steff 0 #1 Публикувано 7 Август, 2008 Имам въпросче. Понеже знам че на доста хонди няма лампичка за горивото (да светне и да знаеш че ти остават еди си колко километра до свършването на бензина) на моята също няма лампичка, до колкото знам резервоара ми е 40л. а един път заредих 39.5 значи е бил доста празен а лампичка не светеше. Когато се загледах има една лампичка на която е изрисувана колонка на бензиностанция, но никога не ми е светела. Чудех се да не свети когато колата е запалена а ми е отворена капачката за резервоара, но и това не е, сигурно е изгоряла и как се оправа :? и друго въпросче пак с лампичките , не знам дали ще ме разберете.Нали когато даваш на контакт светва индикатора за имобилайзера и за маслото? е като запали колата вече изгасят и двете и след 1,2секунди светва пак тази за маслото и пак изгасва? нормално ли е това??? предварително ви благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vex #2 Отговорено 7 Август, 2008 Резервоара е 45л.Лампички се сменят като се свали таблото, и за закачени отзад на таблото.Ако имаш лампичка, трябва да свети винаги когато колата работи, и има останали 5 или 10 литра.Това че ти светва пак лампичката, мисля че не трябва веднъж като е угаснала да светва пак. Вероятно е клапата на масления филтър да не държи добре, и в началото докато вдигне налягане на маслото да светва пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
victor_xtz 42 #3 Отговорено 8 Август, 2008 Имам абсолютно същия проблем - купих си наскоро хондичка и лампичка за бензин не свети. Има ли, няма ли, трябва ли да се подменя? D14A4 - 97г.Лампичката за маслото също - паля, изгасва и светва след това за половин секунда само. Смених маслото и филтъра преди няколко дена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кирил 10 #4 Отговорено 8 Август, 2008 Резервоара на Сивик 6 ген. е 45 литра, а когато светне лампичката за горивото, според сервизната ми италианска книжка, остават 8 литра. Дано съм помогнал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 929 #5 Отговорено 8 Август, 2008 И аз имам лампичка,но не ми е светила до сега,макар и да съм достигал до 2 или 3 литра в резервоара.А би трябвало да свети,поне на вти-ката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prt 3 #6 Отговорено 8 Август, 2008 за лампичката на безнина:И аз си мислех, че моята е изгоряла. Свикнали сме с други коли да ни светва доста преди стрелката да "удари" нулата. По многото подобни на твоя въпроси във форума и по моя опит се убедих, че явно Хонда са решили, че лампата трябва да светва чак когато стрелката е "на" или дори "под" нулата. Ако караш градско - в града има бензиностанции на всеки 100-500 метра. Предлагам ти да рискуваш и да караш докато светне. Светва първо едва едва и то в жълто (денем трудно се забелязва). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове