Guest dap #1 Публикувано 7 Август, 2008 Здравейте.Вчера се здобих с въпросният автомобил и мога да кажа че първите ми впечатления са добри. Изненада ме возията на колата.Предстои обслужване а след това и закопуването на джанти.Моля за съвет какви като размер е най подходящо да бъдат монтирани.Скоро ще пусна и снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stanimir 0 #2 Отговорено 8 Август, 2008 Добре дошъл в клуба Много без аварийни километри, и умната. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest behemoth #3 Отговорено 8 Август, 2008 Честито :-)И аз издирвам такава кола, но за сега неупешно. От къде я взе? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivaylo_Iliev 5 #4 Отговорено 8 Август, 2008 Честито и добре дошъл.Пожелавам ти здраве и безаварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #5 Отговорено 8 Август, 2008 Честито пожелавам ти да си е караш с кеф , здраве и много безаваррийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
proxxess 20 #6 Отговорено 8 Август, 2008 Честито колега... много безавариини Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 924 #7 Отговорено 8 Август, 2008 Честито колега и безаварийни км...Давай снимките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #8 Отговорено 8 Август, 2008 Честито колега и добре дошъл сред нас.И да знаеш че корабите нямат грешка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xtuners 8 #9 Отговорено 8 Август, 2008 Честито ела на месечната да се запознаем. Аз карам същия прелюд. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vasko91 0 #10 Отговорено 9 Август, 2008 Честито колега много безаваийни и само да те радва дзвера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #11 Отговорено 9 Август, 2008 Честито колега , снимки чакаме и мн безаварийни .. а за джанти аз ти препоръчвам 16ки ,за българските пътища е добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #12 Отговорено 9 Август, 2008 Честито.Ако заложи6 на 15' джанти имам не6то доста приятно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dap 0 #13 Отговорено 9 Август, 2008 Честито :-)И аз издирвам такава кола, но за сега неупешно. От къде я взе?ами от частно лице в Пловдив.Човека се занимава предимно с внос на Хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #14 Отговорено 9 Август, 2008 Хммм дай някви негови координати. За да не е като реклама може и на лични. Thanks. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rockDrive 12 #15 Отговорено 9 Август, 2008 честито колега! 5та генерация навлиза с пълна сила много безаварийни км Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dap #16 Отговорено 11 Август, 2008 Честито ела на месечната да се запознаем. Аз карам същия прелюд.а къде се събирате и по важно е кога ? да видях че си със същия и ми направи впечатление таблата които са в подписа ти. ти ли ги правиш. поръчваш от някъде или просто така си ги сложил отдолу. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове