стане тъммно и се опразнят улиците като тръгна да карам сякаш сама си избира посоките,действа ми релаксиращо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #10 Отговорено 13 Август, 2008 Точно и на мен това ми е криво, че нямам цел, а като тръгна да си набелязвам маршрут и ми минава тръпката.. Още не съм измислила решение на проблема, дайте идеи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
noname 0 #11 Отговорено 13 Август, 2008 Еееех няма нищо по-хубаво от това да караш любимата хонда, когато няма задръстване, музиката е добра, и сякаш покрай теб нищо не съществува.съпричастен съм НЯМА ПО-ХУБАВ РЕЛАКС ОТ ТЕЖКИЯТ РАБОТЕН ДЕН.и точно това че караш без посока е най-доброто. просто караш ХОНДА :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #12 Отговорено 13 Август, 2008 Точно и на мен това ми е криво, че нямам цел, а като тръгна да си набелязвам маршрут и ми минава тръпката.. Още не съм измислила решение на проблема, дайте идеи Хората са го казали отдавна: It's the journey, not the destination! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #13 Отговорено 13 Август, 2008 аха, понякога ме е яд когато стигна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
l9th 0 #14 Отговорено 13 Август, 2008 правя я тази работа редовно, един от начините да релаксирам...а супер кефа за мен идва, когато вали или е валяло :> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #15 Отговорено 13 Август, 2008 Значе не съм единствения който да кара нощем без цел и посока, няма по релаксиращо от нощтното каране Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BraveHeart 0 #16 Отговорено 13 Август, 2008 И аз много обичам да карам през ноща, на отворени прозорци и шибидах,често карам без музика.Чува се само звука на двигателя и гърнето ,особедно когато влеза в някой подлез .Иначе обичам да карам по Дондуков и около Александър Невски Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Saho 0 #17 Отговорено 13 Август, 2008 Преди и аз карах по нощите за кеф... Но сега ми се налага Свършвам работа в 1 часа и се прибирам по нощите. Много голям кеф. Така разпускам дкато се прибирам.... Ако още сте по пътищата по това време , може да се съберем и да пием по едно кафенце и да пообикаляме.. Ей така за кеф. Въпреки , че аз преди го правих да остана сам със себеси и да слушам двигателя на хондата.. Действа ми успокояващо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #18 Отговорено 13 Август, 2008 Не е за кафенцето пич. Когато си връткам нощем с колата последната ми мисъл е да срещна някого и да пием кафе/бира с него.@BraveHeart: колко ми липсва шибедаха на предната кола... Точно заради нощните разходки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest xtuners #19 Отговорено 13 Август, 2008 ахах ...значи не съм само аз. Да и аз карам главно за релакс. Не съм срещал съмишленици до сега, незнам какво ще стане ако срещна. Вероятно добре ще се повозиме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #20 Отговорено 13 Август, 2008 Пътувам нощем,да избягам от гадния трафик.!Често рано сутрин около 03.00! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #21 Отговорено 13 Август, 2008 Имаме традиция с едни френдове да ходим чат пат на витоша късно вечер , реално не заради самото каране , а за гледката . Обаче тогава карането ми е най-голям кеф . Няма коли , няма сфетофари .... а и пътя е доста по-забавен от софийските улици. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MAD DOG #22 Отговорено 15 Август, 2008 Бах маа му,при толкова нощни шофери...някой кара ли през деня?.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GRUNEWASER #23 Отговорено 15 Август, 2008 АЗ туй с нощното каране го правя от години всяка вечер ,бул.България ,околомръсното а посоките тя сама си ги избира особенно ако види някой пишман рацер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vektor #24 Отговорено 15 Август, 2008 И аз карам всяка вечер из Пловдив , но само 2 Хонди съм засичал на които им се играе и дооооста интересни гонки се получиха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #25 Отговорено 15 Август, 2008 Наистина, ако има колеги, които имат желание, можем да сглобим едно подобие на рекламката Honda Civic Nation пък после кой откъде е все пак няма да си разваляме кефа и да си пречим, според мен ще е обратното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooner 11 #26 Отговорено 15 Август, 2008 Редовно се качвам до Пампорово вечер има хубави отсечки за пилене и на един завой се открива супер гледка към Смолян Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #27 Отговорено 15 Август, 2008 И аз много се кефя на нощното каране. Жалко че няма много хонди от Добрич, който да са в клуба че да се организираме вечер да бръмчим. Най ми е яко към 2-3 когато няма абсолютно никой ( не че през останалото време има де ), само аз пътя и музиката. Тук-там някой заблуден бакшиш ще се намери. Просто няма такъв кеф! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #28 Отговорено 15 Август, 2008 аз пък поради липса на музика си пея сам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #29 Отговорено 15 Август, 2008 Аз обичам карам нощем и да разглеждам какичките по кръстовищата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #30 Отговорено 15 Август, 2008 Когато се учих да шофирам излизах предимно нощем да кара, заради по-слабото движение.От тогава ми е приятно да обикалям уличките ей така, просто заради шофирането. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest xtuners #31 Отговорено 15 Август, 2008 Аз обичам карам нощем и да разглеждам какичките по кръстовищата Aз така например сменям посоката. И кога ще организираме Sofia Honda Nation Video Clip? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #32 Отговорено 15 Август, 2008 честно ли да ти кажа ? Никога.Тука са само несериозни люде !Тази идея е от как излезе тва клипче ,сиреч отдавна . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #33 Отговорено 22 Август, 2008 и аз обичам да карам нощем за да вкарвам колата в обороти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SweYo 0 #34 Отговорено 22 Август, 2008 много е приятно особенно ако има някои с които да си приказваш докато караш без посока Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове